Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ojoj..Ale Torinka króciutko u Ciebie.
Busiu!!![]()
Cameo pisze:kalair pisze:Ojoj..Ale Torinka króciutko u Ciebie.
Busiu!!![]()
Trzy dni - ale dwa/trzy dni niejedzenia to dla kota wyrok śmierci...
Cameo pisze:Niedawno wróciłam z pracy i Senioor powiedział mi że Buka... spała obok niego w łóżkuna początku myślałam że robi sobie ze mnie żarty, ale sądząc po minie, to raczej nie był żart. Potem zapytałam się go, czy to może nie była Maja, bo jest czarna, ale zaprzeczył. Maja nie ma małych uszątek i kremowego żabocika. Kiedy weszłam do mieszkania, zdążyła już wejść na szafę, ale była dziwnie wyluzowana.
Mała niewdzięcznicamnie to się boi
tillibulek - Wet radzi zostawić ją w spokoju. Na jakiś czas. Ona normalnie je, nic jej nie wycieka, nie ma ropy etc. tylko trochę pośmierduje z pysia, więc nie trzeba ingerować. Nie można też narażać jej na kolejną narkozę, stres. Poczekamy. Na wizytę u dentysty czeka też Kay, który jest leczony antybiotykowo, ale zęby są na 90% do wyrwania. To będzie taki prezent na rocznicęTe Milanowskie koty, miały chyba w większości problemy z zębami, a przez dzikość i zaniedbanie, nikt nie ingerował i ich nie leczył...
Cameo pisze:Mała niewdzięcznicamnie to się boi
tillibulek - Wet radzi zostawić ją w spokoju. Na jakiś czas. Ona normalnie je, nic jej nie wycieka, nie ma ropy etc. tylko trochę pośmierduje z pysia, więc nie trzeba ingerować. Nie można też narażać jej na kolejną narkozę, stres. Poczekamy. Na wizytę u dentysty czeka też Kay, który jest leczony antybiotykowo, ale zęby są na 90% do wyrwania. To będzie taki prezent na rocznicęTe Milanowskie koty, miały chyba w większości problemy z zębami, a przez dzikość i zaniedbanie, nikt nie ingerował i ich nie leczył...
Cameo pisze:Tori nic dzisiaj nie zjadła. Chociaż całe dnie spędza na parapecie w kuchni. Na domiar złego, Kay ją tłucze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1249 gości