K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 30, 2010 11:00 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

o rany rany! Jaka beczka 8O :mrgreen:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt kwi 30, 2010 11:42 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Sluchajcie, mam pytanie o odrobaczenie
Co ile odrobaczacie swoje koty niewychodzace i czym najlepiej?
Wiem, ze to glupie pytanie, ale moze sie ktos zlituje :)

Potrzebuje cos delikatnego, bo boje sie o Nore. Z nia znowu cos niebardzo. a przy okazji machnelabym wszystkich.
Prosze mi cos polecic, co moge kupic sama bez kotow przy sobie
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt kwi 30, 2010 12:04 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

lutra pisze:.................
Etiopio, teczkę Tekili też mamy......

Dzięki za teczkę.
Etiopia zeszła do podziemia i nie wiadomo czy / kiedy stamtąd wyjdzie....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt kwi 30, 2010 12:30 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

wieści z dziś:
lutra próbowala ratować kotkę, która wypadła z 10tego piętra.
kotka zmarła w drodze do KV. :(

ludzie to debile.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt kwi 30, 2010 12:34 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

noemik pisze:wieści z dziś:

ludzie to debile.

kur** [*][*][*]
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt kwi 30, 2010 12:46 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

noemik pisze:wieści z dziś:

ludzie to debile.

KUR....!!!!!!!!!!!! Brak słów!!

Noemik kiedy dostanę kota?? jeśli chcesz czekać kilka dni, to proszę po następnym weekendzie, bo wyjeżdżam. Oki??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pt kwi 30, 2010 12:49 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Czy ktoś wie coś o tym kotku "z żuchwą"?? Kurcze, straszne to :(

Tweety ja pamiętam o przelewie na czytnik, zrobię go na pewno na dniach!!

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pt kwi 30, 2010 13:07 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

kastapra pisze:Noemik kiedy dostanę kota?? jeśli chcesz czekać kilka dni, to proszę po następnym weekendzie, bo wyjeżdżam. Oki??

tak, po następnym weekendzie.
dam znać.
Obrazek

noemik

Post » Pt kwi 30, 2010 13:08 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Koteczka miała na imię Zdrapka. Śliczna dziewięciomiesięczna trikolorka. Pani wyraźnie przybita, jechała z wnuczką, która myśli (?), że kotek został w szpitalu. I co z tego...
kur...maćjapie..ęch...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt kwi 30, 2010 14:01 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

okropne to... taka mlodziutka, cale zycie miala przed soba.... :cry:
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt kwi 30, 2010 15:11 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Wieści z Kocimskiej i okolic:

* Matylda jest strasznie słaba, leży albo wisi nad miską, ale generalnie je, zjadła przy mnie mięso i michę mokrego. Czy trzeba jej dawać betaglukan?
* Co z suchą karmą, bo wielkie pudło jest puste i zostały tylko małe opakowania?
* Posprzątałam trochę w łazience i umyłam podłogę, bo w cat roomie zasikana - chyba przez staruszki. Wydaje mi się, że są trochę zastraszone przez Polę i Tolę, które włażą im do klatki, wyżerają jedzonko, wcięły nawet smakołyki, które podsunęłam seniorkom pod nos. Znaczy tym dwóm, które nie fuczą i nie skaczą po rurach 8)
* Miska za murkiem pełna chrupek, postawiłam drugą z wodą, bo straszne upały, nie wiem czy rzeczony obywatel się tam zjawia, ale kotom z okolicy może chcieć się pić ;)
* Filip ma bardzo duży apetyt i chyba puszcza bąki :twisted: Na kiedy jest planowane jego szczepienie?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt kwi 30, 2010 15:14 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Wpadnę do Matyldy jutro rano, jeśli mi się uda.
Obrazek

noemik

Post » Pt kwi 30, 2010 16:55 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

_namida_ pisze:Wieści z Kocimskiej i okolic:

* Filip ma bardzo duży apetyt i chyba puszcza bąki :twisted: Na kiedy jest planowane jego szczepienie?

Myślę, że next week.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt kwi 30, 2010 21:15 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

To ja bym złapała coś na środę.

W Arwecie jest w takim razie druga Matylda ;).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt kwi 30, 2010 21:37 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

_namida_ pisze:Wieści z Kocimskiej i okolic:

* Matylda jest strasznie słaba, leży albo wisi nad miską, ale generalnie je, zjadła przy mnie mięso i michę mokrego. Czy trzeba jej dawać betaglukan?
* Co z suchą karmą, bo wielkie pudło jest puste i zostały tylko małe opakowania?
* Posprzątałam trochę w łazience i umyłam podłogę, bo w cat roomie zasikana - chyba przez staruszki. Wydaje mi się, że są trochę zastraszone przez Polę i Tolę, które włażą im do klatki, wyżerają jedzonko, wcięły nawet smakołyki, które podsunęłam seniorkom pod nos. Znaczy tym dwóm, które nie fuczą i nie skaczą po rurach 8)
* Miska za murkiem pełna chrupek, postawiłam drugą z wodą, bo straszne upały, nie wiem czy rzeczony obywatel się tam zjawia, ale kotom z okolicy może chcieć się pić ;)

Jakiego leczenia wymaga Matylda. To jest pers?. Miała robione profile nerkowe. Nie jestem ekspertem ale koty chore na nerki czesto wiszą nad miskami i to jest już bardzo źle.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

[poprzednia][następna]