Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:.................
Etiopio, teczkę Tekili też mamy......
noemik pisze:wieści z dziś:
lutra próbowala ratować kotkę, która wypadła z 10tego piętra.
kotka zmarła w drodze do KV.![]()
ludzie to debile.
noemik pisze:wieści z dziś:
lutra próbowala ratować kotkę, która wypadła z 10tego piętra.
kotka zmarła w drodze do KV.![]()
ludzie to debile.
kastapra pisze:Noemik kiedy dostanę kota?? jeśli chcesz czekać kilka dni, to proszę po następnym weekendzie, bo wyjeżdżam. Oki??
_namida_ pisze:Wieści z Kocimskiej i okolic:
* Filip ma bardzo duży apetyt i chyba puszcza bąkiNa kiedy jest planowane jego szczepienie?
_namida_ pisze:Wieści z Kocimskiej i okolic:
* Matylda jest strasznie słaba, leży albo wisi nad miską, ale generalnie je, zjadła przy mnie mięso i michę mokrego. Czy trzeba jej dawać betaglukan?
* Co z suchą karmą, bo wielkie pudło jest puste i zostały tylko małe opakowania?
* Posprzątałam trochę w łazience i umyłam podłogę, bo w cat roomie zasikana - chyba przez staruszki. Wydaje mi się, że są trochę zastraszone przez Polę i Tolę, które włażą im do klatki, wyżerają jedzonko, wcięły nawet smakołyki, które podsunęłam seniorkom pod nos. Znaczy tym dwóm, które nie fuczą i nie skaczą po rurach![]()
* Miska za murkiem pełna chrupek, postawiłam drugą z wodą, bo straszne upały, nie wiem czy rzeczony obywatel się tam zjawia, ale kotom z okolicy może chcieć się pić
* Filip ma bardzo duży apetyt i chyba puszcza bąkiNa kiedy jest planowane jego szczepienie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 306 gości