Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 07, 2010 21:35 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

Ziółko pisze:już mój TŻ kupił jedną z książek za 10zł,
tak że jest nieźle, a drugą weźmie do pracy, bo podejrzewa że jego kolega ją kupi :)

Ohoho :). To dobrze. Skoro tak, to postaram się jak najszybciej jeszcze raz zanurkować w szafie.

A Rudy faktycznie zaprezentował się nie najlepiej z tymi brudnymi uszami; ma łojotok i ciągle obrasta tłuszczem+ brudem... :oops:
Ziółko, zapraszam kiedyś na zapoznanie z kotami na spokojnie, bez pośpiechu. :)

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw paź 07, 2010 21:39 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

mój TŻ kupił książkę "Sensację XX wieku" Bogusława Wołoszańskiego, a drugą dla kolego planuje wsiąść "Polska broń - Broń biała" Andrzeja Nadolskiego, a co do reszty książek musicie poczekać do soboty.

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Czw paź 07, 2010 21:42 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

ryśka pisze:
CatAngel pisze::mrgreen:

Czy śpieszno wam z ogłoszeniami :?:

Pisz co i jak na pw - dogadamy się! :D

Dogadujcie się :D :ok: Czekam na sygnał kiedy ja mam zadziałać, zgodnie z obietnicą :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw paź 07, 2010 21:51 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

Aleksandra59 pisze:
ryśka pisze:
CatAngel pisze::mrgreen:

Czy śpieszno wam z ogłoszeniami :?:

Pisz co i jak na pw - dogadamy się! :D

Dogadujcie się :D :ok: Czekam na sygnał kiedy ja mam zadziałać, zgodnie z obietnicą :wink:

Jesteśmy dogadane na poniedziałek :D

Ziółko, będziemy cierpliwie czekać rzecz jasna! :kotek:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw paź 07, 2010 21:52 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

:1luvu:
to ja czekam, a teraz uciekam 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 07, 2010 21:58 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) mamy w czym wozić koty!:)))

ryśka pisze:Poszukujemy osób, które chciały by z nami na tym polu współpracować stale - poprzez zamieszczanie ogłoszeń w portalach lub poprzez sponsorowanie zamieszczania takich ogłoszeń. Jednego kota ogłaszamy w 25-35 miejscach, dlatego bardzo przydałaby się nam (a przede wszystkim naszym podopiecznym) pomoc :)
Aktualnie możemy liczyć na pomoc foczki.skoczki i Ziółko w tym zakresie, brakuje nam rąk do pracy :!:

A ja się chętnie zapisze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Poznam przy okazji nowe ciotki 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 07, 2010 22:25 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) mamy w czym wozić koty!:)))

CatAngel pisze:
ryśka pisze:Poszukujemy osób, które chciały by z nami na tym polu współpracować stale - poprzez zamieszczanie ogłoszeń w portalach lub poprzez sponsorowanie zamieszczania takich ogłoszeń. Jednego kota ogłaszamy w 25-35 miejscach, dlatego bardzo przydałaby się nam (a przede wszystkim naszym podopiecznym) pomoc :)
Aktualnie możemy liczyć na pomoc foczki.skoczki i Ziółko w tym zakresie, brakuje nam rąk do pracy :!:

A ja się chętnie zapisze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Poznam przy okazji nowe ciotki 8)

To ja się cieszę, że troszku przyczyniłam się do przyszłej współpracy 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt paź 08, 2010 12:11 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) mamy w czym wozić koty!:)))

ryśka pisze:

Trochę daję ciała w tej kwestii. :oops: Latka lecą, pamięć już nie ta i zapominam o ogłoszeniach. :oops: :oops: :oops:
Betka była dzisiaj z Jarkiem na szczepieniu, bardzo dzielnie zniosła wizytę. Luelka ma jeszcze potwierdzić czy konieczne jest drugie szczepienie, jeśli nie, to dziewczyna chyba jest już w pełni odpicowana i może rozglądać się za nowym domem. Chyba pani doktor wpadła w oko Snake'owi, bo pierwszy wpychał się do transporterka, strasznie obrażony został ze mną w domu. :wink:
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Pt paź 08, 2010 20:26 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

To ja podzielę się cudną wiadomością - Toffik pojechał dzisiaj do swojego własnego Domu!

Rodzina, która go zaadoptowała, jest z nami w kontakcie już od jakiegoś czasu - odwiedzali zresztą Toffika co parę dni, by się oswoił z ich towarzystwem, przygotowali się naprawdę solidnie, i z pewną zazdrością 8), ale przede wszystkim radością zobaczyłam, że gdy dzisiaj weszłam z nowym Opiekunem Toffika do pokoju, to Toffik wcale nie podbiegł najpierw do mnie się przywitać :1luvu: .

Mam już pierwsze wiadomości z domu: Toff zwiedził mieszkanie i schował się pod kanapą, żeby sobie przemyśleć wszystkie zmiany dookoła. Myślę, że niedługo da się skusić na jakiś smakołyczek :ok: .

Bardzo prosimy o kciuki. I ogromnie, ogromnie cieszymy się, że Toffik, ten wyjątkowy kot, który czekał już tak bardzo, bardzo długo... Że wreszcie ma swojego Kogoś.
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pt paź 08, 2010 20:32 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

:dance: :dance: :dance: Mocne kciuki!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt paź 08, 2010 21:11 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

super, naprawdę bardzo się cieszę, Toffik byle byś szczęśliwy w nowym DOMU :D

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Pt paź 08, 2010 21:27 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

Super :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: Kciuka za szczęściarza Tofika :ok: :ok: :ok:
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Sob paź 09, 2010 7:44 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

Bardzo mocno trzymamy kciuki :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też się podzielę informacją, bo przeżyłam coś takiego po raz pierwszy...
Ponieważ zawsze regularnie o ustalonej porze wracam do domu z synkiem Wanila nauczyła się przychodzić do przedpokoju, kiedy tylko słyszy, że idziemy ;) Ostatnio z synem do domu wróciła mama, która tego dnia odbierała go z przedszkola. Wanila podobno przyszła, dała się pogłaskać, a potem do samego wieczora krążyła od parapetu do parapetu. Kiedy przyszłam do domu i usiadłam kicia przyszła i dosłownie wtuliła się we mnie, wcierając się w szyję.
Wiem, że to głupie, ale aż mi łzy stanęły w oczach ;)

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Sob paź 09, 2010 9:14 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

To wcale nie jest głupie.

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Sob paź 09, 2010 9:32 Re: Fundacja PJD, dziękujemy!!! :) dziękujemy za ogłoszenia!:))

Sarah :kotek: . Masz po prostu kociego Przyjaciela, który za Tobą tęskni, gdy Ciebie nie ma :1luvu: .

Dostałam wieczorem jeszcze wiadomość, że Toff odważył się wyjść, zjadł kolację, dał się wygłaskać, ale wystraszony jakimiś hałasami poza domem schował się znowu pod kanapę. Jeżeli je, to znaczy że AŻ TAK straszne te nowe, kochające domy i ludzie i ręce do głaskania nie są :mrgreen: .

I tak już od pierwszego spotkania Toffika z jego obecnymi Opiekunami miałam wrażenie, że Toffik po prostu WIEDZIAŁ, że to są jego ludzie. Zachowywał się odważnie, wdzięczył się jeszcze bardziej niż zwykle, jakby po prostu na nich czekał. Oby wszystko było dobrze :ok: :ok: :ok: .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

[poprzednia][następna]