Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:estela pisze:zolza pisze:Cześć,
Dzwonił dzisiaj Pan zainteresowany adopcją Filemonka. Ponieważ Filek ma już nowy dom zaproponowałam, że podam jego nr na forum i jeśli ktoś z Wrocławia będzie miał jakiegoś malucha do oddania skontaktuje się z nim.
Starszemu Państwu zdechł 12 letni kocur i szukają jakieś malucha (chłopca do 6m-cy) do adopcji. Nie rozmawiałam z nim długo ale na pewno chcą go wykastrować.
tel. 602 614 648 begin_of_the_skype_highlighting 602 614 648 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 602 614 648 end_of_the_skype_highlighting
pozdrawiam
Ania
Ps
ja nie gramotna komputerowoops
turkawka pisze:Jak ja bym chciała, żeby moje koty tak spały jak dzisiaj Shirka z Gacusiem. Pyszczek w pyszczek. Ona nakryła go tylną łapą, a on ją okrył ramieniem. I tak do momentu, aż ktoś nie próbował na nich usiąść
mawin pisze:turkawka pisze:Jak ja bym chciała, żeby moje koty tak spały jak dzisiaj Shirka z Gacusiem. Pyszczek w pyszczek. Ona nakryła go tylną łapą, a on ją okrył ramieniem. I tak do momentu, aż ktoś nie próbował na nich usiąść
ja też bym chciała aby chociaż 2 z 3 tak spały a one każdy osobno
tak, już prawie do adopcji- wizyta kontrolna u weta w środęAgness78 pisze:a właśnie czy shirka jest do adopcji? Mam 2 osoby chętne na 1 koteczkę, ale jeszcze nie zweryfikowane. Jakby co to mogę zaproponować shirkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], kasiek1510 i 460 gości