Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamut pisze:
Ja mam propozycję na wzór wrocławskiej Kociej Skarbonki, która z lokalnej stała się ogólnopolską ale jednak dalej dba o to, żeby częścią składek wspomagać swoje lokalne DT.
Chodzi mi o to, żeby nam nie zginęła pierwotna idea pomocy schronisku w Koninie i jego DT-wym. Moja propozycja jest taka, co miesiąc np. nie mniej niż 50% naszych wpływów przeznaczać na schronisko w Koninie lub jego lokalne DT, a drugie 50% wpływów na zgłoszony i przegłosowany DT na terenie kraju. Chyba, że ktoś z poza członków Funduszu Pokrzywkowego zadeklaruje konkretną jednorazową kwotę na konkretny cel tak jak to miało miejsce w sierpniu.
Gibutkowa, na razie jest nas 10 aktywnych członków czytaj-opłacających składkę i na więcej nas po prostu nie stać
Takie jest moje zdanie, z którym nie każdy musi się zgodzić![]()
cynamon i wanilia pisze:głosuję za nika28
czy możemy w tym miesiącu drugiej połowy nie wysyłać do schronu, tylko podzielić między AprilRain i Ja-Ba, które (za)płacą za leczenie Szeregowego? on i tak jest pod formalną opieką schronu i zdaje się, ze Andrzej musi umowę podpisać, więc w zasadzie będzie to pomoc dla kota schronowego...
mamut pisze:Ja-Ba pisze:Mamutku, skąd masz taki banerek FP? Nie mogę też odczytac jego wielkości i nie wiem czy mi się zmieści / nie mogę mieć wyższego jak 100/
To jest banerek który robiła Gibutkowa, ale jakoś go nikt nie chciał a ja go dzisiaj wygrzebałam. Jest na 2-giej str wątku.Gibutkowa pisze:Mi się osobiście tak średnio podobaAle chwilowo jestem out of vena
Czy tam widać Pokrzywkę na tym zapadanym tle?
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hm1d6][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/44b7e8b2c8.gif[/img][/url]
cynamon i wanilia pisze:głosuję za nika28
czy możemy w tym miesiącu drugiej połowy nie wysyłać do schronu, tylko podzielić między AprilRain i Ja-Ba, które (za)płacą za leczenie Szeregowego? on i tak jest pod formalną opieką schronu i zdaje się, ze Andrzej musi umowę podpisać, więc w zasadzie będzie to pomoc dla kota schronowego...
Rakea pisze:głosuję na nika28 i oczywiście zgoda na prop. cynamonka![]()
Gibutkowa,
a Mazurce tych ran nie można srebrem przelewać z 1x dziennie, żeby dodatkowo zakażeń nie było?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, kasiek1510, puszatek i 105 gości