S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 9:50 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Witam.
A ja mam problemy z Shebą.
Dziewczyna co prawda wyszła już spod wanny, nawet leży w pokoju pod oknem i nie ucieka tak panicznie, ale........
Ale nie korzysta z kuwety. Wg mnie robi to złośliwie.
2 razy nasikała na materac w sypialni pomimo że kuweta stoi obok czysta :evil: .
Wieczorem się okazało że nasikała tez na moją pościel,
W nocy kopała w doniczce.
myślałam że zrobiła tam siku ale nie.
Posprzątałam więc i pozastawiałam ziemię.
Po chwili uslyszałam lekkie kopanie w kuwecie, myślę sukces, więc nie wchodziłam zadowolona że wkońcu z niej skorzysta.
Wchodzę za chwilę a kobitka sra :evil: na łóżko.
Narazie ma karę i zamknęłam ją w łazience - co nie było łatwe bo teraz to Sheba nie chciała do łazienki i pod wannę :evil: (więc jestem nieźle podrapana i wkurzona)
Tak że narazie mam zasikane 2 łóżka, kołdry.
Macie jakieś pomysły :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw mar 18, 2010 11:26 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

A jakiego żwirku używasz?
Siedzenie w łazience jej nie zaszkodzi.Niech siedzi zobaczymy gdzie tym razem narobi.Napewno w łazience bedą mniejsze straty niz na mieszkaniu.
Na kociarni nie mieliśmy z nią problemow ,ładnie kuwetowała.Ja myślę że to bardziej stresowe .Dorotka pamietasz podobne problemy były z Pysią i wszystko wróciło do normy.Z Shebą liczę że też wszystko się ułoży

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw mar 18, 2010 15:23 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Zgadywanka:
ktory jest ktory (Ramzes- Sheba) :ryk:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw mar 18, 2010 15:31 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Sheba siedzi :kotek:
Ramzes śpi :?:
będzie dobrze trzymam kciuki :ok: za postępy Sheby w udomowieniu :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw mar 18, 2010 15:51 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Bona44 pisze:Sheba siedzi :kotek:
Ramzes śpi :?:
będzie dobrze trzymam kciuki :ok: za postępy Sheby w udomowieniu :1luvu:

też tak obstawiam heheh

ulotki też wzięłam i porozdaje komu się da i gdzie się da ....
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw mar 18, 2010 18:34 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Do góry Kocio Chatkowi podopieczni :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw mar 18, 2010 18:46 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

26.03 na 100% do adopcji jedzie Felicja i na 95% Fabia.Dziewczyny jada do jednego domu ,ale to oczywiscie zalezy od nich .Jutro je puszcze na kociarnię i bardzo proszę zwróćcie uwage jakie sa miedzy nimi relacje.
Jak wszystko bedzie oki to Fela i Fabia będa mieszkaly pod jednym dachem.

No i w sobotę rano jedzie do adopcji Dyzio.Domek z ogrodem w Jaworznie(12 letnie dziecko) .Ostatni kociak odszedł Państwu po długiej walce na białaczkę.Domek odsprzątany i wyczyszczony z zgodnie z zaleceniami weta.'
Mam nadzieję że Dyzio sprosta wymaganiom Państwa nie zasika im mieszkania i nie "zeżre" połowy rodziny.Bo jak tak się stanie to wraca do nas jak bumerang,a ja go osobiście uduszę :roll:

Aha nasza piekna Stenia wraca z adopcji i zaczynamy szukac dla niej domu:(

Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw mar 18, 2010 20:02 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

a dlaczego Stenia wraca???

Dorota sikanie to moze byc zwirek ale w 99% to jest stres u kota nie złosliwość, daj jej troche czasu musi sie przyzwyczaić. Kocia psychika jest niezbadana - wet opowiadał mi historie o kocie, który sie wygryzł do lysego z nerwów bo za oknem scieli mu ulubione drzewo na które patrzył całymi dniami. Po kupieniu akwarium nerwy wrócily do stanu bezstresowego i sierść odrosła.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw mar 18, 2010 20:04 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

mar_tika pisze:26.03 na 100% do adopcji jedzie Felicja i na 95% Fabia.Dziewczyny jada do jednego domu ,ale to oczywiscie zalezy od nich .Jutro je puszcze na kociarnię i bardzo proszę zwróćcie uwage jakie sa miedzy nimi relacje.
Jak wszystko bedzie oki to Fela i Fabia będa mieszkaly pod jednym dachem.

No i w sobotę rano jedzie do adopcji Dyzio.Domek z ogrodem w Jaworznie(12 letnie dziecko) .Ostatni kociak odszedł Państwu po długiej walce na białaczkę.Domek odsprzątany i wyczyszczony z zgodnie z zaleceniami weta.'
Mam nadzieję że Dyzio sprosta wymaganiom Państwa nie zasika im mieszkania i nie "zeżre" połowy rodziny.Bo jak tak się stanie to wraca do nas jak bumerang,a ja go osobiście uduszę :roll:

Aha nasza piekna Stenia wraca z adopcji i zaczynamy szukac dla niej domu:(

Obrazek

no to kciuki za domek dla Steni mocno zaciśnięte
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw mar 18, 2010 20:37 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

No to i fajne i niefajne wieści jak zwykle :) co się stało że Stenia wróciła 8O dziwne podobnież jej duzi chyba już byli pojechali tylko do sanatorium i Stenia miała na ten czas byc u Jadzi i Wiesia.
Oj super że Dyzio bedzie miał domek :D spokojnie on nikogo nie zeżre :D ostatnio strasznie się miział wywalał brzucho :D niestety tylko innych kotów za bardzo nie trawi a chyba domek wychodzacy to dla niego dobre rozwiązanie bo chłopak ma energii za 100 kociaków 8O i fajnie że dziewczyny pojadą razem powinny się dogadać.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 18, 2010 21:39 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Terenia nie kumam 8O to znaczy ze wrocila Stenia na czas pobytu Duzych w sanatorium, czy oddali ja na zawsze? I szukamy domku?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw mar 18, 2010 23:14 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Filomen pisze:Terenia nie kumam 8O to znaczy ze wrocila Stenia na czas pobytu Duzych w sanatorium, czy oddali ja na zawsze? I szukamy domku?

Ewuś sorki, ale ja też nie kumam :? z tego co wiedziałam Steńka przyjechała do Jadzi na czas pobytu jej dużych w sanatorium chyba na 2 albo 3 tygodnie potem miała wrócić do siebie, no ale chyba w międzyczasie coś się zadziało :)
Baśka szykuj się w :) sobote wieczorkiem jedziemy po biedy schroniskowe

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt mar 19, 2010 8:03 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Zgadywanka:
ktory jest ktory (Ramzes- Sheba) :ryk:

Obrazek

No dziewczyny bezbłędnie zgadły. Ramzes śpi a Sheba na parapetku siedzi.
Co dania czasu Shebie to pewnie że tak czas ma. Martwię się tylko bo np od wczoraj rana do dzisisaj nie ma siku ani kupy.
Jesć je niedużo i pije a załatwić się w kuwecie nie chce.
Ale czekamy cierpliwie.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 19, 2010 8:17 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Ramzes i Sheba pozdrawiają :P (Sheba jeszcze przed zesłaniem łazienkowym)
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 19, 2010 8:55 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Sheba się bawi 8O O Boze jak te koty się zmieniają w domu :lol:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]