Paluch2- smutny początek kolejnej cześci PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 12:35 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

AnielkaG pisze:
Sami odcinają wielki kanał adopcyjny...

Paluchowi nie zalezy na adopcjach kotów, niestety

kolejni :(
Ale z Józefowa dyrektorka w końcu pozwoliłą zabrać, moze i tu się uda coś ruszyć.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 04, 2010 12:38 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

poza tym nie musi zalezeć, wstarczyłoby jakby pozwolili działać tym, którym zależy.
Obrazek

Mysza

Post » Czw mar 04, 2010 12:40 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

Rozmawiałam z kierownikiem, BA. Sam nie może podjąć decyzji, ale wziął ode mnie nazwisko i nr telefonu celem przekazania Pani Dyrektor.
Powiedział mi, że jest zainteresowany, ale decyduje Pani Dyrektor.
Będę czekać na telefon. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła napisać coś więcej.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw mar 04, 2010 12:42 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

magaaaa pisze:Napiszę pismo do Palucha z prośbą o pozwolenie i napiszę w jakim celu.
Zobaczymy jaka będzie odpowiedź od samego źródła.
Albo zadzwonię.
Przynajmniej tyle ZROBIĘ.

Miło, ze chcesz coś zrobić, jednak byłabym wdzięczna gdybyś pisała w swoim imieniu i nie powoływała się na ten wątek.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw mar 04, 2010 12:47 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

Wystąpiłam jako osoba najzupełniej prywatna. Nie chcę być kojarzona z Tobą w żaden sposób.
Poza tym z całą pewnością nie jesteś jedyną osobą chcącą pomóc Paluchowym kotom - vide ja na ten przykład. I nie koniecznie ci chcący muszą być powiązani z miau.
Ty się czegoś boisz?

Jeśli Pani Dyrektor nie odpowie mi telefonicznie po niedzieli napiszę pismo.

magaaaa

Post » Czw mar 04, 2010 12:50 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

magaaaa pisze:Nie bój się, Never :idea:
Wystąpiłam jako osoba najzupełniej prywatna. Nie chcę być kojarzona z Tobą w żaden sposób.

To widzę, ze świetnie się rozumiemy :mrgreen: Niestety, chwilowo sama się kojarzysz wchodząc na wątek, ktory załozyłam. Ale oczywiście, nic w tym złego, forum jest ogólnodostępne. TO forum, oczywiście 8)

Edit: a boję sie, owszem.... tylko nie o siebie :wink: Ale nie bedę wyjaśniać, bo znowu wyjdzie na to, ze wszystko wiem nalepiej :mrgreen:
I na tym koniec miłej wymiany uprzejmości.

Never

Post » Czw mar 04, 2010 12:54 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

Ależ ja się domyślam, ze jest inne forum, tajne :mrgreen:
Dla znających hasło, szyfr i inne temu podobne bzdury.
Nigdy nie przyszło Ci do głowy że można po prostu iść zapytać, pogadać zamiast robić fatalne PR które kotom na pewno nie służy? Jeśli nie - to pozwól że ja spróbuję.
Ech, zresztą po co ja z Tobą gadam. :?

Na pewno jeśli uzyskam jakąkolwiek odpowiedź poinformuję o tym tutaj, w wątku założonym przez Never :mrgreen: .
Otwartym tekstem :wink:

magaaaa

Post » Czw mar 04, 2010 12:58 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

Never pisze:I na tym koniec miłej wymiany uprzejmości.

Trzymam za słowo. Ale już na zawsze, dobra?
Nie miałam zamiaru być dla Ciebie ani uprzejma, ani miła. :P

magaaaa

Post » Czw mar 04, 2010 13:11 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

jak dzieci :roll:
Obrazek

Mysza

Post » Czw mar 04, 2010 13:43 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

można po prostu iść zapytać, pogadać

idź, pogadaj, sama zobaczysz, zachowujesz się (zresztą nie pierwszy raz) jak małe dziecko :lol:
AnielkaG

Post » Czw mar 04, 2010 13:45 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

magaaaa pisze:Ależ ja się domyślam, ze jest inne forum, tajne :mrgreen:
Dla znających hasło, szyfr i inne temu podobne bzdury.
Nigdy nie przyszło Ci do głowy że można po prostu iść zapytać, pogadać zamiast robić fatalne PR które kotom na pewno nie służy? Jeśli nie - to pozwól że ja spróbuję.
Ech, zresztą po co ja z Tobą gadam. :?

Na pewno jeśli uzyskam jakąkolwiek odpowiedź poinformuję o tym tutaj, w wątku założonym przez Never :mrgreen: .
Otwartym tekstem :wink:

magaaa, mnie to po prostu już bawi. skąd wiesz, czy nie bylam, nie rozmawiałam? nie masz pojęcia, a ja nie mam zamiaru sie spowiadać. idź, pytaj, proś, jedź na Plauch i rób zdjęcia - akurat takie osoby są potrzebne, bo jak na razie robi to tylko 1 osoba. I tak, mozesz trzymać mnie za słowo - nie mam zamiaru robić kolejnych pyskówek. a szyfru ani tajnego hasła nie ma i nie było - po prostu sa ludzie ktorzy robią konkretne rzeczy, i nie wszyscy muszą o tym wiedzieć, między innymi po to, zeby nie szkodzić kotom.

Never

Post » Czw mar 04, 2010 13:48 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

idź, pogadaj, sama zobaczysz, zachowujesz się (zresztą nie pierwszy raz) jak małe dziecko :lol:

Jak widzisz, Babciu Anielko - próbuję pogadać.
:ok:
Jestem ciekawa czy będzie jakiś efekt. Bardzo bym chciała.

magaaaa

Post » Czw mar 04, 2010 14:44 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

Magaaaa, przecież schronisko ma własną stronę internetową.
Są tam również ogłaszane zwierzęta do adopcji.
Widziałaś, ile tych ogłoszeń jest?
Na ile tysięcy zwierząt w schronisku?
Można zadać pytanie, dlaczego tak mało jest tych ogłoszeń.
Myślę, że wiem - bo wiem, ile czasu zajmuje aktualizacja strony www.
Aktualizować każdego dnia tysiące ogłoszeń - to pełnoetatowa praca dla kilku osób. :evil:

A jeśli ktoś jest zdecydowany zabrać zwierzaka ze schroniska - i tak przyjedzie i wybierze...
Jak nie tego, to tamtego.... :roll:
Myślę, że przede wszystkim należy zachęcać ludzi do adoptowania zwierząt ze schroniska...
I uświadamiać, co się z taką adopcją wiąże.
Ładne zdjęcia by bardzo pomogły, ale ostatecznie i bez nich jakoś się da... :roll:
Zbieramy zdjęcia z kwarantanny... :mrgreen:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Czw mar 04, 2010 14:46 Re: Paluch 2-69 chorych, 4 do adopcji, 0 skazancow:)

Dla mnie to nie tak.
Jakbym szukała kota, to bym szukała zdjęcia które mnie ruszy i nie miało by znaczenia czy byłby to kot z Palucha, Konstancina, innego azylu czy prywatnego DT. Ważny byłby kot na tym ZDJĘCIU.
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]