Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Opływowy kot to piękny kotWiem co mówię, nie dam rady odchudzić Szarego Worka
Kociama pisze:AniHili pisze:Opływowy kot to piękny kotWiem co mówię, nie dam rady odchudzić Szarego Worka
ino nie worka![]()
Mścisio jest tylko korpulętny
mniej więcej jak Filipek nasz
Wogóle to jest taki sliczny Kotek
katarzyna1207 pisze:EKHMMM....jakby to powiedzieć ...
rudziszona to "wszędzie" dzisiaj całować nie będę...było odrobaczanie ... i pod ogonkiem jest trochę nie teges...
A w domu to on ma ksywkę "Paputek" - to dzięki Gibutkowej.
Zuzia jest niejadek ... tak mnie wytresowała, że karmię ją na stole i z palca ...to samo z miseczki jest bleeeee
AniHili pisze:Kociama pisze:AniHili pisze:Opływowy kot to piękny kotWiem co mówię, nie dam rady odchudzić Szarego Worka
ino nie worka![]()
Mścisio jest tylko korpulętny
mniej więcej jak Filipek nasz
Wogóle to jest taki sliczny Kotek
Taaa, a niedługo osiągnie kaliber Gumy - mała, szeroka i na krótkich łapach.
W sumie nie wiem skąd u kotów jedzących to samo i zdrowych takie różnice w masie - taki Lisz wygląda jak anorektyk. Fakt, je tylko wtedy, gdy w misce jest chrupek "z górką". Jak jest mniej to nie rusza... dziwadło.
anna57 pisze:
Czytamy forum![]()
Niepotrzebnie wklejasz, Kociama ma dość swoich zmartwien. Przepraszam, ale wkurzają mnie takie rzeczy.
anna57 pisze:To Ty pomyśl, zanim coś wkleisz w cudzy wątek.
trawa11 pisze:anna57 pisze:To Ty pomyśl, zanim coś wkleisz w cudzy wątek.
Dla dune to nie jest cudzy wątek![]()
U mnie tez dune wkleila i jestem jej za to wdzięczna , bo nie zawsze bywam na kociarni
Kociama pisze:Dziewczyny Kochane![]()
Wiem jakie emocje targają Człowiekiem gdy takie nieszcześcia sie dzieją
Proszę nie gniewajcie się na Siebie
anna57 pisze: Mnie to wkurza bo albo mogę pomóc kotu i pomagam konkretnie, albo nie wklejam ludziom, którzy i tak mają dość kłopotów
własnych.
Ale oczywiście moje zdanie.
Sorry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 299 gości