lidjanb pisze:Marlon pisze:Panie Januszu, zlapalysmy dzis tego malutkiego czarnucha od Pana! wszystkie koty teraz do nas wychodza jak Pana nie ma!
Szukamy domów tymczasowych dla 3 około 3miesięcznych kociaków (1 bury pręgowany i 2 czarne) i 2 stałych domów dla 2 2miesięcznych kociaków (czarny i buro-bialy)!!!!!!!!!!!!!
Wychodzą bo są pewnie głodne.Pan Marek dzisiaj dał im jeść.Ale nie za wiele.Fajnie że macie tego małego czarnuszka.W jakiej on jest formie?Zdrowy czy chory?A tamten kotek od Izabeli z OTOZ-u wrócił dzisiaj do siebie?Czy inne koty z mojej grupy dokarmiacie może?
Mały czarnuszek jest dziewczynką i jest u mnie w domu.Trochę fuczy ale bedzie dobrze
Ma zmiany grzybicze na uszkach,ale ogólnie wydaje się zdrowy.Dostał Adwokat na pchły,robale i świerzb
Kotek od Izabeli wrócił do Pana,ładnie wygląda i chyba się ucieszył,że jest już w domu
Nie znam jego płci
Wszystkie koty nakarmiłyśmy
Jutro dziewczyny spróbują złapać chorego szaraczka,jest mały,chudy i ma zaropiałe oczy
Pójdzie na leczenie do weta
U mnie jest też kociak leczony u Kasprzyków.Szaro-bury chłopiec oraz dwie pingwinki
Potrzebne domy tymczasowe!!!