Justa, masz wage w oczach czy co? Dokladnie 30 dag jest tej karmy
Ozzinek dzis troszke mniej chcial sie miziac niz zwykle, ale rozmruczal sie na calego przy czesaniu

Tenor biedny lezy w kojcu, nie ma sily nawet stac... Schudl straasznie!

Majcie chcialam dzis pomiziac, ale Justyna ja niechcacy kopnela, bo Maja byla za nia i kicia uciekla od nas. Ona jest taka delikatna, wrazliwa... Dzis mialam przyjemnosc za to pomiziac Prome, i to dluzej niz zwykle! Potem kilka razy polozyla sie na kanapie kolo mnie, ale juz nie chciala sie miziac. Tekile chwile mialam na rekach, ale uciekla ode mnie szybko

Psocia na rece nie lubi byc brana, ale mizianie to jest to, co tygryski lubia najbardziej

Cudnie mruczy przy mizianiu

Niestety nadal powloczy lapka

Czort znow dzis atakowal inne koty. Za przeproszeniem on juz totalnie dostaje na glowe z tego zakocenia u Justy!

Frocia z Amelka ladnie dzis jadly i bawily sie na drapaku

Miki jak zwykle nawet nie dal sie herbaty napic

Mizianie wazniejsze

Marudny sie zrobil pozniej, bo znow dokuczal mu pecherz.

Tajge wymizialam na amen! Z poczatku sie wyrywala, raz mi nawet uciekla, ale potem jak ja przytrzymalam na rekach i glaskalam, to spokojnie drzemala (miala przy tym przeslodka minke a ja aparatu nie wzielam ze soba

) i mruczala. To bardzo zywiolowa istotka, w zabawie troszke za mocno mnie podrapala, ale to nic

Male ADHD

Tara dzis byla na spacerku, czula sie dosc dobrze, domagala sie miziania

Mycha tez, no bo jak to mozliwe, zeby jej nie pomiziac

Fibi byl prawie jak aniol dzisiaj, za wyjatkiem momentow, kiedy wk...l go Czort. A jaki byl rozanielony jak go mizialam po brzuchu... Normalnie wniebowziety

Pedro mial tez humory, ale mniej niz ostatnio jak bylam. Jemu te humorki niestety pozostana do konca, ale chyba powoli zaczyna kumac, ze to czlowiek rzadzi.

Na spacerze byl dzis bardzo grzeczny jak na niego

Jakby nie on