Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:czy pani myśli pani Izo że traciłabym swój czas na zajmowanie się pani osobą w jakikolwiek sposób?
że zaniedbywałabym swoje dzieci i męża?
pracę zawodową i przyjaciół?
dla pani???
trochę pokory kobieto bo następnym razem na te rozpaczliwe apele odpowie pani tylko echo....
kya pisze:wiora pisze:kya pisze:Bo do niektorych tresci mozna podejsc albo z humorem albo z bezsilnosci walnac łbem o ściane i tyle na ten temat.
sadzilam ze mamy wspolny cel
a nie urzadzamy debate na temat aborcji badz eutanazji gdzie faktycznie jest sie o co poklocic
ale zapomnialam w jakim kraju sie urodzilam i jak strasznie ludzie potrafia tma byc zawistni i beznadziejni
deptanie z blotem -nasz sport narodowy
uslyszec juz o mozna o tym w najdalszych zakatkach swiata
i czasem tak bardzo wstyd czlowiekowi
faktycznie tyle na temat
A moj historyk zawsze powtarzal ,ze "nawet ptak nie sra w swoje gniazdo".Moje serce sie raduje na mysl,ze chociaz Ty jedna zyjesz w tej chwili w irlandskim edenie, z dala od tego strasznego kraju jakim jest PolskaA tak serio kobieto to widzisz jakis dramat tam gdzie go nie ma ,o!
agiis-s pisze:iza71koty pisze:Zyczę im tego . Tylko tyle Agiis-s ze ja napisałam na troche inny temat...Napisałam o normalnych zasadach tego Forum. Nic wiecej. Każdy ma prawo wiedzieć Komu i dlaczego pomaga.Dlatego wlaśnie poprosiłam o założenie osobnego wątku.
po raz pierwszy w całej rozciągłości zgadam się z panią Każdy ma prawo wiedzieć Komu i dlaczego pomaga- święte słowa!!!
Wątek jest w trakcie tworzenia ....
znajdą się tam zdjęcia, relacje i bardzo przejrzyste rozliczenia finansowe
kya pisze:Wiesz co droga Izo? Nie oczekiwalam od Ciebie podziekowan za pomoc,bo pomagalam kotom ale zeby obrazac jednoczesnie tyle osob,ktore poswiecily swoj czas i pieniadze reagujac na Twoja prosba o pomoc to trzeba naprawde byc baaardzo specyficznym czlowiekiem .
Wiecej nie napisze bo po prostu brak mi slow ............................................
Tu jest watek Kasi i Wioli :
viewtopic.php?f=1&t=102207&p=5084913#p5084913
Afatima pisze:Radziłabym może uważać na słowa bo pojawiły się tu zarzuty o nieuczciwość. Gdzie? w zdaniu, że inny wątek będzie prowadzony z przejrzystymi rozliczeniami. Albo są dowody i proszę je wskazać albo liczyć się ze słowami. Dawno nie widziałam tyle jadu wylanego w jednym wątku. Szyderstwem też można zniszczyć człowieka, niestety nie każdy szydzić potrafi i nie może się obronić w ten sam sposób.
Ale fajnie jest tak "Kupą, mości Panowie, kupą na jednego" co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BB_Candy89, Chantel, Marmotka, sadnessofheart, septicemia i 238 gości