Koty - Szczecin - Prosimy o Wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 21:46 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

czy pani myśli pani Izo że traciłabym swój czas na zajmowanie się pani osobą w jakikolwiek sposób?
że zaniedbywałabym swoje dzieci i męża?
pracę zawodową i przyjaciół?
dla pani???

trochę pokory kobieto bo następnym razem na te rozpaczliwe apele odpowie pani tylko echo....
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw paź 22, 2009 21:57 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

agiis-s pisze:czy pani myśli pani Izo że traciłabym swój czas na zajmowanie się pani osobą w jakikolwiek sposób?
że zaniedbywałabym swoje dzieci i męża?
pracę zawodową i przyjaciół?
dla pani???

trochę pokory kobieto bo następnym razem na te rozpaczliwe apele odpowie pani tylko echo....

Mi nie brakuje pokory Agiis-s.Ale Tobie najwyrażniej jej brakuje. Dotychczas odpowiedziałyście tylko raz na mój Apel. A była ich cała masa....Dopiero teraz wiem dlaczego akurat tym razem.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw paź 22, 2009 22:03 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

kya pisze:
wiora pisze:
kya pisze:Bo do niektorych tresci mozna podejsc albo z humorem albo z bezsilnosci walnac łbem o ściane i tyle na ten temat.

sadzilam ze mamy wspolny cel
a nie urzadzamy debate na temat aborcji badz eutanazji gdzie faktycznie jest sie o co poklocic

ale zapomnialam w jakim kraju sie urodzilam i jak strasznie ludzie potrafia tma byc zawistni i beznadziejni
deptanie z blotem -nasz sport narodowy
uslyszec juz o mozna o tym w najdalszych zakatkach swiata
i czasem tak bardzo wstyd czlowiekowi

faktycznie tyle na temat :wink:

A moj historyk zawsze powtarzal ,ze "nawet ptak nie sra w swoje gniazdo".Moje serce sie raduje na mysl,ze chociaz Ty jedna zyjesz w tej chwili w irlandskim edenie, z dala od tego strasznego kraju jakim jest Polska :wink: A tak serio kobieto to widzisz jakis dramat tam gdzie go nie ma ,o!

jak bede w twoim wieku to mam przeogromna nadzieje ze ten moj irlandzki eden nie zmieni mnie w stara zniewiesciala i zgorzkaniala babe
a bana to sobie sama zalatwisz jak tak dalej pojdzie
bez mojego udzialu
musiala bym byc niezle naznaczona przez czerwone czasy aby tak sie zachowywac
zenada
wstyd by mi bylo i to w takim wieku :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw paź 22, 2009 22:06 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Wiesz co droga Izo? Nie oczekiwalam od Ciebie podziekowan za pomoc,bo pomagalam kotom ale zeby obrazac jednoczesnie tyle osob,ktore poswiecily swoj czas i pieniadze reagujac na Twoja prosba o pomoc to trzeba naprawde byc baaardzo specyficznym czlowiekiem .
Wiecej nie napisze bo po prostu brak mi slow ............................................

Tu jest watek Kasi i Wioli :
viewtopic.php?f=1&t=102207&p=5084913#p5084913

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw paź 22, 2009 22:07 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

agiis-s pisze:
iza71koty pisze:Zyczę im tego . Tylko tyle Agiis-s ze ja napisałam na troche inny temat...Napisałam o normalnych zasadach tego Forum. Nic wiecej. Każdy ma prawo wiedzieć Komu i dlaczego pomaga.Dlatego wlaśnie poprosiłam o założenie osobnego wątku.

po raz pierwszy w całej rozciągłości zgadam się z panią Każdy ma prawo wiedzieć Komu i dlaczego pomaga- święte słowa!!!
Wątek jest w trakcie tworzenia ....
znajdą się tam zdjęcia, relacje i bardzo przejrzyste rozliczenia finansowe

Chcesz mi powiedzieć przez to że nie zasługuje na Pomoc czy chcesz sie z niej wycofać?Bo jeśli to drugie to nie ma żadnego problemu.Pomoc jest dobrowolna.Jeśli to pierwsze to może pozostaw sprawe w gestii tych co pomagają Ok?

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:08 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Brakuje mi słów pani Izo i nie wiem już czy to głupota czy takie upodobanie

każdy człowiek normalnie dziękuje za pomoc a nie obraża jakimiś chorymi urojeniami tych którzy z tą pomocą ruszyli

powiem krótko - przegięła pani
od dzisiaj proszę traktować moją wirtualną adopcję za zakończoną
proszę sama załatwiać wszystkie swoje sprawy z vivą

proszę do mnie nie dzwonić ani w żaden inny sposób się ze mną nie kontaktować

i proszę o dokładne rozliczenie wydawanych przez panią pieniędzy z wirtualnych adopcji za okres w którym wpłacałam pieniądze na pani konto - tu na wątku
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw paź 22, 2009 22:10 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Radziłabym może uważać na słowa bo pojawiły się tu zarzuty o nieuczciwość. Gdzie? w zdaniu, że inny wątek będzie prowadzony z przejrzystymi rozliczeniami. Albo są dowody i proszę je wskazać albo liczyć się ze słowami. Dawno nie widziałam tyle jadu wylanego w jednym wątku. Szyderstwem też można zniszczyć człowieka, niestety nie każdy szydzić potrafi i nie może się obronić w ten sam sposób.
Ale fajnie jest tak "Kupą, mości Panowie, kupą na jednego" co?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw paź 22, 2009 22:10 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

kya pisze:Wiesz co droga Izo? Nie oczekiwalam od Ciebie podziekowan za pomoc,bo pomagalam kotom ale zeby obrazac jednoczesnie tyle osob,ktore poswiecily swoj czas i pieniadze reagujac na Twoja prosba o pomoc to trzeba naprawde byc baaardzo specyficznym czlowiekiem .
Wiecej nie napisze bo po prostu brak mi slow ............................................

Tu jest watek Kasi i Wioli :
viewtopic.php?f=1&t=102207&p=5084913#p5084913

Proszę Kya nie przekręcaj moich słów.Podziękowałam Wszystkim na wątku. Potem sie dowiedziałam o całej reszcie. Nie zapominaj o tym.

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:14 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

A jakich rozliczeń oczekujesz? Raporty są sporządzane co miesiac. Ostatnio nie robilam tylko w związku z klopotami jakie na mnie spadły. Wiem ze Dziewczyny to rozumieją.Mam Ci wyliczyc ile miesiecznie wydaję na koty.Wielokrotnie to robiłam. Czy ile dokladam ze swojego czy ile wydałam na każda porcje dla Twoich podopiecznych?

Mam nadzieję że teraz każdy rozumie dlaczego sie stało to co sie stało?

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:15 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

no i wlasnie tak wyglada sparwa jak jednemu sie wydaje ze w oswiacie pracuje i wszystkie rozumy pozjadal
a reszta to banda du...i i niedoukow wiec mozna im poproawna polszczyzna po papie dac i byc z tego dumnym
ale jak sie ma problemy z emocjami i z nerwami to sie do lekarza idzie
choc jak widac grono nauczycielskie ma lepsze rozwiazanie
zawsze mozna wyzyc sie na forum
tez metoda. :wink:

rowniez nie rozumiem zarzutow postawionych ze niby co z tymi rozliczeniami :?:
ja tez chce znac konkrety :?:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw paź 22, 2009 22:17 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Tak Agiis-s. Dziewczyny chcą znać konkrety. Ja też. I moj Mąż który tyra na te koty.Prosimy!!!
Ostatnio edytowano Czw paź 22, 2009 22:19 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:19 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Wiora który to juz raz?. Nas...e i pozamiatane???Czy to nie jest przypadkiem juz w zwyczaju na tym watku? Ciągle te same Osoby.....

Teraz chyba każdy zrozumie na czym miała polegać ta "pozorna pomoc"?
Ostatnio edytowano Czw paź 22, 2009 22:27 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:21 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Proszę o usuniecie linku do mojego wątku z plakatu o Pomoc.
Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2009 0:38 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:22 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Afatima pisze:Radziłabym może uważać na słowa bo pojawiły się tu zarzuty o nieuczciwość. Gdzie? w zdaniu, że inny wątek będzie prowadzony z przejrzystymi rozliczeniami. Albo są dowody i proszę je wskazać albo liczyć się ze słowami. Dawno nie widziałam tyle jadu wylanego w jednym wątku. Szyderstwem też można zniszczyć człowieka, niestety nie każdy szydzić potrafi i nie może się obronić w ten sam sposób.
Ale fajnie jest tak "Kupą, mości Panowie, kupą na jednego" co?

Wszyscy czekaja Agiis-s.
Ostatnio edytowano Czw paź 22, 2009 22:26 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw paź 22, 2009 22:24 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Proszę o przekazanie mi kontaktu do Bajki BB i do Naszych Opiekunów Wirtualnych w Vivie.
Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2009 0:39 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

[poprzednia][następna]