Ło matko!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:kalair pisze:aga9955 pisze:kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
A Ty kochana to niby gruba jestes?????![]()
![]()
No..raczej trochę mam..Kociamka poświadczy!
![]()
widze zdjecia....nie cygan ze cos masz, bo najmniejsza z nas wszystkich jestes
kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
maggia pisze:kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
Ciekawe gdzie, bo ja mam oponkę od roweru na razie, a niedługo to będzie od tira.![]()
![]()
![]()
![]()
maggia pisze:kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
Ciekawe gdzie, bo ja mam oponkę od roweru na razie, a niedługo to będzie od tira.![]()
![]()
![]()
![]()
Georg-inia pisze:maggia pisze:kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maggia, nie bluźnij, kobieto
maggia pisze:A Ty z Łodzi jesteś. o jasny gwint!!!![]()
Właśnie u Femki w wątku reklamacje złożyłam.![]()
Mogłam kręcić filmiki zamiast robić zdjęcia, tak mi teraz do głowy przyszłomaggia pisze:Ja grzeczna nie bluźnie.![]()
aga9955 pisze:maggia pisze:kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taaa cztery oponki![]()
chyba w glowie. Magda nie gadaj bzdur. Laska jestes jak nie wiem co;)
aga9955 pisze:maggia pisze:kalair pisze:Jejusiu, jakie wy wszystkie szczuplutkie, zgrabne, ładne..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taaa cztery oponki![]()
chyba w glowie. Magda nie gadaj bzdur. Laska jestes jak nie wiem co;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, erinn26, Google [Bot], Silverblue i 98 gości