Sabeena_ pisze:Trzymac kciuki dziewczyny, jesli dobrze pojdzie ok 12 nastepna Puchatka bedzie w rekach Puchatkowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabeena_ pisze:Trzymac kciuki dziewczyny, jesli dobrze pojdzie ok 12 nastepna Puchatka bedzie w rekach Puchatkowa
Sabeena_ pisze:Sluchajcie, ja nie mam tyle sil...ja ja tylko znalazlam i zadzwonilam sie wypytac...
Potem kurcgalopkiem do Kasi_D i dla Kasi uklony za szybka reakcje - natychmiast sie zgodzila kicie zgarnac... jak latwo sie domyslic kotka jest w Lublinie
Kasia D. pisze:A ja chyba będę miała dom dla tej kici, lubelski, niezakocony, opłakujący jeszcze poprzednia koteczkę. U starszej pani.
Kotka od razu pojedzie na sterylkę, tzn jesli wet uzna ze stan kotki pozwala na cięcie to ją wytnie. Przy okazji znieczulenia wygoli sie jej kołtuny.
Dam znac co i jak.
Sabeena_ pisze:
kota podobno w zlym stanie, skoltuniona - cos w stylu tej ktora jest z Lublina na tymczasie u zirrael...
dziecko w gumiakach wyszlo, poszlo do obory, wyciagnelo kote i dalo kasi![]()
.
Serniczek pisze:Sabeena_ pisze:
kota podobno w zlym stanie, skoltuniona - cos w stylu tej ktora jest z Lublina na tymczasie u zirrael...
dziecko w gumiakach wyszlo, poszlo do obory, wyciagnelo kote i dalo kasi![]()
.
#&^$@.......(nie wytrzymam...pojade i dam w ryj
![]()
![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1893 gości