Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:On bardzo tęskni. Po prostu nie wie o co chodzi...![]()
![]()
![]()
Agnieszka.Renata pisze:Patrolek zjadł wieczorem kilka ciasteczek suchej karmy.Coprawda z ręki,ale zawsze to coś...
Mam nadzieję,że to wszystko jakoś sie ułozy ponieważ nie chciałabym oddawać Patrolka...
Agnieszka.Renata pisze:Patrolek zjadł wieczorem kilka ciasteczek suchej karmy.Coprawda z ręki,ale zawsze to coś...
Mam nadzieję,że to wszystko jakoś sie ułozy ponieważ nie chciałabym oddawać Patrolka...
vega36 pisze:Agnieszka.Renata pisze:Patrolek zjadł wieczorem kilka ciasteczek suchej karmy.Coprawda z ręki,ale zawsze to coś...
Nawet nie myśl o oddawaniu Patrolka. On po prostu bardzo tęskni, szuka, czeka. Jeszcze nie zrozumiał, że to jest jego domek na zawsze, a Ty jesteś jego Dużą. Jeszcze nie wie, że go kochasz i będzie z Tobą na zawsze. Spokojnie - to wszystko do niego dotrze. Dobrze, że zaczął jeść. Wszystko się ułoży, kotunio potrzebuje czasu i cierpliwości. Wiem, że bardzo się starasz być dla niego osobą kojącą, że pomagasz mu. Koty to wrażliwe istoty, a Patrolek jest wyjątkowo uczuciowy. Pomyśl - Ty również staniesz się kimś tak ważnym w jego życiu. Na to naprawdę warto poczekać.
Marcelibu pisze:Może spróbować mu podać surowej wołowinki albo gotowaną rybkę? Chyba nie ma kota, który by się na to nie skusił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 83 gości