Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 29, 2008 11:18

Dziewczyny przywiozłam wczoraj do domu wielki wór koców i pledów ze sklepu z uzywanymi ciuchami, który zamykała moja koleżanka. Dzisiaj albo jutro biorę się za pranie i potnę niektóre z nich w jakieś sensowne części - będą jak znalazł do naszego nowego pomieszczonka :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sie 29, 2008 14:02

Nowe wieści z frontu administracyjno-urzędniczego :twisted: niech gęś kopnie te nasze urzędy one mają na wszystko czas :twisted: ale na podsumowanie wszystko już co potrzebne złozone w urzędzie przydzielającym lokale :) I czekamy na sporządzenie umowy i ją podpisujemy, mam nadzieję że w między czasie już nic nowego nie wymyslą :twisted: ale z urzędnikami to nigdy nic nie wiadomo. Jak dobrze pójdzie na początku przyszłego tygodnia odbierzemy klucze do naszego pomieszczenia. Kciuki potrzebne :ok:

terenia1

Post » Pt sie 29, 2008 14:05

ale to trwa
papier do papiera i multum pieczatek
wrrr
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt sie 29, 2008 14:15

BarbAnn pisze:ale to trwa
wrrr

No niestety :( urzędowa droga przez mękę :evil: mysleliśmy, że umowę da się dzisiaj podpisać przecież oni wynajmują lokale - o niestety Pani nas uświadomiła, że to nie takie proste, musi jeszcze przejść przez kilka rąk - kilka pieczątek :? o naiwności ludzka :? po prostu musi nabrać mocy urzędowej i koniec :roll:

terenia1

Post » Pt sie 29, 2008 15:58

Nie dojechałam, kocia bieda 'przyszła' do nas :(
może innym razem :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sie 29, 2008 16:47

Cameo pisze:Nie dojechałam, kocia bieda 'przyszła' do nas :(
może innym razem :oops:

Mówi się trudno :( ale inna kocia bieda zostanie uratowana :) może następnym razem :)

terenia1

Post » Pt sie 29, 2008 18:21

Ahhh...te urzędasy!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Pt sie 29, 2008 19:38

terenia1 pisze:
BarbAnn pisze:ale to trwa
wrrr

No niestety :( urzędowa droga przez mękę :evil: mysleliśmy, że umowę da się dzisiaj podpisać przecież oni wynajmują lokale - o niestety Pani nas uświadomiła, że to nie takie proste, musi jeszcze przejść przez kilka rąk - kilka pieczątek :? o naiwności ludzka :? po prostu musi nabrać mocy urzędowej i koniec :roll:

No tak juz jest w naszych urzedach cokolwiek chcialobysie zalatwic to trzeba przejsc przez wszystkie etapy, a te etapy sa dlugie, ale chyba sie zblizamy do mety
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sie 29, 2008 20:08

ROZLICZENIA ZA MIESIĄC SIERPIEŃ NASZYCH DOCHDÓW I WYDATKÓW ZNAJDUJE SIĘ NA PIERWSZEJ STRONIE

Jeżeli kogos pominęłam proszę się zgłosić i z góry przepraszam :oops:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sie 29, 2008 22:06

hej, postanowiłam się odezwać co tam z naszą tymczasową Fruzią. Po trudnych poczatkach fuczenia, warczenia i blokowania dostępu do kuwety nastał okres wzglednego nie wchodzenia sobie w drogę między naszymi trzema domownikami a kotką. Panna Fruzia to niezłe ziółko i nie da sobie w kaszę dmuchać. Ma swój ulubiony stołeczek do spania z kocykiem, przeprosiła się z mokrą karmą i ogólnie jest chyba zadowolona ze zmiany miejsca zamieszkania :) . ladnie je, biega, bawi się, kuleje ale to jej nie przeszkadza. Obiecałam jeszcze jedną konsultację ortopedyczną ale nie mamy czasu podjechać, postaramy się może w przyszłym tygodniu. U nas niestety remont i zapalenie gardła w tym samym czasie :roll: . a u dziewczynek Fruzi tez dobrze.Szaleją w nowym domu, potargały firankę i najwazniejsze - są razem. :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob sie 30, 2008 14:47

a ja znowu próbuje :wink: Wszystkich, razem z Podczytujacymi ten watek,
zapraszam na bazarek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3440996#3440996
to dla Dżudżu i nie tylko...
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob sie 30, 2008 18:16

Dzisiaj moja Kama miała jechać do nowego domku, ale niestety domek okazał się nieodpowiedzialny,po zawiezieniu kici i zostawieniu jej tam po 30 minutach pobytu w nowym domku dostałam telefon że niestety chcą oddać kotkę ponieważ ich kot rezydent jej nietoleruje :twisted: normalnie szlag mnie o mało nie trafił :evil: , co za ludzie, jak kot po pól godziny przebywania w nowym domu ma się zachowywać jakby mieszkał tam lata. Jakaś paranoja, i moja Kama nadal szuka domku :( - odpowiedzialnego domku

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob sie 30, 2008 19:28

Kleo pisze:Dzisiaj moja Kama miała jechać do nowego domku, ale niestety domek okazał się nieodpowiedzialny,po zawiezieniu kici i zostawieniu jej tam po 30 minutach pobytu w nowym domku dostałam telefon że niestety chcą oddać kotkę ponieważ ich kot rezydent jej nietoleruje :twisted: normalnie szlag mnie o mało nie trafił :evil: , co za ludzie, jak kot po pól godziny przebywania w nowym domu ma się zachowywać jakby mieszkał tam lata. Jakaś paranoja, i moja Kama nadal szuka domku :( - odpowiedzialnego domku

To jacys nienormalni wogole nie znajacy na kocich zachowaniach i przyzwyczajeniach kota , czasami trwa to kilka dni, i nie wpuszca sie odrazu nowego przybysza do bezposredniego kontaktu z kotem ktory byl juz w tym domu dlugo. Moze nawet i dobrze ze oddali bo wcale nie rozumiom kotow tacy sa niektorzy ludzie ale coz poradzisz.
Napewno znajdzie odpowiedzialny domek :)
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob sie 30, 2008 19:54

jadziaII pisze:
Kleo pisze:Dzisiaj moja Kama miała jechać do nowego domku, ale niestety domek okazał się nieodpowiedzialny,po zawiezieniu kici i zostawieniu jej tam po 30 minutach pobytu w nowym domku dostałam telefon że niestety chcą oddać kotkę ponieważ ich kot rezydent jej nietoleruje :twisted: normalnie szlag mnie o mało nie trafił :evil: , co za ludzie, jak kot po pól godziny przebywania w nowym domu ma się zachowywać jakby mieszkał tam lata. Jakaś paranoja, i moja Kama nadal szuka domku :( - odpowiedzialnego domku

To jacys nienormalni wogole nie znajacy na kocich zachowaniach i przyzwyczajeniach kota , czasami trwa to kilka dni, i nie wpuszca sie odrazu nowego przybysza do bezposredniego kontaktu z kotem ktory byl juz w tym domu dlugo. Moze nawet i dobrze ze oddali bo wcale nie rozumiom kotow tacy sa niektorzy ludzie ale coz poradzisz.
Napewno znajdzie odpowiedzialny domek :)

Sam nie wiem pojechałam dzis razem z Cleo na adopcje Kamy.Domek niby oki dwa psy ze shroniska ,kotka przybłeda.Na zakończenie leczenia Kamy czekali tydzień.,a tu masz :roll

Jak byłysmy na miejscu kalrowałysmy ludziom ze trzeba stopniowo przyzwyczajać kotke stacjonarną do nowej rezydentki ,a tu masz minęło 20 min i tel.

AAAA tam Kama szuka domku i to mądrego domku!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sie 31, 2008 14:20

NO TO MARMUREK POJECHAL DO SWOJEGO DOMKU STALEGO
Wlasnie w tej chwili nasz kochany Marmurek pojechal do swojego nowego domu do moni_cytroni.Kawalek drogi przed nim bo to okolice Berlina.
W naszym domu radosc bo nowy domek Marmurka jest suuupper a
z drugiej strony smutek z powodu rozstania bo bardzo go polubilismy.
Tym sposobem znow jest miejsce dla nastepnej bidy ze schronu.
Szerokiej drogi Marmurku :D :cry: :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]