Mimo iż znam je tylko z wątku i wstawianych ogłoszeń, są mi bliskie i cieszy mnie każdy jeden domek, który decyduje się przygarnąć któregoś z kotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mls pisze:Mam małe pytanko. Kiedy mogę się spodziewać, że Klemciowi minie biegunka
I już spał w łóżeczku i je za dwojeA i na mojegi ptaszka już skoczył, znaczy się na klatkę. Tylko moja mała terrorystka mu żyć nie daje
mls pisze:Mam małe pytanko. Kiedy mogę się spodziewać, że Klemciowi minie biegunka
I już spał w łóżeczku i je za dwojeA i na mojegi ptaszka już skoczył, znaczy się na klatkę. Tylko moja mała terrorystka mu żyć nie daje
CoolCaty pisze:Byłam dziś do godziny 13. Do domu trafił tylko jeden kociak.
Do schroniska przywieziono dziś tez jedno maleństwo całe zapchlone oraz młodego, pięknego dymnego kocura z zielonymi oczami. Kocurek jest wykastrowany i przerażony. Kocur należał do pana, który wyjechał za granice i zostawił go koledze, ale kolega stwierdził ze nie będzie sie nim opiekował....
CoolCaty pisze:Byłam dziś do godziny 13. Do domu trafił tylko jeden kociak.
Do schroniska przywieziono dziś tez jedno maleństwo całe zapchlone oraz młodego, pięknego dymnego kocura z zielonymi oczami. Kocurek jest wykastrowany i przerażony. Kocur należał do pana, który wyjechał za granice i zostawił go koledze, ale kolega stwierdził ze nie będzie sie nim opiekował....
CoolCaty pisze:oraz młodego, pięknego dymnego kocura z zielonymi oczami. Kocurek jest wykastrowany i przerażony. Kocur należał do pana, który wyjechał za granice i zostawił go koledze, ale kolega stwierdził ze nie będzie sie nim opiekował....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 458 gości