poznajmy sie...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 23, 2009 19:56

Forum jest niezwykłą kopalnią wiedzy, no i zbiorowiskiem niezwykłych ludzi :)
Podpisuję się pod tym bez namysłu :D . Witaj munabrava!!

Artegato

Od: Wto mar 03, 2009 21:46

Post » Czw kwi 23, 2009 20:25

A ja już gdzieś tam się przedstawiałam, ale i tutaj chętnie.
Mam 28 lat i razem z TŻ od bardzo niedawna mieszkamy w Olsztynie. Mamy obecnie w sumie 8 futer, w tym własnych 3.

Chętnie poznam (raaany to brzmi jak w jakimś anonsie matrymonialnym ;) ) kociarzy z Olsztyna. Może na coś się przydam?

Plusia

Od: Pt kwi 10, 2009 15:22

Post » Czw kwi 23, 2009 21:00

mnie też jeszcze tu nie było :)...moja kotka i ja pomagamy ( w każdym bądź razie staramy się) schronisku w Opolu. Kotka ma prawie 4 lata, najmilsza tygryska jaką znam. Prywatnie też jest nas dwoje :P

silesius

Od: Pon sty 12, 2009 20:16

Post » Czw kwi 23, 2009 21:00

mnie też jeszcze tu nie było :)...moja kotka i ja pomagamy ( w każdym bądź razie staramy się) schronisku w Opolu. Kotka ma prawie 4 lata, najmilsza tygryska jaką znam. Prywatnie też jest nas dwoje :P

silesius

Od: Pon sty 12, 2009 20:16

Post » Nie maja 03, 2009 6:58

munabrava pisze:Witam wszystkich!!
Jesteśmy tu od niedawna, ja Asia, moja druga połowa Piotrek
Forum jest niezwykłą kopalnią wiedzy, no i zbiorowiskiem niezwykłych ludzi :)
Pozdrawiamy!!

Witam
Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda zwykły dzień kotozakręconych to zapraszamy :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89143
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie maja 03, 2009 7:01

Plusia pisze:A ja już gdzieś tam się przedstawiałam, ale i tutaj chętnie.
Mam 28 lat i razem z TŻ od bardzo niedawna mieszkamy w Olsztynie. Mamy obecnie w sumie 8 futer, w tym własnych 3.

Chętnie poznam (raaany to brzmi jak w jakimś anonsie matrymonialnym ;) ) kociarzy z Olsztyna. Może na coś się przydam?

Ciesze sie, ze jestes! :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 07, 2009 13:05

Witam :)

Jestem Maja mam 25 lat mieszkam pare kilometrow od Katowic i za pare miesiecy mam nadzieje odbiore dyplom i bede lekarzem :)
Mam śliczną i przytulaśną koteczkę oficjalnie Leę wszyscy mówimy na nią Szpyrka bo jej mamą jest brytyjka i po niej odziedziczyła charakterystyczne sadełko...Szpyrka na razie jest sama ale właśnie jestem w trakcie załatwiania jej kocurkowego czarno - białego towarzystwa i odliczam dni do przybycia nowego futrzastego przyjaciela...to forum jest niesamowite, dowiedziałam sie na nim wielu ciekawych rzeczy, o których nie miałam pojęcia a które na pewno zastosuję w praktyce :)

pozdrawiam wszystkich ciepło :)
ObrazekObrazek
Maja, Lea i Otis

Amaika

Od: Nie maja 03, 2009 22:25

Post » Czw maja 14, 2009 13:04

Zaprszam Wszyskich Kotolubnych do odwiedzenia na YouTube
kropeczka133
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon maja 25, 2009 10:43

Witam Wszystkich, mam na imię Beata, jestem nowym forumowiczem, dołączyłam w ostatnim tygodniu. Mam 6 miesięczną koteczkę o imieniu Trufla, 4 letnią suczkę Lili oraz 9 letniego kanarka Rodzynka. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej koło Katowic.

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto maja 26, 2009 21:26

Witaj, Beasiu w naszym gronie :D Pilnuj Rodzynka przed Truflą. U moich przyjaciół tez były kanarki. Dwa. Potem sie dokocili podwójnie i zostali z dwoma. Kotami. Kanarkom nawet klatka nie pomogła. Niestety :(

Artegato

Od: Wto mar 03, 2009 21:46

Post » Czw maja 28, 2009 7:32

Dziękuję za powitanie i ostrzeżenie. Kot i kanarek są pod stałym nadzorem, nie zostają nigdy same w pokoju, więc mam nadzieję, że stan posiadanych przez mnie zwierząt się nie zmieni :wink:

Beasia

Post » Czw maja 28, 2009 8:49

To i ja się przedstwię. Mam 42 lata mieszkam w Nowym Tomyślu - 60 km. od Poznania.
Mam psa a kot w domu to tylko kwestia czasu. Kocham koty ale mój TŻ jest nieugięty ( :wink: ). Moja przygoda z kociastymi zaczęła sie 2 lata temu, kiedy to znalazłam kota z nacisniętą na łebku puszką. Teraz Zuza grzeje dupcię w swoim domku. Obecnie opiekuje się Marceliną dziczką, młoda kotką z grzybkiem. Miłość do kotów rozkwita z dnia na dzień z coraz większą siłą :P

gosia67_online

Od: Pt sty 09, 2009 20:00

Post » Wto cze 09, 2009 21:52 :)

Untraceable witaj:) Ja tez z Czewy:)
Dom bez kota to tylko mieszkanie...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pshczola

Od: Śro lis 28, 2007 15:56

Post » Śro cze 10, 2009 7:38

Witam :) Nazywam się Agata, mam 25 lat i od około roku mam przyjemność mieszkać pod jednym dachem z rudym persopodobnym (ma troszkę wystający pysio) kocurkiem Gato :) Pochodzenie - dworzec Świebodzki.
Jako że jest to mój pierwszy zwierzak, forum bardzo pomaga. Na razie Gatito jest jedynakiem i tak pozostanie do czasu, gdy nasza sytuacja mieszkaniowa się ustabilizuje.. później się zobaczy.
Podrawiam wszystkich kociarzy, a w szczególności wielbicieli puchatków :D

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Śro cze 10, 2009 13:20

Witaj Alitka, ja tak samo jak Ty po raz pierwszy jestem zakocona. Do tej pory zawsze były u mnie psy, ale nie mogłam zostawić na pastwę losu kociątka urodzonego pod schodami klatki schodowej.
Teraz dziwię się czemu nie miałam kotka już wcześniej (ale pewnie czekałam na moją Truflę :wink: )
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

[poprzednia][następna]