Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Necz pisze:Może to jakieś nieporozumienie? Może po prostu źle poprowadziły rozmowę i od słowa do słowa... Może jakiegoś mediatora wysłać?
wiesiaczek1 pisze:Ewa wypowiedz się w tym temacie, bo Ty i Jola Dworcowa jesteście najbardziej kompetentne, no i jeszcze gisha
lud chce zobaczyć Stefanke ,
cos nie dobrego się dzieje
Anna61 pisze:Necz pisze:Może to jakieś nieporozumienie? Może po prostu źle poprowadziły rozmowę i od słowa do słowa... Może jakiegoś mediatora wysłać?
Do czego mediator i z jakiej racji?
Ja wiem co słyszałam i jakie jest stanowisko kalewali w sprawie Stefanki.
Myszolandia pisze:doczytuję wątek i aż mnie trzęsie jakie mendy łażą
ASK@ pisze:Ewa.KM pisze:Ja bym poinformowała TOZ, aby jej nie dawali.
Przypadek sprawił ( kręciła w innej sprawie) , że została złapana przez inspektora.
i bardzo dobrze,powinni jej doj..bać taką karę,ze łapa przy następnym razie powinna jej uschnąć![]()
![]()
puszatek pisze:Anna61 pisze:Necz pisze:Może to jakieś nieporozumienie? Może po prostu źle poprowadziły rozmowę i od słowa do słowa... Może jakiegoś mediatora wysłać?
Do czego mediator i z jakiej racji?
Ja wiem co słyszałam i jakie jest stanowisko kalewali w sprawie Stefanki.
ale dlaczego Aniu ? z jakiej racji ktoś podejmuje za Ciebie decyzję ?
Cindy pisze:Myszolandia pisze:doczytuję wątek i aż mnie trzęsie jakie mendy łażą
Przypadek sprawił ( kręciła w innej sprawie) , że została złapana przez inspektora.
i bardzo dobrze,powinni jej doj..bać taką karę,ze łapa przy następnym razie powinna jej uschnąć![]()
![]()
Czy ktos moze mnie oswiecic zebym cokolwiek z tego zrozumiala?
zjawka pisze:Cindy pisze:Myszolandia pisze:doczytuję wątek i aż mnie trzęsie jakie mendy łażą
![]()
Czy ktos moze mnie oswiecic zebym cokolwiek z tego zrozumiala?
Wątek uboczny, w związku z wpisem kilka stron wczesniej o kradzionej karmie zostawia nej na dworcu, m.in z myślą o Stefance
ewa_mrau pisze:właśnie wygoniłam ostatnich studentów z pracowni - zaraz sesja - i padam na wibrysy
---
bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagali nam w poszukiwaniach Stefanki-Kiszki!
mnie też kamień spadł z serca
---
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 88 gości