Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła. W swoim NOWYM domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 19, 2016 23:33 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Może to jakieś nieporozumienie? Może po prostu źle poprowadziły rozmowę i od słowa do słowa... Może jakiegoś mediatora wysłać?

Necz

Od: Nie wrz 03, 2006 11:06

Post » Wto sty 19, 2016 23:38 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Dobrze byłoby, żeby się kalewala odezwała

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto sty 19, 2016 23:43 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Necz pisze:Może to jakieś nieporozumienie? Może po prostu źle poprowadziły rozmowę i od słowa do słowa... Może jakiegoś mediatora wysłać?

Do czego mediator i z jakiej racji?
Ja wiem co słyszałam i jakie jest stanowisko kalewali w sprawie Stefanki.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sty 19, 2016 23:44 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

wiesiaczek1 pisze:Ewa wypowiedz się w tym temacie, bo Ty i Jola Dworcowa jesteście najbardziej kompetentne, no i jeszcze gisha
lud chce zobaczyć Stefanke ,
cos nie dobrego się dzieje :?:

też się zastanawiam, dlaczego te osoby nabrały wody w usta ? cisza ? co się dzieje teraz z koteczką ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sty 19, 2016 23:46 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Anna61 pisze:
Necz pisze:Może to jakieś nieporozumienie? Może po prostu źle poprowadziły rozmowę i od słowa do słowa... Może jakiegoś mediatora wysłać?

ale dlaczego Aniu ? z jakiej racji ktoś podejmuje za Ciebie decyzję ?
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto sty 19, 2016 23:47 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu kaliskim,szu

Myszolandia pisze:doczytuję wątek i aż mnie trzęsie jakie mendy łażą :evil:

ASK@ pisze:
Ewa.KM pisze:Ja bym poinformowała TOZ, aby jej nie dawali.

Przypadek sprawił ( kręciła w innej sprawie) , że została złapana przez inspektora.

i bardzo dobrze,powinni jej doj..bać taką karę,ze łapa przy następnym razie powinna jej uschnąć :evil: :evil: :evil:

Czy ktos moze mnie oswiecic zebym cokolwiek z tego zrozumiala?
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto sty 19, 2016 23:50 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

puszatek pisze:
Anna61 pisze:

ale dlaczego Aniu ? z jakiej racji ktoś podejmuje za Ciebie decyzję ?

No właśnie tego nie rozumiem.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sty 19, 2016 23:54 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu kaliskim,szu

Cindy pisze:

ASK@ pisze:

Przypadek sprawił ( kręciła w innej sprawie) , że została złapana przez inspektora.

i bardzo dobrze,powinni jej doj..bać taką karę,ze łapa przy następnym razie powinna jej uschnąć :evil: :evil: :evil:

Wątek uboczny, w związku z wpisem kilka stron wczesniej o kradzionej karmie zostawia nej na dworcu, m.in z myślą o Stefance

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Śro sty 20, 2016 0:04 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu kaliskim,szu

zjawka pisze:
Cindy pisze:

ASK@ pisze:

Wątek uboczny, w związku z wpisem kilka stron wczesniej o kradzionej karmie zostawia nej na dworcu, m.in z myślą o Stefance

A tak, dzieki :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Śro sty 20, 2016 0:32 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Tytuł-radość :dance: :201465 , opis akcji, działań wszystkich zaangażowanych czynnie-podziw, szacunek, pokłony :201494 ....i nagle szok, zdumienie....nic nie rozumiem.
Aniu trzymaj się. Mam nadzieję, że cała sprawa zakończy się pomyślnie...... przede wszystkim dla koteczki.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro sty 20, 2016 2:03 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Co tu się dzieje? Kalewala, odezwij się.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 20, 2016 6:32 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Nie wierzę, chyba śnię i nie mogę się obudzić, niech mnie ktoś uszczypnie!
To wygląda jak jakiś ponury żart......
Pierwsze co zrobiłam rano, to od razu weszłam na ten watek, bo spodziewałam się przeczytac relację Ani (Anna61), nie spodziewałam się,że przeczytam takie wiadomości!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 20, 2016 7:18 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

ewa_mrau pisze:właśnie wygoniłam ostatnich studentów z pracowni - zaraz sesja - i padam na wibrysy
---
bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagali nam w poszukiwaniach Stefanki-Kiszki!
mnie też kamień spadł z serca
---
:smokin:

Dziwi mnie też komentarz Ewy, która dodała wpis już po poście Ani i nie odniosła się do sytuacji 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 20, 2016 7:30 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Mi kamień rośnie, w żołądku. Wyobrażam sobie, co by było, jakby mi nie oddano Kubusia. Co to w ogóle znaczy? Mnóstwo ludzi tu pisze, trzyma kciuki i się martwi. I są traktowani jak rzeczy, co to nie zasługują na wyjaśnienie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 20, 2016 7:40 Re: Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła na dworcu, znalazła si

Będę zaglądać z pracy.
Naprawdę- jak wszyscy tutaj- nie spodziewałam się czegoś takiego 8O :strach:
I poza tym, że Stefanka się odnalazła, zero dalszych wiadomości o niej, o jej stanie. Co jest grane?

Ja już potem nie będę mogła pisać, ale będę mocno trzymać kciuki, żeby do południa sytuacja się rozwiązała i Stefanka wróciła do domu, do Anny61.

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

[poprzednia][następna]