Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margoth82 pisze:a propos Trawka - stara się o niego moja dobra koleżanka z pracy Magda. Nie jest na miau, ale mogę zaręczyć, że Trawek w dobre ręce trafi. Balkon osiatkowany, karma z tych lepszych, drapaczki, namiociki, tunele do zabawy i roczny, czarny "braciszek" Żabek na stanie.
Kastracja i szczepienia to oczywistość.
fruciu pisze:dzień dobry, chciałam zdać relację od Tajgi i Mielona (Leona) przepraaszam że dopiero teraz ale w końcu uroczystość komunijna za nami i bede miala więcej czasu.
Tajga po sterylce (miała w piątek) wyniki się fajnie podniosły więć zabieg można było zrobić, słaba była w piątek ale już wszytsko ok, 20 ma zdjęcie szwów no a potem już kwestia znalezienia spokojnego domu. Od kilku dni zaczeła wychodzić normalnie na posiłki, nie chowa się już tak po kątach, nawet zdarza jej się powyglądać przez okno i zdrzemnąć na łóżku, wcześniej miała swoją półkę w szafie i tylko tam sędzała czas. Teraz sama zaczyna przychodzić na głaskanie, ale jak tylko ktoryś kot w tym samym czasie się zaczyna łasić do miziania to odrazu ucieka i mu ustępuje miejsca to samo jest z jedzeniem, trzeba pilnowac żeby zjadał swoją porcję, chyba w swpoim wcześniejszym domu Mielon ją trochę zdominował. Porobię zdjęcia jak będzie okazja,
Co do Mielona to wczoraj miał zabieg czyszczenia zębów (7 usunięto) reszta wyczyszczona teraz zajada tylko puszki, do tej pory suche sprawiało mu trudność nie wiem jak będzie teraz jak mu sie wszytsko zagoi. Poza tym jest super kotem, bez problamu dogaduje się moim zwierzyńcem (czasami jego "bliźniak" Łatka go pogoni) śpią razem na kanpie, biega razem za psami jest naprawdę bezprobloemowym kotem, który tylko dużo jeostatni odchodzi od misek jak już każda świeci pustką.
Mara S pisze:Podobno Trawek pojechał do domku - nie wiem gdzie, ale fajnie, że pojechał
margoth82 pisze:Mara a Piracika i te 8 maluchów mozna gdzieś zobaczyć?
Wczoraj wieczorem mamuśka górna też słabo jadła i jakby miała lekko załzawione oczy :([/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], puszatek, Silverblue i 126 gości