S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 06, 2013 20:43 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Hej,
Może Wy coś słyszeliście? :cry:
viewtopic.php?f=21&t=153692&p=9881230#p9881230
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Czw cze 06, 2013 21:38 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Pomyślcie proszę które zdjęcie mogę wkleić w profilu tego wydarzenia bo bez Waszego zezwolenia kopiować nie można :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 07, 2013 5:20 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lola- jak tam cudem będziesz poszukaj tych małych, jak byłyby trzeba to zgłosic w Pogotowiu Leśnym na Kamionce w Mikołowie, albo choćby u nas w scjhronisku-zawiozą tam kaczuszki
Tylko muszą one gdzies być, trzeba je znależć

tak dla przypomnienia - takie dziwne sprawy tez mozna zgłaszć Straży Miejkiej-oni maja obowiazek kogos powiadomić

ale jak kaczek nie ma to nikt nic nie zrobi

kussad- z fb niekochanych możesz brać każdą fotkę
:1luvu:

dziewczyny- bo ja znów teraz tylko na sekunde w necie
gdzies były takie fotki zbiorowe z kociarni, chyba w fotkach charm, albo Tani-trzebaby przeszukac album
na 1 stronie są linki do albumów
poszukajcie jak ktos ma choc chwilę, ja nie dam rady

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt cze 07, 2013 11:18 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dziękuję! Dostałam fotki też na pw!
Proponowałam dopisanie linku do wydarzenia :arrow: https://www.facebook.com/events/1742903 ... t=createna stronie Schroniska!
Swoją drogą ciekawe z Kim ja tam rozmawiam i czy spotykamy się tutaj :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 07, 2013 17:14 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jak wygląda jutro wolontariat? Schronisko czy akcja (a jak akcje to gdzie)?
Ostatnio się nie pojawiam bo na uczelni zaczął się event "Fajnie by było gdybyście oddali projetky jeszcze przed sesją to szybciej pojadę na wakacje do maroko"...
08.06.2012 Kasia [*] żyła 13lat...niby dużo ale i tak za krótko

PaniDemon

Od: Czw wrz 13, 2012 17:04

Post » Pt cze 07, 2013 18:27 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jutro wolontariat normalnie, za tydzień akcja w Ikei.

kussad - może zgadniesz? :wink:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt cze 07, 2013 18:31 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

jutro schronisko, akcja jest za tydzień w Ikea

kussad- i znów ogromne dzięki
nie wiem z kim rozmawiałaś, pewnie z biurem schroniska-jesli tam bezposrednio dzwoniłaś
oni max rzadko zaglądają na miau

Mała1

Post » Pt cze 07, 2013 18:51 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

a mnie znowu nie będzie :crying:
miałam ambitny plan przyjechać wczoraj, ale w poniedziałek tak się urządziłam, że.. jak się ogarnę z cyrkiem w pracy (pracuję po 16h/dobę...) to przynajmniej zdalnie coś zrobię - w sensie 3 tygodnie chorobowego...
a konkretniej wy**** się na schodach (z ostatniego, niskiego stopnia.... :roll: ) i w gipsie jestem...
no żesz....

a co do poj... psycholi, to jeszcze jeden :/
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... F130609681
:evil:
skąd się tacy sk... biorą? :evil:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt cze 07, 2013 19:16 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Słuchajcie, ochrona danych ochroną.
Ale może trzeba w umowie adopcyjnej dodać punkt o zdjęciu ze zwierzakiem. Przecież to nie jest do udostępniania tylko w celu ochrony. Po to dane z dowodu się wymaga.
Bo to jakiś horror się robi.
I ten spokój policji. Przecież to przeraża.
No i kurcze jak dawać te nasze biedaki do adopcji.
Wzorowy dom na wizycie przedadopcyjnej, cholera:(

Czytałam na tamtym wątku, ze nawet nie można go z medycyny wywalić:(
I takie indywiduum ma skończyć medycynę???

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt cze 07, 2013 19:20 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka- nie sadze ,że bedzie ktos robił fotkę, na każda tez potrzebna by była zgoda na ewentualne wykorzystanie wizerunku

charm- ech , zrastaj się

ja jeszcze na szybko te nowe koty, bo za chwile nie opanuje tego
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
tricolorka- 164/13
od 6 06 w schr
tricat 7 06
miła, ok roczna
Obrazek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
burasia- 165/13
od 06 06 w schr
chyba ciężarna, bardzo zabidzona, z katarem i chodząca aż od pcheł
Obrazek

Mała1

Post » Pt cze 07, 2013 19:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Aż ciarki przechodzą po plecach jak czyta się co ludzie potrafią zrobić zwierzętom! Masakra jakaś...U nas za to dzień leniwy, słoneczny. Burgasek czuł się bardzo dobrze i zdecydował się odwiedzić ogródek i wykorzystać odrobinkę słoneczka.No i kazał was wszystkich serdecznie pozdrowić ;)
Obrazek
Opalanko :D
Obrazek

kividuma

Od: Sob kwi 20, 2013 22:09

Post » Pt cze 07, 2013 19:49 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kividuma pisze:Aż ciarki przechodzą po plecach jak czyta się co ludzie potrafią zrobić zwierzętom! Masakra jakaś...U nas za to dzień leniwy, słoneczny. Burgasek czuł się bardzo dobrze i zdecydował się odwiedzić ogródek i wykorzystać odrobinkę słoneczka.No i kazał was wszystkich serdecznie pozdrowić ;)
Obrazek
Opalanko :D
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Oby jak najwięcej takich wieści :D

Burgasek pokonał choróbsko?
Nadal :ok: :ok: :ok:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pt cze 07, 2013 19:54 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Niestety nie ;( ale nie poddajemy się ! Mamy się jak na razie bardzo dobrze , jedynie brzunio troszkę przeszkadza, ale w taki piękny dzień nic nam humorku popsuć nie mogło! Czerpiemy z życia i z siebie najwięcej jak się da! Oby jeszcze długo.

kividuma

Od: Sob kwi 20, 2013 22:09

Post » Pt cze 07, 2013 19:59 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Burgasku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zdrowiej szybko chłopie :ok: :ok: :ok:

Lidka pisze:Czytałam na tamtym wątku, ze nawet nie można go z medycyny wywalić:(

Lidziu, nie wywalą go dopóki nie ma zrzutów postawionych, czy nie przyzna się, czy co tam jeszcze jest potrzebne
ale wątpię, żeby uczelnia nie zareagowała, przeciez on miał ludzi leczyć :strach:
mnie martwi cisza w mediach i brak informacji, żeby tylko nie okazało się że to jakaś święta nietykalska krowa :?
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt cze 07, 2013 20:20 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

puskas1 pisze:Burgasku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zdrowiej szybko chłopie :ok: :ok: :ok:

Lidka pisze:Czytałam na tamtym wątku, ze nawet nie można go z medycyny wywalić:(

Lidziu, nie wywalą go dopóki nie ma zrzutów postawionych, czy nie przyzna się, czy co tam jeszcze jest potrzebne
ale wątpię, żeby uczelnia nie zareagowała, przeciez on miał ludzi leczyć :strach:
mnie martwi cisza w mediach i brak informacji, żeby tylko nie okazało się że to jakaś święta nietykalska krowa :?

Obawiam się, iż Puskas ma rację. Pogrzebałam trochę. To typowo medyczna rodzina. :|

Burgasku - zdrowiej nam chłopie na tym życiodajnym słonku :ok:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

[poprzednia][następna]