Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 24, 2013 20:33 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

rastanja pisze:Poczekaj aż dalia się odezwie. To ona jest tutaj zabawkowym specem :)

he, he
większością mogę się pobawić sama :twisted:
u mnie laserki frolicat zdają egzamin - bold i dart, frolicat pounce, undercover mouse
napaliłam się na frolicat flik bo to będzie hicior bo tam sznureczek lata
z drugiej strony mam niemłode koty i niektóre uwielbiają się bawić zabawkami, które im przed nosem przelatują a do których nie muszą się ruszać - wystarczy że wzrok maja dziki i łapkami pomachają :twisted:
w sumie bawią się tylko chłopaki ( bo młodsi?)- na topie są te elektryczne wynalazki i wędki
wszystkie uwielbiają "śmierdziele"
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto wrz 24, 2013 20:36 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

Spakuj ten cały zabawkowy majdan i przyjedź do mnie. Zostanie Ci udowodnione, że moi Państwo mają pod ogonem wszystkie zabawki tego świata........jest jeden wyjątek. KARTON. Ale nie jest traktowany jak zabawka tylko hmmm tron?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro wrz 25, 2013 9:01 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

no właśnie nie wierzę już w atrakcyjność najbardziej nawet wymyślnych zabawek. żadna jak do tej pory nie zaintrygowała Rudolfa na dłużej. oczywiście poza zabawkami interaktywnymi a jako interaktywność należy rozumieć człowieka na końcu zabawki.
karton też jest fajny, każdy od razu zostaje zasiedlony. najlepszy zreszta okazał się karton po clematisach, w kształcie tunelu. jest już ze 3 miesiące i nie wygląda na to żeby można się było go pozbyć...

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

Post » Śro wrz 25, 2013 9:14 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

Papierki po cukierkach. Torebki foliowe. Ulotki od leków (tak fajnie złożone). Nakrętki od butelek. Spinacze od bielizny. Najlepiej własnołapnie zdobyczne, oczywiście. I mieszkanie wygląda jak...

Ostatnio Szanta asystowała przy wymianie domofonu. Kabelek okazał się takim hiciorem, że pan, zachwycony kotem wydzierającym mu kabel z reki, odwinął spory kawałek i sprezentował kotu :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro wrz 25, 2013 10:15 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

jaaana pisze:Papierki po cukierkach. Torebki foliowe. Ulotki od leków (tak fajnie złożone). Nakrętki od butelek. Spinacze od bielizny. Najlepiej własnołapnie zdobyczne, oczywiście. I mieszkanie wygląda jak...

Ostatnio Szanta asystowała przy wymianie domofonu. Kabelek okazał się takim hiciorem, że pan, zachwycony kotem wydzierającym mu kabel z reki, odwinął spory kawałek i sprezentował kotu :lol:

dodaj do tego jeszcze dziecię z podobnymi zamiłowaniami i swoimi zabawkami do kompletu :spin2:
nie żebym wcześniej miała jakiś szczególny porządek :roll:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro wrz 25, 2013 10:39 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

U mnie absolutny hicior to ten skrawek tektury pozostały po otwarciu kartonika bozity. Warczą walcząc o niego, jakby był z mięsa :roll: .
ezzme, a co słychać więcej u Kalinki :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 25, 2013 10:54 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

Neigh pisze:Spakuj ten cały zabawkowy majdan i przyjedź do mnie. Zostanie Ci udowodnione, że moi Państwo mają pod ogonem wszystkie zabawki tego świata........jest jeden wyjątek. KARTON. Ale nie jest traktowany jak zabawka tylko hmmm tron?

no cos Ty, przecież ja ZBIERAM :twisted:
poza tym nie muszę jeździć aby mieć dowody - niektóre moje też pokazują gdzie je mają :roll:
Obrazek

dalia

Post » Śro wrz 25, 2013 10:56 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

jaaana pisze:Papierki po cukierkach. Torebki foliowe. Ulotki od leków (tak fajnie złożone). Nakrętki od butelek. Spinacze od bielizny. Najlepiej własnołapnie zdobyczne, oczywiście. I mieszkanie wygląda jak...

pojemnik z jajka niespodzianki nadziany małym kamyczkiem i owinięty folia aluminiową - hit nad hity
Obrazek

dalia

Post » Śro wrz 25, 2013 10:56 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

Alienor pisze:U mnie absolutny hicior to ten skrawek tektury pozostały po otwarciu kartonika bozity. Warczą walcząc o niego, jakby był z mięsa :roll: .

u mnie niestety nie cieszy się powodzeniem :twisted:
Obrazek

dalia

Post » Śro wrz 25, 2013 10:57 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

dalia pisze:
Neigh pisze:Spakuj ten cały zabawkowy majdan i przyjedź do mnie. Zostanie Ci udowodnione, że moi Państwo mają pod ogonem wszystkie zabawki tego świata........jest jeden wyjątek. KARTON. Ale nie jest traktowany jak zabawka tylko hmmm tron?

poza tym nie muszę jeździć aby mieć dowody - niektóre moje też pokazują gdzie je mają :roll:

Bo to są zabawki dla dalii a nie dla kotów. :ryk: :wink:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro wrz 25, 2013 11:00 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

Alienor pisze:U mnie absolutny hicior to ten skrawek tektury pozostały po otwarciu kartonika bozity. Warczą walcząc o niego, jakby był z mięsa :roll: .

O, to u nas też :roll:
I te wszystkie taśmy, którymi zooplus wzmacnia paczki.
I stary kawałek sznura do wieszania bielizny.

Najbardziej wyględną zabawką jest centymetr krawiecki.

Aż dziw, że producenci kocich zabawek jeszcze nie zbankrutowali.

dalia pisze:pojemnik z jajka niespodzianki nadziany małym kamyczkiem i owinięty folia aluminiową - hit nad hity

Może być bez nadzienia i bez owinięcia, ale wrzucony do kartonu. Szał.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro wrz 25, 2013 11:35 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

MariaD pisze:
dalia pisze:

się nie ma co kulać ze śmiechu :lol:
Obrazek

dalia

Post » Śro wrz 25, 2013 11:43 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

dalia pisze:

pojemnik z jajka niespodzianki nadziany małym kamyczkiem i owinięty folia aluminiową - hit nad hity

O! I to jest pomysł. I mam pretekst, żeby kupić sobie jajko niespodziankę :lol:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro wrz 25, 2013 11:59 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

dalia pisze:
MariaD pisze:
dalia pisze:

Odchomiczyć się nie chcesz przez przypadek z zabawek? U mnie się nie będa marnowały. :mrgreen:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro wrz 25, 2013 12:02 Re: Koty generalnie,acz nie zawsze normalnie na 5

MariaD pisze:
dalia pisze:
MariaD pisze:
dalia pisze:

Odchomiczyć się nie chcesz przez przypadek z zabawek? U mnie się nie będa marnowały. :mrgreen:

przecież ZBIERAM :twisted:
zbieracze nie pozbywają się zabawek :lol:

edit
zresztą Misiek i Kisiek czasami w nich grzebią 8)
a czasami się na nich kładą :roll:
Ostatnio edytowano Śro wrz 25, 2013 12:04 przez dalia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dalia

[poprzednia][następna]