SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 24, 2012 15:38 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Ineczka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Siu i kupa w kuwecie :ok: ogólnie cud miód orzeszki, kicia przekochana :1luvu: mizia się na potęgę, podczas obcinania pazurków strzela baranki :)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro paź 24, 2012 17:10 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Ale słodziak :1luvu:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Śro paź 24, 2012 17:50 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:
JaEwka pisze:SŁUCHAJCIE - KICIA_ MA MNÓSTWO RZECZY DO WYSTAWIENIA NA BAZAREK JEDNAK JA W TEJ CHWILI NIE MAM SIĘ KIEDY TYM ZAJĄĆ CZY KTOŚ CHCIAŁBY POMÓC??
MOŻNA BY ROBIĆ BAZARKI ETAPAMI BO RZECZY JEST NAPRAWDĘ SPORO - DOSTARCZYŁABYM OCZYWIŚCIE WSZYSTKO CHĘTNEJ OSOBIE.

Może też być tak, że ktoś może tylko wystawić bazarek dopilnować wszystkiego merytorycznie czyli poprzesyłać nr konta do przelewów przekazać mi co do kogo ma iść i wtedy ja się zajmę wysyłką. Szkoda by było gdyby nikt nie pomógł bo fundusze naprawdę sie przydadzą. Niedługo skończą nam się testy dla kotów... cały zapas jedzonka jakie zakupiłyśmy z Edytą już się skończył...

Mogę pomóc...
Jeśli aktualne oczywiście.

Mój adres e-mail: adopcjeada@gmail.com
Proszę o informacje z celem bazarku + opisy fantow i z góry dane do ewentualnych przelewów.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro paź 24, 2012 18:07 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

_ogonek_ dziękuje ale już się z Olą umówiłam chyba, że ty weźmiesz tą cześć Karoliny żeby jedna osoba nie musiała wszystkiego obrabiać?
Obrazek

JaEwka

Post » Śro paź 24, 2012 20:12 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Poradzcie prosze michalinie jak kupić testy na białaczkę i jakie, żeby jej taniej wyszło, bo tu jest awaria!!!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=146436&p=9327469#p9327469
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro paź 24, 2012 20:15 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

sroka7 pisze:Poradzcie prosze michalinie jak kupić testy na białaczkę i jakie, żeby jej taniej wyszło, bo tu jest awaria!!!

tak pogrubionego linka nie da się otworzyć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro paź 24, 2012 20:24 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

podesłałam linka

UWAGA!!!!
Potrzebuje, aby za 3 tygodnie ktoś się ze mną wybrał do schroniska i pomógł szczytywać chipy. Kotów jest naprawdę sporo, więc dobrze by było mieć o większości informacje. Ja niestety sama nie dam rady porobić wszystkim zdjęć pozapisywać numery i dopytywać się w biurze bo i tak niedzielna wizyta = cały dzień zajęty bo jeszcze zdjęcia muszę pozmniejszać i zgrać na wątek i na FB.

A no i jeżeli ktoś może być wcześniej w schronie to było by fajnie bo ja teraz przez dwa weekendy nie idę bo jestem po za Wrocławiem.
Obrazek

JaEwka

Post » Śro paź 24, 2012 21:16 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

MalgWroclaw pisze:
sroka7 pisze:Poradzcie prosze michalinie jak kupić testy na białaczkę i jakie, żeby jej taniej wyszło, bo tu jest awaria!!!

viewtopic.php?f=1&t=146436
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Czw paź 25, 2012 9:02 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

MalgWroclaw pisze:

Wystarczy skopiować i wkleić w pasek adresowy ;)

JaEwka pisze:UWAGA!!!!
Potrzebuje, aby za 3 tygodnie ktoś się ze mną wybrał do schroniska i pomógł szczytywać chipy. Kotów jest naprawdę sporo, więc dobrze by było mieć o większości informacje. Ja niestety sama nie dam rady porobić wszystkim zdjęć pozapisywać numery i dopytywać się w biurze bo i tak niedzielna wizyta = cały dzień zajęty bo jeszcze zdjęcia muszę pozmniejszać i zgrać na wątek i na FB.

Jeszcze jest kawał czasu i wiele może się wydarzyć, ale wstępnie ja mogę Ci pomóc.
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw paź 25, 2012 10:06 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

na wątku odnośnie testów już pisałam także sprawa raczej załatwiona.

Dase dzięki za wstępną deklarację :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 25, 2012 11:15 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:podesłałam linka

UWAGA!!!!

A no i jeżeli ktoś może być wcześniej w schronie to było by fajnie bo ja teraz przez dwa weekendy nie idę bo jestem po za Wrocławiem.

Znaczy się weekend 17-18.11? Ja mogę pomóc też.

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Czw paź 25, 2012 12:18 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Chodzi mi o weekend 10-11 - czas mi jakoś szybko leci i się nie zorientowała że to już przecież czwartek :roll:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 25, 2012 14:13 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:_ogonek_ dziękuje ale już się z Olą umówiłam chyba, że ty weźmiesz tą cześć Karoliny żeby jedna osoba nie musiała wszystkiego obrabiać?

Jeśli chcecie to nie ma sprawy ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw paź 25, 2012 14:28 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Hej, wklejam maila, którego dostała Kamila z przygarnijkota.pl od Pani pracującej w przedszkolu:

Cześć,

Dostałam mejla od pewnej Pani z przedszkola na ul. Swobodnej.. treść poniżej:

"Witam. Jestem nauczycielem przedszkolnym i chciałabym zaprosić Panią ( lub kogoś innego) na spotkanie z przedszkolakami do Przedszkola Promyk Słońca ( Wrocław ul. Swobodna 8a), gdzie po ciekawej prezentacji zachęcimy wspólnie dzieci do adopcji kociaków oraz zorganizujemy zbiórkę kocy oraz karmy dla Waszych zwierzaków. Chętnie napiszę oficjalne pismo, jeśli będzie szansa na zorganizowanie takiego spotkania ( nie ukrywam, że rangę podniosłaby wizyta wychowawcy psiego lub weterynarza). Pozdrawiam serdecznie. Krystyna Pabian. (krysia803@wp.pl)"

Ja nie nadaje się na takie spotkania, to wiem na pewno, plus nawet gdybym chciała to nie mam kiedy bo pracuje od 8 do 16... Przesłałam tego mejla na mejla schroniskowego, choć rozmawiałam z
Asią z Kociarni, stwierdziła że ze Schroniska na pewno nikt nie da rady przyjść. Może ktoś miałby ochotę? Gdyż w sumie inicjatywa bardzo fajna, plus zbiórka kocy i karmy to już w ogóle rewelacja.
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Czw paź 25, 2012 16:07 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

_ogonek_ pisze:
JaEwka pisze:_ogonek_ dziękuje ale już się z Olą umówiłam chyba, że ty weźmiesz tą cześć Karoliny żeby jedna osoba nie musiała wszystkiego obrabiać?

Jeśli chcecie to nie ma sprawy ;)

To ja wezmę rzeczy od JaEwki, a Ty się umów z ciekawa.swiata :)
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

[poprzednia][następna]