Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:a tych kotów z torów konnych?
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Może P. Zosia od WroKotów ale ona bardzo duży obszar
Ania... Zgłoś na chama te mniejsze skupiska. Jak odmówią to trudno ale będziesz to miała na piśmie
Zgłoszę, ale nie ma szans według laski z którą gadałam
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Może P. Zosia od WroKotów ale ona bardzo duży obszar
Ania... Zgłoś na chama te mniejsze skupiska. Jak odmówią to trudno ale będziesz to miała na piśmie
Zgłoszę, ale nie ma szans według laski z którą gadałam
Kochany Dep. Infrastruktury![]()
uwieeeelbiam ich
![]()
Pisałam do Nataszy w sprawie P. Zosi.
Gibutkowa pisze:Wiesz ja z nimi miałam wątpliwą przyjemność - banda niedouczonych debili, siedzą i grają w pasjansa
krynia08 pisze:a nie można wszystkich dt podciągnąć jako 1 teren?
krynia08 pisze:no to klops
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:i bardzo dobrze bo same lenie
Trochę tylko kotów szkoda, ale cóż ...
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Wiesz ja z nimi miałam wątpliwą przyjemność - banda niedouczonych debili, siedzą i grają w pasjansa
O kawce chyba zapomniałaś? Też tam byłam i użerałam się, ech!
Dziewczyny! Jeszcze jedna prośba: macie jakieś propozycje a propos akcji kociej, które można by umieścić w projekcie?
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:no to klops
Nic, szukam dalej a w tak zwanym międzyczasie zastanawiam się, co napisać w projekcie, łeb mam już kwadratowy ...
kociamysza pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Wiesz ja z nimi miałam wątpliwą przyjemność - banda niedouczonych debili, siedzą i grają w pasjansa
Dziewczyny! Jeszcze jedna prośba: macie jakieś propozycje a propos akcji kociej, które można by umieścić w projekcie?
Nie wczytywalam sie w dokument, sterylki byly?
krynia08 pisze:kociamysza pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Wiesz ja z nimi miałam wątpliwą przyjemność - banda niedouczonych debili, siedzą i grają w pasjansa
Nie wczytywalam sie w dokument, sterylki byly?
KOCIE DOMKI NA ZIMĘ i klatki łapki
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Blue, elmas i 236 gości