aga&2 pisze:Czy widzę czujne oko cioci Smusi, która już zaczęła "wychowywać" NIteczkę?
A jakże. Dziewczynka została osyczana, niech sobie nie myśli, że życie jest takie proste i miłe...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga&2 pisze:Czy widzę czujne oko cioci Smusi, która już zaczęła "wychowywać" NIteczkę?
kassja pisze:Malutka Malwinka i kociaki z Boliłapki będą miały założone wątki na miau.pl
Proszę wchodzić na wątki, interesować się losem kociąt, życzyć zdrówka, czyli starać się, aby wątek był zawsze na górze strony.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wkrótce pojawią się linki do wątków.
bozennak pisze:Kasiu
nic nie widać:)
marzena68 pisze:Dzisiaj moją Tosię użądliła w pyszczek osa,którą upolowała.Buziak bardzo spuchł-u weterynarza dostała zastrzyk i doktor powiedziała,że powinno być wszystko w porządku.Wydaje mi sie,ze opuchlizna zmniejsza się ale kotka jest bardzo osowiała,cały czas śpi.Trochę mnie to niepokoi.Może ktos miał podobne doswiadczenie z kotem i coś doradzi?
kassja pisze:Zamykam oczy, zatykam uszy, a telefon wyrzucam do Białki.
Wczoraj, w miejscu gdzie karmię kotkę ktoś życzliwy zostawił karton z kociakami.
2 kociaki, chłopczyka i dziewczynkę przygarnęła dorotak![]()
Małego pingwinka, a właściwie chyba pingwinkę przygarnęła dorotak![]()
Maluszek obwąchał kociaki i zasnął kamiennym snem. Nic nie było go w stanie obudzić. Noc spędzona na drzewie wykończyła maleństwo:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 133 gości