[Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem s.56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 15, 2012 11:03 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

aga&2 pisze:Czy widzę czujne oko cioci Smusi, która już zaczęła "wychowywać" NIteczkę?

A jakże. Dziewczynka została osyczana, niech sobie nie myśli, że życie jest takie proste i miłe...
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie lip 15, 2012 13:11 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

kassja pisze:Malutka Malwinka i kociaki z Boliłapki będą miały założone wątki na miau.pl
Proszę wchodzić na wątki, interesować się losem kociąt, życzyć zdrówka, czyli starać się, aby wątek był zawsze na górze strony.

:pisanie: :pisanie: :pisanie: :pisanie: :pisanie:

Wkrótce pojawią się linki do wątków.

Malwinka ma już swój wątek.Nad resztą pracuję.
viewtopic.php?f=1&t=144111
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pon lip 16, 2012 19:54 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

A to moja zakochana para - Czarek i Malwinka

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f1b75473ba59edd.html][IMG
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pon lip 16, 2012 19:56 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

coś mi nie wyszło :?:
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Post » Pon lip 16, 2012 19:58 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Obrazek

no jest
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Post » Pon lip 16, 2012 21:35 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Ewa Speichler pisze:Obrazek

no jest

Śliczne kotuchy :1luvu:
Obrazek

kassja

Post » Wto lip 17, 2012 7:35 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Zagadka: Co to jest?

Obrazek

Oczywiście, to śpiąca Chineczka w swojej ulubionej pozycji na pleckach:

Obrazek

A tu reszta stada w czasie sjesty po śniadaniu:

Obrazek

Nadal nie mogę uwierzyć, że moja szalona Smusia zyskała wspaniałego przyjaciela - Czarusię.
Obrazek

kassja

Post » Wto lip 17, 2012 8:06 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

kassja pisze:Ale żeby nie było, że tylko same piękne i zdrowe koty mamy, to przedstawiam rodzeństwo, które przygarnęła Boliłapka :1luvu:
2 zasmarkane i zaropiałe kocurki oraz dziewczynka w najlepszym stanie. Trwa walka o uratowanie oczek kociąt:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Kasiu
nic nie widać :):)

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Wto lip 17, 2012 11:31 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Kotka z piwnicy wyprowadziła się(chyba przestraszyła się zamieszania związanego z ocieplaniem bloku-robotnicy maja pakamerę w piwnicy).Przychodzi tylko wieczorem jesć i tylko z jednym małym-drugiego nie widać :(
Czy bedzie mozliwośc pożyczenia wkrótce klatki łapki?Zatananawiam sie tylko czy mały sobie poradzi bez kotki.Nie wiem gdzie one teraz pomieszkują i czy mały sam trafi do miejsca gdzie przychodzi z kotką jesc.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Wto lip 17, 2012 13:44 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

bozennak pisze:Kasiu
nic nie widać :):)

Niestety czyściłam konto na ImageShack i za bardzo się rozpędziłam :oops:
Klatkę z lecznicy odebrałam :ok:
marzena68, niedługo klatka będzie wolna. Porozglądaj się, gdzie kotulka mogła wyprowadzić małe.
Obrazek

kassja

Post » Wto lip 17, 2012 17:54 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Dzisiaj moją Tosię użądliła w pyszczek osa,którą upolowała.Buziak bardzo spuchł-u weterynarza dostała zastrzyk i doktor powiedziała,że powinno być wszystko w porządku.Wydaje mi sie,ze opuchlizna zmniejsza się ale kotka jest bardzo osowiała,cały czas śpi.Trochę mnie to niepokoi.Może ktos miał podobne doswiadczenie z kotem i coś doradzi?
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Wto lip 17, 2012 19:46 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Zamykam oczy, zatykam uszy, a telefon wyrzucam do Białki.
Wczoraj, w miejscu gdzie karmię kotkę ktoś życzliwy zostawił karton z kociakami.
2 kociaki, chłopczyka i dziewczynkę przygarnęła dorotak :1luvu:

Dziś kobieta zadzwoniła, że kociak siedzi na drzewie i strasznie lamentuje. Straż pożarna nie przyjechała, na szczęście jakaś młoda osoba weszła na drzewo i zdjęła biedactwo. Dotarło do mnie w kieszonce plecaka, taki olbrzym 8O

Kociątko osyczane przez moje kociska wtrząchnęło jedzonko:

Obrazek Obrazek

pozwiedzało mieszkanie:

Obrazek

i wróciło do łazienki, żeby odpocząć w spokojnym miejscu:

Obrazek

Małego pingwinka, a właściwie chyba pingwinkę przygarnęła dorotak :1luvu:
Maluszek obwąchał kociaki i zasnął kamiennym snem. Nic nie było go w stanie obudzić. Noc spędzona na drzewie wykończyła maleństwo:

Obrazek
Obrazek

kassja

Post » Wto lip 17, 2012 20:12 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

jagoda48 - masz wiadomość na pw ode mnie.
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Post » Śro lip 18, 2012 8:57 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

marzena68 pisze:Dzisiaj moją Tosię użądliła w pyszczek osa,którą upolowała.Buziak bardzo spuchł-u weterynarza dostała zastrzyk i doktor powiedziała,że powinno być wszystko w porządku.Wydaje mi sie,ze opuchlizna zmniejsza się ale kotka jest bardzo osowiała,cały czas śpi.Trochę mnie to niepokoi.Może ktos miał podobne doswiadczenie z kotem i coś doradzi?

Moją też kiedyś użądliła osa, mordka spuchła, ale szybko samo przeszło... trzymam kciuki :ok:
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Śro lip 18, 2012 16:17 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

kassja pisze:Zamykam oczy, zatykam uszy, a telefon wyrzucam do Białki.
Wczoraj, w miejscu gdzie karmię kotkę ktoś życzliwy zostawił karton z kociakami.
2 kociaki, chłopczyka i dziewczynkę przygarnęła dorotak :1luvu:
Małego pingwinka, a właściwie chyba pingwinkę przygarnęła dorotak :1luvu:
Maluszek obwąchał kociaki i zasnął kamiennym snem. Nic nie było go w stanie obudzić. Noc spędzona na drzewie wykończyła maleństwo:

Obrazek

kassja, ja nie wiem skąd Ty bierzesz te koty,ale one nie robią "miau" tylko "rau" :mrgreen:
Ten sielski obrazek w nocy zmienił się nie do poznania :evil: Najmniejsze warczało i chciało zabić te większe.Musiałam rozdzielić.Większe zostało w klatce, a małe poszło do transportera i zaczęło ryczećObrazek.Na co te większe odpowiadały rykiem bawolim :roll: Nie wiem co na to sąsiedzi :roll: My nie spaliśmyObrazek
Dzisiaj małe zostało wykąpane,odrobaczone i pracujemy nad kopalnią w uszach :ok:
Większe robią duże postępy :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

[poprzednia][następna]