Wariatkowo 12.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 21:25 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

To co w banerku :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro sty 18, 2012 21:33 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Czyli mają czas do niedzieli..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 18, 2012 21:37 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Albo wrócą do Korabiewic :(

OKI

Post » Czw sty 19, 2012 10:43 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Bry :)

Jak wychodziłam, Foster był mocno zajęty Animondą Rafine Soupe Kitten. Mam nadzieję, że to dobry trop, zawszeć o ponad złotówkę taniej niż Conv :roll:
Wczorajszy Hills też znikł, ale mam pewne podejrzenia w stosunku do takiej jednej na diecie. Być może to ona podziałała na apetyt Fostera, bo dzisiaj widziałam jak odepchnął Taćkę od michy 8O :ryk: Nawet się specjalnie nie oburzyła ;) Za to, odkąd panienka jest na diecie, zdecydowanie się ożywiła :twisted:
Poza tym Foster zaczyna doceniać uroki człowieka. Coraz częściej pozwala się głaskać i nie wieje. Nawet uszy coraz rzadziej kładzie :lol:
Z rzadka zdarza mu się nawet pomrukiwać. Jak ma łeb w misce z convem ;)
Wczoraj testowaliśmy ustrojstwo do podawania tabletek. Miałabym znacznie mniej roboty niż z kruszeniem, rozpuszczaniem w wodzie, podawaniem strzykawą do pyska. Niestety. Ostatecznie ustaliliśmy, że pierwotna metoda jest najlepsza :twisted: Albo ja mam za mało rąk :roll:

Szelmie pomału wychodzą tęczówki :twisted: Uszkodzone oko dużo lepiej, ładnie znika stan zapalny spojówki, ale ciągle widać, że coś się dzieje, bo jest wyraźnie przymrużone. Oczywiście wg Szelmy leczenie powinno już zostać zakończone - wyraźnie pokazuje, że więcej zabiegów sobie nie życzy :roll:

A reszta pomalutku :lol: Faxe się robi coraz odważniejszy, Brzdąc fazowo jak zwykle, Baśkę pominę milczeniem :roll: Palec spuchł :x

Delicja ma swój własny świat, który opuszcza jak ma jakiś interes ;) Ostatnio, chyba dla sportu, przeszkadza pasjami w sprzątaniu kuwet. Zawsze jest w tej, którą właśnie chcę sprzątać :twisted:

OKI

Post » Czw sty 19, 2012 13:00 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Hej Wariatusie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sty 20, 2012 10:48 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Bry :)

Wygląda na to, że Animonda RS Kitten na razie smakuje. W związku z tym w zaprzyjaźnionym zoologu właśnie była wyszła :x Kupiłam znowu coś innego na stestowawnie :roll: Zobaczymy, weekend przed nami.
Mały się robi coraz śmieszniejszy z tym swoim żebractwem - zamieszkał pod drzwiami do łazienki i pcha się na chama, jak tylko do niej wchodzę :twisted: I z mety drze japę, jaki to on jest głoooodnyyyy! :ryk: Jakby tydzień nie jadł :twisted: Nie mam pojęcia, gdzie on to upycha, bo choć trochę przytył, to ewidentnie zbyt mało jak na takie ilości żarcia. Przeciętny kot na jego miejscu już by się pewnie turlał :roll:

Szelma im lepiej z okiem, tym gorzej z humorem :roll: Rany, tę leczyć to masakra...

Reszta bez zmian.

OKI

Post » Pt sty 20, 2012 10:53 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Musisz koniecznie wpaść i zobaczyć Fosteru w akcji :twisted: Pcha się do łazienki z większą ambicją, niż do niedawna z niej wiał :mrgreen:
A jego mina przy tym... :ryk: Bezcenna :ryk:

OKI

Post » Pt sty 20, 2012 13:00 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

:D :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sty 20, 2012 15:37 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

genialne :lol: :lol: ale madry kociak :mrgreen: :1luvu: Fosterku :1luvu: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt sty 20, 2012 15:38 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

On jest małe, słabe chuchro - musi nadrabiać intelektem :mrgreen:

OKI

Post » Pt sty 20, 2012 15:40 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

moim zamknięcie w lazience bardzo zle sie kojarzy... nie wiem dlaczego... bo nieczesto wykonuje na nich jakies zabiegi....

kochany Fosterek :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt sty 20, 2012 15:42 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Bo koty nie lubią być zamykane gdziekolwiek :twisted:
Ale zacznij je zamykać z michą czegoś ulubionego, to szybko zmienią nastawienie :ryk:

Ja z większością kotów się zamykam w łazience na zabiegi (mam ten luz, że w łazience nie ma kuwety ;) ), więc generalnie nie lubią :roll:

OKI

[poprzednia][następna]