Zawsze ryczę przy tej kolędzie, pierwszy raz usłyszałam ją kiedy babcia odeszła na zawsze 5 grudnia i zawsze będę ją już tak kojarzyć. To najgłębsza kolęda jaką znam. Wolę ją słuchać gdy jestem sama .... Pięknie wykonanie, pięknie ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:A tak, gdzieś czytałam, że u Was 5-ty grudniaAle że Czarny Piotruś to jest dopiero wiadomość
![]()
Notatniczki bardzo się sprawdzają, szczególnie teraz w szale zakupowym![]()
psiama pisze:Zalezy ile to jest dość rozsądna cena![]()
Z karm uznanych za dobre i nie najdroższych Barfowcy polecają TOTW (taste of the wild - dla kota tylko jedna wersja smakowa). Ale to chyba nie jest już tak bardzo rozsądna cena ... czterdzieści pare zł za 2,27 kg (najmniejsza paczka). Dla jednego kota jedzącego również mokre starcza na długo, kilka miesięcy. Smila jest tańsza, jakościowo gorsza. Poza tym koty mają tez swoje smaki i tolerancje.
mamaja4 pisze:psiama pisze:Zalezy ile to jest dość rozsądna cena![]()
Z karm uznanych za dobre i nie najdroższych Barfowcy polecają TOTW (taste of the wild - dla kota tylko jedna wersja smakowa). Ale to chyba nie jest już tak bardzo rozsądna cena ... czterdzieści pare zł za 2,27 kg (najmniejsza paczka). Dla jednego kota jedzącego również mokre starcza na długo, kilka miesięcy. Smila jest tańsza, jakościowo gorsza. Poza tym koty mają tez swoje smaki i tolerancje.
A ja właśnie kupiłam TOTW za 199zł -2worki po 6,8 kg! To ten pechowy zakup allegrowy.Dziękuję za rady,Zooplus mi przyznał ,że zawarłam z nimi 1 transakcję![]()
Karma pyyyszna,dużo lepsza niż Applaws
skwareek pisze:psiama pisze:A tak, gdzieś czytałam, że u Was 5-ty grudniaAle że Czarny Piotruś to jest dopiero wiadomość
![]()
Notatniczki bardzo się sprawdzają, szczególnie teraz w szale zakupowym![]()
Cieszę się że się przydają. Wiesz tu wielokulturowość jest to i Mikołaj jest Murzynem
.
Siostry czy macie jakieś opinie o karmie dla kotów Smilla??
solangelica pisze:
A pozatym zmienilam kolor wlosow i jest mi z tym dobrze![]()
Ide odpoczac. Dobrej nocy Siostrom i ogonom!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 67 gości