Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:marivel pisze:Biedaczki, dobrze że już bezpieczne.
wybaczcie OT
Pomóżcie, proszę kto ma konto na facebooku
viewtopic.php?f=8&t=150277
na koci łapci jest wątek - kocurek Miecio walczy o wygraną b. potrzebną na leczenie psiaka
zrobione!!
czarno-czarni pisze:szukam transportu dla kota
Radomsko - Łódź PKP Kaliska
lub
Radomsko - Kalisz
lub Radomsko - Sieradz
jeśli ktoś może pomóc, proszę o pw
andzelika1952 pisze:W czwartek na czyszczeniu ząbków w narkozie byli - Bączek i Mika
Również w czwartek była sterylizowana Biedronka
Dzisiaj sterylizowana była 8-9 mieś. Fila , nowa koteczka, którą przemokniętą do skóry przywiozłam z przystanku autobusowego. Przebywała tam od kilku dni razem z braciszkiem, który nagle zniknął kulejąc na nóżkę. Widocznie ktoś dał mu kopa i kociak bał się tam już przebywać. Kotka miała więcej szczęścia bo trafiła do mnie i kobieta, która ją dokarmiała na przystanku zdecydowała się ją adoptować. Fila już jest w DS, tylko gdzie jest braciszek, pewnie szuka siostrzyczki?
Jutro będzie przeprowadzony zabieg amputacji tylnej nóżki u AlbercikaNiestety nóżka jest nie do uratowania , tak wypowiedziało się kilku wetów. Ma nie tylko połamaną nóżkę ale i zerwane więzadła kolanowe.
![]()
Moi drodzy, bardzo, bardzo proszę o pomoc finansową . Mam jeszcze tak na szybko do sterylizacji 5 kotek , do kastracji 4 kociaki i kolejne chore do leczenia.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Tundra i 1383 gości