Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 27, 2011 22:46 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Ku pokrzepieniu serc - dzika dzicz Mika :wink:

Marzenia11 pisze:Ulubiona zabawa końcówką patyku z piórkami, najchętniej w teamie z Notką - Noteczka trzyma i niesie piórko w pyszczku a Mika biegnie za nią i poluje na końcówkę.
Tu podczas porannego, 5setowego meczyku - panienki zdążyły mi pościągać pościel i zrobić lekki bajzelek w łóżku a potem odpoczywały i się bawiły na leżąco :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dobranoc!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 27, 2011 22:47 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Marzeniu, co z Przylepą i panią doktor, bo mi nie odpowiedziałaś, albo przegapiłam?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lis 27, 2011 23:05 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

MalgWroclaw pisze:Marzeniu, co z Przylepą i panią doktor, bo mi nie odpowiedziałaś, albo przegapiłam?

Nie no napisałam Ci przecież :wink:

Marzenia11 pisze:
MalgWroclaw pisze:
Marzenia11 pisze:
horacy 7 pisze:Uważam też ,że każdemu kotu należy dać szansę by poznał co to głaski,spanie w łóżku itp.Przylepa też tego potrzebuje i bardzo mi przykro ,ze mieszka w schronisku.Dlatego moze niech inne osoby spróbują lepiej ,bezkonflikowo i mądrze to rozwiązać . :ok: :ok: :ok:

tylko jak? :roll: nie mam żadnego pomysłu. A mam chocby wetkę, ktora chce ją wziąć do siebie.

Marzeniu, a czy pani doktor, która chce wziąć Przylepę (Przylepę?) do siebie, może zadzwonić do schroniska? Jest lekarzem weterynarii, jeśli schronisko nie zechce jej dać chorego kota, to nie wiem, naprawdę, czego to schronisko chce.

jest to jakis pomysł. Muszę ją zapytać. Tylko że ona na pewno nie będzie miała czasu po nią przyjechać więc nie wiem czy jej uwierzą na słowo i nie wiem co by miała powiedzieć żeby jej uwierzyli. Ale na pewno ją zapytam.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 28, 2011 9:52 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

No co tam na ogólnoszczycieńskim pokładzie, bo mi się oczy kleją i nie poddaję się :ok:
Zrozumiałam też dlaczego Mila od kilku dni jest agresywna....
Niestety to wiatr... działa i na ludzi, i na koty z problemami.

Jestem, nie odbieram telefonów ale trwam :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lis 28, 2011 12:17 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Horacy w domu stałym na Białołęce u pani Moniki odwiozłam go osobiście, za kolegę będzie miał rudego 2 letniego kocura Karmela. Ja oczywiście przeryczałam cały wieczór i dziecko powiedziało że nie nadaję się na DT. Dzisiaj dzwoniłam do pani Moniki, Horacy juz wszedł im na głowe.
joanna3113

Post » Pon lis 28, 2011 12:29 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

A jak tam malutka ze schroniska? do kiedy ma brać antybiotyk?

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Pon lis 28, 2011 12:37 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

penelope20 pisze:A jak tam malutka ze schroniska? do kiedy ma brać antybiotyk?

Dzisiaj dostała ostatni, już o niebo lepiej. za dwa dni zaczynamy odrobaczanie.
joanna3113

Post » Pon lis 28, 2011 12:58 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

joanna3113 pisze:Horacy w domu stałym na Białołęce u pani Moniki odwiozłam go osobiście, za kolegę będzie miał rudego 2 letniego kocura Karmela. Ja oczywiście przeryczałam cały wieczór i dziecko powiedziało że nie nadaję się na DT. Dzisiaj dzwoniłam do pani Moniki, Horacy juz wszedł im na głowe.

Gratuluję i dużo szczęścia malutkiemu :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon lis 28, 2011 17:55 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Asiu a może byś wąteczek uruchkomiła swoich tymczasków?
Miałabyś okazję i motywację, żeby nam coś więcej poopowiadać, zdjęcia zamieścić, tak żeby nie utknęły w czeluściach naszych schroniskowych bied.
Co ty na to?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lis 28, 2011 18:29 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Mogę spróbować, ale czy mi wyjdzie :?:
joanna3113

Post » Pon lis 28, 2011 18:33 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

joanna3113

Post » Pon lis 28, 2011 19:59 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Dopiero dotarłam do kompa czemu mamy tak mało czasu.Lord dzisiaj miał wycieczkę ze mną i przy okazji został zaszczepiony.Dzisiaj weci mają telefonować po naradzie co następnie możemy robić,czy kastrację?Uszy Lorda znacznie lepiej .Chłopak nie lubi za bardzo podróżować ,niestety załatwił się po drodze a mój kierowiec o mało przez to nie zwymiotował tak szybko zjeżdżał a ja o mały włos ze śmiechu nie zrobiłam siu. :lol: :lol: :lol: Jutro spróbuję się coś dowiedzieć o białym ze schroniska.Musimy mu jakieś fajne imie wymyślić ,kasting otwieram Bielun to mało sympatyczne brzmi.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lis 28, 2011 20:05 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Marzeniu, ale później pisałam o piśmie z pieczątką.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 28, 2011 21:45 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Marzenia11 pisze:Ku pokrzepieniu serc - dzika dzicz Mika :wink:

Marzenia11 pisze:Ulubiona zabawa końcówką patyku z piórkami, najchętniej w teamie z Notką - Noteczka trzyma i niesie piórko w pyszczku a Mika biegnie za nią i poluje na końcówkę.
Tu podczas porannego, 5setowego meczyku - panienki zdążyły mi pościągać pościel i zrobić lekki bajzelek w łóżku a potem odpoczywały i się bawiły na leżąco :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Dobranoc!

Mika przepiękna jest i jaka wyluzowana. :1luvu: Innym też życzę tego by znalazły szczęście. :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lis 28, 2011 21:51 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

No...
ja też wszystkim kotom życzę szczęścia do ludzi i losu...
Bo to, że ja już kolejną noc nie śpię gadam i piszę głupoty,nie oznacza, że nikt tej naszej dziurawej kociokrypy nie pilnuje...
Łajba krzywa i dziurawa.... załoga niepełna i niecałkiem :roll:

ale kapitan Bryś rośnie w siłę...
i sadło
Tak że nie tylko kapitanowi pokład szorować...
Ale za robotę się zabrać leniuchy... żeby tych kocich rozbitków z dziurawej łajby ratować...

No, co może nie?

Ku chwale kociastych :kotek: :ok:
Trwamy
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]