PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 17:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

selya pisze:będę wulgarna, ale :D witaminka ch też jest przyjemna :D :ryk: :ryk: :ryk:

Ale domięśniowo, czy doustnie? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon wrz 05, 2011 18:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Doustnie podobno dobrze robi na cerę :ok:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon wrz 05, 2011 18:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:
selya pisze:będę wulgarna, ale :D witaminka ch też jest przyjemna :D :ryk: :ryk: :ryk:

Ale domięśniowo, czy doustnie? :roll:

O ile się nie mylę to witaminę CH bierze si doustnie lub dowcipnie :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon wrz 05, 2011 19:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Jak dobrze jest wrócić i stwierdzić, że z Siostrami wszystko ok :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon wrz 05, 2011 19:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

O! Widzę, ze dziś wesoło :)
To ja Wam opowiem dzisiejsze moje zdarzenie:
Moje koty siedzą często na balkonie i sobie oglądają świat zza szybki uchylonej na 2 cm. Pod balkonem mam kawał trawnika a za nim chodnik. I chodzi sobie tam po tym chodniku taka miła Pani z dwoma yorkami. Jest przemiła, rozmawia ze wszystkimi wokół (ze mną tez czasami), do tych psiaków gada, kiedyś wzięła jednego na ręce i pokazuje mu moje futerka i mówi "o, zobacz, kotek tam siedzi, jaki ładny, prawda?". To tak gwoli wstępu :)
Dziś siedzę sobie w domu i dzwonek do drzwi. Otwieram, widzę tę Panią i dwie dziewczynki może 6-letnie - z czarnym kotem na ręku. Pani do mnie:
- pani ma kotki tak?
- tak - ja na to.
- no to my mamy pani kotka!
- 8O 8O 8O 8O <- to moja mina po tych słowach - i mówię: moje kotki są w domu...
i tu Pani mina podobna do mojej -> 8O 8O 8O 8O JEZUS MARIA, JAK TO W DOMU???
Ja patrzę na kotecka - czarny, młody, śliczny, całkiem jak mój Szurpatek.. ale on siedzi za drzwiami wejściowymi i gapi się na mnie (one go nie widziały, bo był zasłonięty). Myślę - chyba mi nie wierzą.. Biorę Szurpatego zza drzwi na ręce i mówię - no to pewnie ten, co go macie na rękach.. i jest w domu :D
Pani zwątpiła wtedy naprawdę.. :twisted:
i zaczęła się tłumaczyć biedna, ze ona myślała, ze któryś z tego balkonu wypadł czy co.. (przez tę 2 cm dziurkę?? czy jak??) no ale dobra kobieta, bo się zainteresowała małym miauczącym.
Wzięłam toto, obejrzałam - chłopak. Może ze 4-miesięczny, zadbany, nie głodny, nie spragniony (sprawdziłam) i poprosiłam dziewczynki, żeby zaniosły go tam, skąd go wzięły. Dałam jednej miskę z jedzeniem, drugiej z wodą i jutro mają popatrzeć rano czy jest. Ja też tam pójdę, sprawdzę co i jak. Jak nie wróci do swojego domu ni nikt go nie będzie szukał to nie wiem co zrobić.. Tzn. wiem, ale na razie odganiam tę myśl 8O.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon wrz 05, 2011 19:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

O Cię florek - Trini!!!
Szurpatek - prawiczek Ci się rozmnożył?? 8O

Jeśli idzie o mnie to ja wymiękam... Jestem straszliwie przemęczona, a przede mną maratonik, bo pracuję z sobotą włącznie, w niedzielę loteria :!: (Asia_Siunia czytasz?) i w poniedziałek znów do roboty i tak przez kolejny tydzień.... Litoooooooooości :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon wrz 05, 2011 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:O Cię florek - Trini!!!
Szurpatek - prawiczek Ci się rozmnożył?? 8O

Jeśli idzie o mnie to ja wymiękam... Jestem straszliwie przemęczona, a przede mną maratonik, bo pracuję z sobotą włącznie, w niedzielę loteria :!: (Asia_Siunia czytasz?) i w poniedziałek znów do roboty i tak przez kolejny tydzień.... Litoooooooooości :roll:

Vill pocieszę Cię ja od 1 września do 17 nie mam ani jednego dnia wolnego... wszystko po 12-13 godzin... no w niedzielę tylko 9h w pracy :?

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Pon wrz 05, 2011 20:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

AniHili a co z czarcim żebrem???
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon wrz 05, 2011 20:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:AniHili a co z czarcim żebrem???

Wisi u rodziców, zabiorę w tygodniu jak będę ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon wrz 05, 2011 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Czarowne witajcie 8)
Wróciłam z wesela :roll: Oczywiście jak to u czarownicy inteligentnej inaczej nie obeszło się bez przygód :mrgreen:
Czy wiecie że,nasze koleje potrzebują 10h żeby pokonać 160 km 8O
Zamiast przyjechać do Poznania o 13:30 przyjechałam o 19:00 :strach: :strach: :strach:
Koszmar :evil:

Przywiozłam trunek weselny :mrgreen:
Kto pije ze mną :?: 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon wrz 05, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

jak wrócę do domu to ja chętnie :D

a co do witaminy CH to dopochwowo albo doustnie :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Pon wrz 05, 2011 20:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

kotka doroty pisze:Przywiozłam trunek weselny :mrgreen:

Ja! Już niedługo :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon wrz 05, 2011 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

kotka doroty pisze:Czarowne witajcie 8)

Przywiozłam trunek weselny :mrgreen:
JaJa.
Nie wspomnę o malinówce - z lodówki zdecydowanie lepsza, lub wiśniówce - też do lodówki przed spożyciem wsadzę.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon wrz 05, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Babajagusiu :1luvu: :1luvu: a konkretnie kiedy :roll:

Bolkowo na Ciebie liczyłam 8)

Dorwałam na weselu buta Panny młodej i tanio go nie sprzedałam.Został wykupiony za 3 flaszeczki :twisted:
Jedna została wypita z młodymi :mrgreen:
Jedną dostała niania dochodząca do koty :mrgreen:
I jedna została dla mnie :twisted: :twisted:

Dobry bolsik nie jest zły :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon wrz 05, 2011 22:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Siostrzyczki - może ktoś ma coś, co jest bardzo potrzebne?
Uns pisze:...Może uda się je uratować? Przecież PP to nie w każdym przypadku wyrok. Oby nie był i w tym.Jakby ktoś miał coś, co naprawdę pomaga na PP (np. ten TFX) to apeluję o pomoc...

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]