PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 08, 2011 18:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Jak buczysz,to żle się dzieje w państwie duńskim :roll:

Jak mam kogoś zaatakować moją kocicą to tylko napisz,już ona potraktuje pazurami tego złoczyniciela :evil: a pazury to ona ma i łapami machać potrafi,wiem coś o tym :twisted: To jest kot zaczepno -obronny!!!!i nie zawacham się go użyć! :evil:

Tak sobie myślę,jesteś dowódcą tej bandy mieteł i jak postanowisz to tak będzie!Nie możemy rozpętywać ponownie dyskusji,bo i tak z tego nic nie wyniknie!
Ogłoś swoje postanowienie wielkimi literami ,wpisz to na początek wątasa i niech się dzieje :roll: a jak się komuś nie będzie podobać,to cóż.....jego problem,czyż nie :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon sie 08, 2011 19:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

charm pisze:Teraz będzie prywata: :twisted:
od 16 (po południu) do 19 (rano) będę w okolicy Legnica-Lubin-Zielona Góra-Bolesławiec-Jawor ;) (wyjazd służbowy)
wieczory będę miała generalnie wolne ;)
Więc gdyby jakas tamtejsza siostra była chętna na kawę połączoną z poznaniem mnie itd, to ja bardzo chętnie :twisted: ;)

to dawaj do Wrocka :)
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Wto sie 09, 2011 7:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Kotko doroty, a mi się zdawało, że jesteśmy stowarzyszeniem a nie oddziałem wojska :twisted: . Czym innym jest spójność w działaniu a czym innym dyskusja o podstawach. Z dyskusji było wiele cennych wniosków, AYO obiecała je podsumować. Od trudnych dyskusji nie należy uciekać, wprost przeciwnie, należy rozmawiać, negocjować. Na tym polega - chyba :roll: - demokracja.
I żeby nie było, jestem za okresem karencji - tylko takie postawienie sprawy powoduje, że mam ochotę wymeldować się od ręki.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto sie 09, 2011 8:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Witam :)
Chciałabym przystąpić do paktu, można? :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 09, 2011 8:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Broszka pisze:Witam :)

:ok: trza poczekać na przyklepanie przez Siostrę Prezes ale pewnie można :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sie 09, 2011 8:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

alix76 pisze:Kotko doroty, a mi się zdawało, że jesteśmy stowarzyszeniem a nie oddziałem wojska :twisted: . Czym innym jest spójność w działaniu a czym innym dyskusja o podstawach. Z dyskusji było wiele cennych wniosków, AYO obiecała je podsumować. Od trudnych dyskusji nie należy uciekać, wprost przeciwnie, należy rozmawiać, negocjować. Na tym polega - chyba :roll: - demokracja.
I żeby nie było, jestem za okresem karencji - tylko takie postawienie sprawy powoduje, że mam ochotę wymeldować się od ręki.

Bardzo mądrze napisane Alix!!!
Chciałam coś w tym guście skrobnąc, ale miałam wczoraj taki zrypany dzień, że nic mi szło jak trzeba....

Szanuję Was i Wasze zdanie i dyskusja jest dla mnie bardzo ważna. Na podsumowanie wniosków musimy poczekac, aż AYO wróci z urlopu. tyle, ze wtedy ja będę odpoczywać :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sie 09, 2011 8:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

becia_73 pisze:

:ok: trza poczekać na przyklepanie przez Siostrę Prezes ale pewnie można :mrgreen:

Trza coś o sobie i kotach napisać :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sie 09, 2011 8:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Witam szanowna Kandydatke do Paktu :) napisz prosze cos o sobie i swoich ogonach :)
no i nadstaw szlachetna czesc ciala bo Siostra Prezes z pewnoscia mnietle zlapie i przyklepie :)

Ja przypomne sie niesmialo ze swoim ksiazkowym watkiem - podobno link sie nie otwieral ale poprawilam go wiec moze teraz bedzie lepiej. Zapraszam! Jesli nie mozecie nic kupic to choc podrzuccie... viewtopic.php?f=27&t=131417 z gory dziekuje :kotek: :1luvu:

Robie postepy w pakowaniu. Dwa wielkie kosze papierow do spalenia i wywalki pietrzy sie dumnie w pokoju. Koty lekko zglupialy bo pozbawilam ich dwoch strategicznych wiez widokowo-wypoczynkowych (czytaj: pudel kartonowych), ktore to wieze zmniejszywszy swa objetosc, zostaly przepakowane do bardziej porecznych opakowan. Jeden pusty karton zaanektowal Felek, drugi moja mama. I wszyscy sa zadowoleni :kotek:

Dopijam kawe i lece do lekarza. Dobrego dnia!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto sie 09, 2011 9:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

O nowa Siostrunia nam się szykuje, Broszka :D
Koteczki(a) nam pokażesz ? :wink:

Jestem za karencją. Ile ma trwać, oto jest pytanie ... :roll: Rok jest uczciwy i z tego co zerkam na nasza historię zazwyczaj wsparcie kolejne własnie było gdzies tak po roku (choć nie jestem w stanie zweryfikować wszystkich nicków, szczególnie przed moją erą tutaj). Ale czasami zdarzają się sytuacje bardzo podbramkowe. Jednakże z drugiej strony na podbramkówki mamy FS, a na sytuacje losowe forumowiczek zawsze mamy dobrą wolę Sióstr :ok:

I przede wszystkim nie traćmy naszego dotychczasowego głosowania i formy pomocy przelewem, ale z tym to chyba się każda zgadza ? Wydaje mi się, że najsensowniejszym będzie utworzyć listę postulatów do ew. zmian i ją przegłosować. Większość wówczas zdecyduje o nowym kształcie statutu. Co Wty na to ? :wink:
AYO, nasza świetna liczykrupa urlopuje. Kiedy dokładnie wraca ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto sie 09, 2011 9:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

villemo5 pisze:
becia_73 pisze:

Trza coś o sobie i kotach napisać :wink:

Na forum trafiłam kiedy szukałam ratunku dla Broszki, koteczki z rozwaloną przeponą. Tu jest jej wątek:
viewtopic.php?f=1&t=121826
Oprócz wsparcia psychicznego otrzymałam z forum spore wsparcie finansowe, bez tego nie byłabym w stanie pokryć olbrzymich kosztów leczenia Broszki bo mam inne mocno schorowane zwierzęta i kiepską sytuację finansową...
Dzięki pomocy cioteczek z forum Broszka cieszy się życiem i powolutku wraca do zdrowia :ok:
Chciałabym się odwdzięczyć pomagając innym chorym kotom - trafiłam na wątek paktu i idea bardzo mi się spodobała :mrgreen:
Z 5 rezydentek aż 4 są czarne a mój TŻ często zwraca się do mnie per "czarownico", kiedy wieczorkiem siedzę na fotelu obłożona czarnymi kotami - więc chyba tu pasuję :lol:
Moje czarnule:
Obrazek Obrazek Obrazek
edit. poprawka linków do zdjęć.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sie 09, 2011 9:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Piękna czarna cielaczka :1luvu: Zdrówka dla niej !
Pokażesz tez resztę stadka ? :D
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 09, 2011 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Broszka witaj :1luvu: . Z tyloma czarnymi kotami to tylko do Czarownic :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto sie 09, 2011 10:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

psiama pisze:Piękna czarna cielaczka :1luvu: Zdrówka dla niej !
Pokażesz tez resztę stadka ? :D

Na fotkach są trzy footra :mrgreen:
Ostatniej czarnej coś nie mogę znaleźć zdjęcia a to jedyna nie czarna:
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sie 09, 2011 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Broszka pisze:Z 5 rezydentek aż 4 są czarne a mój TŻ często zwraca się do mnie per "czarownico", kiedy wieczorkiem siedzę na fotelu obłożona czarnymi kotami - więc chyba tu pasuję :lol:

Aaa, jaka zacna czarownica nam się szykuję :1luvu:
Witajcie!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto sie 09, 2011 10:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

O, a na mój rzut oka wszystkie czarności jedną się stały :mrgreen: Piekne :1luvu: . Extra złapana fota ta środkowa :ok:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]