Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Normalnie właśnie siedzę i ryczę a, żeby nie było, nie zdarza mi się to często.
Sterylizuję Koty na działkach. Jakieś 3 tygodnie temu złapałam 2 Kocurki, takie młodziaki.
Buraska i czarnego.
I dziś się właśnie dowiedziałam, że jakiś psychopata złapał tego buraska i wypuścił go gdzieś na osiedlu.. Nie wiem jakim, nie wiem gdzie.. I to gość, który go karmił zimą..........
Ludzie to są na prawdę....... tu brakuje mi słów.
Oczywiście tak tego nie zostawię, rozmawiałam z TOZem i robimy sprawę.
Stary dziad. Żeby z nim też ktoś tak samo zrobił, serdecznie mu tego życzę.
itaka pisze:Jak ktoś ma program TLC to jutro o 22.30 będzie o kocim behawioryście. Gość jeździ po ludziach co mają problemy z kotami. Może być ciekawe.
Gochulec pisze:Ja wprawdzie balkonu nie mam ale okna chętnie bym siatką zabezpieczyła (bo na razie tylko górne lufciki otwieram i to w ograniczonym stopniu - tak w razie czego) - problem mam taki, że mam okna podwójne i jedna część otwiera się do środka a druga na zewnątrz - jak dam siatkę pomiędzy, to nie mam możliwości otworzenia okiennic zewnętrznych. Na zewnątrz nie zamontuję, bo też się nie otworzą. Muszę wymyśleć coś zdejmowanego i w miarę solidnego. Pomysły chętnie widziane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości