Dziewczyny wielkie dzięki za wczorajszy wieczór. Rzygania już nie było, kupska zadnego do rana tez nie. Leki zeżarte, troche conwa wciśnięte, strat w ludziach nie stwierdzono, zobaczymy co zastane po powrocie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Conchita pisze:Zizrael, u ciebie to blokady na koła porządnym ludziom zakładająNa szczęście to nie straż miejska, tylko ochrona parkingu, wiec tanio biorą za zdjęcie
Afatima pisze:Czy ktoś zgłasza zapotrzebowanie na ulotki Jokota?
mpogorzelski pisze:Sluchajcie, mam małą prośbę. Mowilem juz o tym Piotrowi ale to bylo dawno i jakos sie rozeszlo. Jest do zlapania 7-8 miesieczny czarnuszek, ktory zamieszkal w moim balkonowym azylu. Mial szczescie, bo byl w takim stanie, ze dlugo by nie pozylNie dal sie tez wygonic przez moje 'balkonówy' i tak zostal na stale. Zaraz zrobi sie cieplo, a on bedzie znaczyl balkony sąsiadów. Chcialbym tego uniknac i potrzebuje kogos z klatką. Mozemy sie umowic, ze ja go przejme po zlapaniu ale tez nie ukrywam iz byloby milo jakbyscie go do Bolilapki zabrali. Zaplace za sterylke.
edit: literowy
piotr568 pisze:Fakt, wspominałeś. W natłoku wyleciało.
W tym tygodniu Wam nie pomogę, możemy spróbować się umówić na przyszły, pod koniec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 63 gości