K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 10:30 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

mjs pisze:
_namida_ pisze:Myślicie że mnie jeszcze po tym wszystkim kocha...?

Myślę, że ją wpieprzasz, ale mimo wszystko kocha Cię 8)

:D :D :D tez tak mysle ;)

W czwartek spotkanie z pania ktora chce adoptowac Pippi. Po serii dziwnych maili i durnych pytaniach, np czy kot umie lapac myszy 8O, zdaje sie, ze trafila sie osoba, ktora czuje bluesa :)
Prosze o kciuki za "Marysie", bo tak ja nazywamy z TZem. Bo taka z niej Marysia, chodzi, miauczy, przytula sie (!) ale dalej nie wie ile procent cukru jest w cukrze :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lut 08, 2011 12:11 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Super, że się ktoś zainteresował Pippi. Kciuki za świetny domek! :ok:
A jak inne kociaki które miały znaleźć dom po Dniu Kota? Ludzie się odezwali?
Jak się czuje Stalka?
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto lut 08, 2011 13:50 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

kasumi pisze:Super, że się ktoś zainteresował Pippi. Kciuki za świetny domek! :ok:
A jak inne kociaki które miały znaleźć dom po Dniu Kota? Ludzie się odezwali?
Jak się czuje Stalka?

Cały czas tylko wiem o Flipie, że idzie na 100%.
Stalka chyba ok, nic nie wiem aby nie.
Na kociarni są plakaty dot. marszu (nie)milczenia. Proszę o rozwieszenie w miejscach, które uważacie, że sensowne. To pilne, bo już wtorek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lut 08, 2011 14:01 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Ja się właśnie dowiedziałam, że w niedzielę będę zajęta pracowo.
Mam nadzieję, że zdążę na marsz. Postaram się.
Ale raczej nie mogę być funkcyjna, bo nie mam pewności czy zdążę.
Pożyczę kamizelkę, tylko komu?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto lut 08, 2011 14:04 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

noemik pisze:Ja się właśnie dowiedziałam, że w niedzielę będę zajęta pracowo.
Mam nadzieję, że zdążę na marsz. Postaram się.
Ale raczej nie mogę być funkcyjna, bo nie mam pewności czy zdążę.
Pożyczę kamizelkę, tylko komu?

To może ja będę jednak funkcyjna, co? Tweety?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lut 08, 2011 14:16 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Mnie raczej nie będzie na marszu, szykuje mi się wyjazd. o ile znajdę kogoś do kotów.

Jeśli chodzi o adopcje - z Panią od Ryfki mam się spotkać pod koniec tego tygodnia, mam nadzieję że zadzwoni, bo jeszcze babcia miała się zgodzić na kota z tego co pamiętam. W sprawie chłopaków nikt nie dzwonił/pisał, ale jeszcze nie tracę nadziei, jedna pani była bardzo zainteresowana Krówkiem, wypatrzyła go wcześniej na stronie.

A że Pippi - niewiarygodne.
Ostatnio edytowano Wto lut 08, 2011 14:25 przez _namida_, łącznie edytowano 1 raz

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto lut 08, 2011 14:23 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

uff.
udało mi się zmienić na następny weekend.
więc będę na marszu. ja i kamizelka.
odwołuję alarm. :)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto lut 08, 2011 14:54 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Pilne!!

W Zielonkach do jutra czeka dom świetny dla Anastazji od Pani Heleny. Ja uziemiona, bo dzisiaj wet i jutro też. Czy ktoś mógłby przetransportować małą z Kozłówka do weterynarza w Zielonkach ?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lut 08, 2011 14:58 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Akima pisze:Pilne!!

W Zielonkach do jutra czeka dom świetny dla Anastazji od Pani Heleny. Ja uziemiona, bo dzisiaj wet i jutro też. Czy ktoś mógłby przetransportować małą z Kozłówka do weterynarza w Zielonkach ?

Robert pojechał na kontrolę do Miechowa i za Boga nie wiem kiedy wróci :roll:
(ja Ci wysłałam ten nr telefonu w końcu?)

Tweety

Post » Wto lut 08, 2011 15:01 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:

może być jutro transport.
telefona nie wyslalas ale juz rozmawialm. rozniose ich na strzepy
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lut 08, 2011 15:01 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

a tutaj macie banerek do zachęty do głosowania w ankiecie na miau na nas
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123682][img]http://miau.strefa.pl/AFN_KrakVet_II.gif[/img][/url]

Tweety

Post » Wto lut 08, 2011 15:02 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Akima pisze:
Tweety pisze:

może być jutro transport.
telefona nie wyslalas ale juz rozmawialm. rozniose ich na strzepy

obejrzyj najpierw film, proszę. To ważne aby wyrobić sobie ocenę

Tweety

Post » Wto lut 08, 2011 15:10 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:

ide w środę. niepokojące jest dla mnie określenie lekka duszość jak kot 20 min później nie żył. rozumiem, że duża duszność oznacza agonię bo przy lekkiej duszności kot ma niebieski nos i niebieski język wystający z pyska. wtedy nie tzreba mu pomóc, może poczekać aż dostanie dużej duszności. to przecież logiczne jest.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lut 08, 2011 15:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Anastazję trzeba zawieżć jutro do południa. Po 15 przychodzą po kota Duzi i kot ma być do tego czasu odpicowany.

Druga okazaj się nie powtórzy. Nie dam rady iść na urlop bo mam szkolenia. Proszę, niech ktoś pomoże.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lut 08, 2011 15:44 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Akima pisze:
Tweety pisze:

ide w środę. niepokojące jest dla mnie określenie lekka duszość jak kot 20 min później nie żył. rozumiem, że duża duszność oznacza agonię bo przy lekkiej duszności kot ma niebieski nos i niebieski język wystający z pyska. wtedy nie tzreba mu pomóc, może poczekać aż dostanie dużej duszności. to przecież logiczne jest.

zobaczysz na miejscu, ocenisz, będziesz mogła w miarę obiektywnie stwierdzić. To ważne aby zobaczyć

Tweety

[poprzednia][następna]