Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inka1984 pisze:moze mi ktos napisac kogo szokoloko obraza???? bo to juz sie staje nudne! moze ja zglosze do moderatora kogo trzeba? w koncu bylam nazwana picza! szkoda slow
Catnaperka pisze:inka1984 pisze:moze mi ktos napisac kogo szokoloko obraza???? bo to juz sie staje nudne! moze ja zglosze do moderatora kogo trzeba? w koncu bylam nazwana picza! szkoda slow
ale za co ten raport...? Przecież szokoloko nie używa obraźliwych słów...
mrr pisze:Jak trzeba, niech mnie banują.
Za porywczość czasem się płaci.
Niech tylko użytkownik szokoloko wreszcie przestanie robić tego forum bagno.
Olat pisze:Uwagi nt. moderacji możesz zgłaszać WYŁACZNIE do administratora na pw.
Adminem jest lrafal.
inka1984 pisze:
ja tez nie widze zeby uzywal obrazliwych slow ale viveron cos najwyrazniej nie pasuje! jak ona go nazwala byle h**em a nas piczami to nikt jej nie banowal a teraz bedzie sie rzucala z pazurami???
szokoloko pisze:mrr pisze:szokoloko, za dużo czasu minęło od ostatniego upomnienia? Już zaczynasz szaleć?
GDZIE ja napisałam, że sąd jest "naj naj"?
Co znowu za "pannica" pod czyimś adresem?!
Skończony chamie, zamknij się raz na zawsze!
A może wolisz pozew zbiorowy o zniesławienie? Przecież lubisz takie atrakcje?
Trzeba ustalić, co możemy zrobić, a tego się nie zrobi na podstawie dyrdymałów i myślenia życzeniowego.
Na czytanie ze zrozumieniem już chyba za późno.
Ręce opadają.
juz sie tu nie wypowiadam bo nie będę z betonem gadał który doprowadza do kolejnych umorzeń![]()
![]()
![]()
![]()
nie zapomnij o gwiazdeczkach, pannicach i krakófku !!!
aport chyba pms :lol: powiekszylem bo nie dowidzi na starość
ja_ana pisze:Przestańcie się znów kłócić. Faktem jest, że szokoloko ma frajdę z robienia zadymy na tym forum. Znów moderatorzy wytną kawał ważnych informacji i sensownych postów......Dajcie spokój....Ja mam swoje zdanie na temat gościa, ale szkoda mi czasu, nerwów i klawiatury na pisanie o nim i do niego. Błagam zróbcie to samo, albo postarajcie się o bana dla niego...
inka1984 pisze:mrr pisze:Jak trzeba, niech mnie banują.
tu juz jest jakas mega przesada!!!!!!!!!! czy tu siedza smarkule do lat 10-ciu czy dorosle osoby??? gdzie do cholery on uzyl wulgarnych slow???????????????????
Viveron pisze:Ja_ana nie będę wchodzić w polemikę, ale muszę cytować posty po zraportowaniu, bo użytkownik je potem edytuje.
Żadnej polemiki, tylko raporty.
OBIECUJĘ.
mrr pisze:inka1984 pisze:mrr pisze:Jak trzeba, niech mnie banują.
tu juz jest jakas mega przesada!!!!!!!!!! czy tu siedza smarkule do lat 10-ciu czy dorosle osoby??? gdzie do cholery on uzyl wulgarnych slow???????????????????
Jeździ po ludziach w białych rękawiczkach. Nie widać tego?
Przekręca znaczenia wypowiedzi, bo grunt, to dowalić.
Insynuuje, pisze zanim pomyśli, bo można przywalić.
Panienki, pmsy, barbusie, zadki itp. takie fajne? Takie nic?
Nie trzeba używać wulgaryzmów, żeby mieszać z błotem.
Dajcie spokój...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości