Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Dziewczyny z Warszawy!!!
Jutro o godz.18.30 na dworzec centralny przyjeżdża Arcana wraz z 3 lub 4 kiciami w transporterkach, chyba dwóch oraz około 3kg karmy. Potrzebuje osoby do pomocy do przewiezienia ich do smarti do Michalina. SKMką z Warszawy Śródmieście. Czy ktoś może być i pojechać ze mną? Będę wdzięczna.
smarti pisze:Mrunia miałam wziąc-umarł w dniu wyciągania go..
Niebieskiego miałam wziąć-umarł identycznie..
zawsze byli razem,sk..... dla którego "wygląd kota nie jest obojętny" wziął tylko Niebieskiego...
Mrunio umarł w kilka dni po zabraniu Niebieskiego,a Niebieski umarł w kilka dni po zwrocie go na Paluch..
wyć mi się chce..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jutro o godz.18.30 na dworzec centralny przyjeżdża Arcana wraz z 3 lub 4 kiciami w transporterkach, chyba dwóch oraz około 3kg karmy. Potrzebuje osoby do pomocy do przewiezienia ich do smarti do Michalina. SKMką z Warszawy Śródmieście. Czy ktoś może być i pojechać ze mną? Będę wdzięczna.
smarti pisze:zawsze byli razem,sk..... dla którego "wygląd kota nie jest obojętny" wziął tylko Niebieskiego..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab, Tundra i 106 gości