Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 21:06 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, nie ma to jak totalne zakręcenie ;)
Trzymam kciuki za Promyka, mogę Wam dziewczyny powiedzieć, że chłopak na 100% z niego, w pokoju charakterystyczny zapach jest :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie gru 12, 2010 21:21 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Szalony Kot pisze:Smarti, nie ma to jak totalne zakręcenie ;)
Trzymam kciuki za Promyka, mogę Wam dziewczyny powiedzieć, że chłopak na 100% z niego, w pokoju charakterystyczny zapach jest :>

Woda z occtem, tylko woda z occtem 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 12, 2010 21:23 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

A czy na zapachy po kobiecych kotkach też pomoże?
magdajedral

Post » Nie gru 12, 2010 21:26 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

magdajedral pisze:A czy na zapachy po kobiecych kotkach też pomoże?

Po czym? 8O 8O 8O

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 21:42 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jakoś durnie napisałam, ale chodzi o to że Zosia tymczaska też znaczy ...... I nijak nie idzie tego zapachu wybawić.
magdajedral

Post » Nie gru 12, 2010 21:43 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

No to walnij wodą z occtem raz i drugi - tylko tak konkretnie.
A proporcje tak pół na pół.

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 21:44 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wysterylizowany Julian (który jest kobietą :wink: - to tak dla tych, które tego nie wiedzą :mrgreen: ) też znaczy. Od lat. I to jak :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 12, 2010 21:52 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Dobra to lecę walczyć z zapachem..........

Promyczku trzymam :ok: :ok: za Twoje zdrówko!!
magdajedral

Post » Nie gru 12, 2010 21:53 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

jak to 8O to kobiety też znaczą` 8O 8O 8O 8O

a właśnie ten 'zapach' to jest po litrze. Wody z octem. Bo bez tego to się w ogóle bez maski pegaz nie dało wejść :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 12, 2010 21:54 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

O matko kochana :roll: :P
Gaz bojowy tak zwany? :wink:

A kotki też potrafią, tylko znacznie rzadziej niż kocurki.

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 21:57 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

no właśnie dziś z panem doktorem zgodnie stwierdziliśmy że i mnie i jemu przyszło do głowy żeby Promysia ciachnąć ale już w chwili jak się wybudzał z narkozy,mniej więcej :roll: :roll: :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 12, 2010 21:58 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ja też nie wiedziałam że kotki mogą znaczyć i myślałam że one haftowały wodą :) (inteligentne myślenie, nie ma co) Tym bardziej że jakiś czas wcześniej troszkę wymiotowały. Ale gdy zaczęło walić tak że musiałam wchodzić na wdechu i wypuszczałam dopiero wtedy gdy uchyliłam okno to zajarzyłam o co chodzi. O masce nie pomyślałam :)
magdajedral

Post » Nie gru 12, 2010 22:29 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

No to Promyczku spokojnej leniwej nocki :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie gru 12, 2010 23:44 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyś jest wspaniałym, dużym kotem :1luvu: i, co mnie bardzo zaskoczyło, wcale nie wygląda na chorego :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]