Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 12:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Pamiętam, pamiętam :? Jesteś kochana, wiesz? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wygłaszcz Promysia ode mnie i powiedz, że ma zdrowieć. Za Lalunię też mocne :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 23, 2010 12:40 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dzielny kot, dzielni ludzie :ok: :ok: :ok:
Niewysłowiona wdzięczność, że to wszystko robicie smarti :1luvu: Musi byc dobrze !!!
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lis 23, 2010 12:42 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ciekawe co Smarti by powiedziala, jak by mnie w transporterku zobaczyla i uniesc musiala, bo ja tez chcem Promyka pomiziac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 23, 2010 12:52 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

SecretFire pisze:Ciekawe co Smarti by powiedziala, jak by mnie w transporterku zobaczyla i uniesc musiala, bo ja tez chcem Promyka pomiziac.

:ryk: :ryk: :ryk:

Kciuki jak w banku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 13:09 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

właśnie moj mąż dzwonił ze ma wolną chwilę więc jedzie zobaczyć chlopaka!
tak więc zrobię sobie herbatki ,może coś zjem i wezmę proszeko od bólu głowy :mrgreen: bo nie będziemy przecież robić Promysiowi tłoku!
Ostatnio edytowano Wto lis 23, 2010 13:16 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 13:12 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

i jeszcze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 23, 2010 13:19 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:właśnie moj mąż dzwonił ze ma wolną chwilę więc jedzie zobaczyć chlopaka!
tak więc zrobię sobie herbatki ,może coś zjem i wezmę proszeko od bólu głowy :mrgreen: bo nie będziemy przecież robić Promysiowi tłoku!

Smarti to bardzo dobry pomysł. Teraz musisz o siebie też trochę zadbać, żeby mieć siły miziać Promysia jak już wróci w końcu do domku :1luvu: A miziołki będą nie byle jakie bo będziesz musiała wymiziać od nas wszystkich!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 23, 2010 13:35 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonko, dobry pomysł! :ok:
Ja też piję herbatkę, bo muszę dużo pić.

Erin

Post » Wto lis 23, 2010 13:36 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promysiu!!
trzym się koci odważniaku, będzie dobrze!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto lis 23, 2010 13:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

najnowsze wiesci!!

Promyś na widok mojego męża się rozbuczal,ożywił,poderwał się na 4 (jeszcze rozjeżdzające się) łapki i chyba myślał że jedzie do domku.. aż moj mąż się przestraszył żeby nie dostał krwotoku z tego ożywienia...
Promyś zrobił przy nim sioo bez żadnej krwi :) i zjadł prawie pół saszetki !! i podobno buuuuczy,buuuczy,buuuczy!!!!
Pani doktor oczywiście mowi że zawsze może mu się pogorszyć i że teraz czekają aż Promyś sam zacznie wytwarzać krew.Jeśli nie zacznie to podadzą mu epo ale dopiero za dwa dni bo trzeba mu dać szansę samemu się pozbierać.Teraz Promys będzie miał morfologię,test na bialaczkę i konsultację hematologa.

Idzie chyba ku lepszemu :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 23, 2010 13:43 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Cudowne wieści!!!! Promysiu kochany koteczku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mruczusiu najdroższy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 23, 2010 13:46 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Kotuniu , jak wyzdrowiejesz,to masz obiecany cudny domek na zawsze , więc zdrowiej szybciutko.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto lis 23, 2010 13:51 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promysiu, zdrowiej szybko, bo stada forumowych ciotek zejdą z nerwów :wink:

:ok: za szybkir ozdrowienie i powrót do domu :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lis 23, 2010 13:52 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

A ja nie wytrzymam z tych wrażeń :( :D :D :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 13:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

A co ja mam powiedzieć? Mało mnie nie rozniosło :roll:
Wczoraj wieczorem chciałam w pociąg wsiadać i jechać do Promyka :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]