Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Jak rany, wy w tym Opolu macie same super cudne koty...
kotika pisze: (...) Podobno ma 10 lat.
Wygląda jakby miała 20 lat, albo jakby była przewlekle chora.To Daina.
Podczas całej naszej rozmowy robiła ósemki wokół naszych nóg, nie dawała sobie zrobić fotek,
bo właziła" w obiektyw".
Jest sttrasznie chuda, kanciasta, ma rzadką sierść aż prześwituje skóra, nie jest to choroba skóry,
po prostu ma postawioną sierść, tak jakby było jej stale zimno, po prostu kot ma "gęsią skórkę".
Otworzyłam puszkę i dałam jej jeść, zjadła chętnie, ale niedużo,to też świadczy, że może być chora.
Pan zaprotestował, przecież on daje im jeść, puszek to one nie lubią zbytnio, on im gotuje.
Okrył pokrywę sporego kotła i zobaczyłam zupę-niezupę gdzie królowała kapusta, ogórki![]()
i jeszcze jakaś zielenina, podobno było tam też mięso, ale za Boga go tam nie widziałam.![]()
Ten pan dałby kotkę nam od razu, ale my nie miałyśmy jej gdzie zabrać.Był wieczór, nawet lecznice nieczynne.
Zresztą na leczenie nie mamy kasy, wszędzie długi. Pan pomoże też w złapaniu kotów na sterylizacje.
Założyłam ten wątek z nadzieją na pomoc dla Dainy, niech jej starość wygląda inaczej.
Kotkę trzeba przebadać, jeśli trzeba wyleczyć, a potem znależć jej dom.
(...)
Na wszystko to potrzebna jest też niestety kasa, czy znajdą sie ludzie, którzy zechcą pomóc ?
Fotki Dainy, niestety z telefonu, wiec niezbyt dobre.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Google [Bot] i 81 gości