^JoKot^ cz.3- PROSIMY o 1% (s.1) oraz DT dla 8 kotów s.77!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 16:23 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

alix76 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=122537 :mrgreen:

dziękujemy, dziękujemy :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sty 09, 2011 22:51 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

Chce ktoś kotka?

Obrazek Obrazek

To maluch z praskiej piwnicy. Był tam sam, nie wiadomo skąd się wziął. Nie wygląda na dzikuna - jak przyszliśmy, siedział w okienku i czekał na miskę. Okienko wychodzi wprost na chodnik, akcja była w ciągu dnia - więc łapanie trochę skomplikowane, bo co chwila jakiś samochód / przechodzień / pies / dzieci itp. płoszyli nam kota. Ale wtedy wystarczyło zawołać "kici kici", a kotek ponownie pojawiał się przy okienku.
Od pewnego momentu siedziałam w kucki nieopodal klatki i wabiłam kotka kicianiem :twisted: A on wyskakiwał z okienka i biegł po chodnku do mnie, musiałam mu tłumaczyć, że ma wejść do klatki...
Maluch jest brudny jak nieszczęście, ale optycznie zdrowy. Siedzi w lecznicy, jutro będzie miał przegląd. No i domu szuka, który go doczyści, odchucha i dopieści...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie sty 09, 2011 23:30 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

lubię takich chłopaczków :-)

Ślicznościowy jest!

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pon sty 10, 2011 7:26 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

Ania_EN pisze:lubię takich chłopaczków :-)

Ślicznościowy jest!

to brać i chuchać!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 10, 2011 12:45 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

KTO MA NASZE KLATKI???

tym razem przede wszystkim wystawowe!

Kolejno odlicz! razem z opisem (duża/mała, wśród dużych czy skośna czy prostopadłościan)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon sty 10, 2011 12:59 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

Aleba pisze:Chce ktoś kotka?

Obrazek Obrazek

To maluch z praskiej piwnicy. Był tam sam, nie wiadomo skąd się wziął. Nie wygląda na dzikuna - jak przyszliśmy, siedział w okienku i czekał na miskę. Okienko wychodzi wprost na chodnik, akcja była w ciągu dnia - więc łapanie trochę skomplikowane, bo co chwila jakiś samochód / przechodzień / pies / dzieci itp. płoszyli nam kota. Ale wtedy wystarczyło zawołać "kici kici", a kotek ponownie pojawiał się przy okienku.
Od pewnego momentu siedziałam w kucki nieopodal klatki i wabiłam kotka kicianiem :twisted: A on wyskakiwał z okienka i biegł po chodnku do mnie, musiałam mu tłumaczyć, że ma wejść do klatki...
Maluch jest brudny jak nieszczęście, ale optycznie zdrowy. Siedzi w lecznicy, jutro będzie miał przegląd. No i domu szuka, który go doczyści, odchucha i dopieści...

Pogadam z TŻ. A czy gdybyśmy go wzięli, to ktoś mógłby nam przy przeprowadzce (Andersa->Bródno) pomóc przewieźć koty? Pytam bo w razie czego taka oferta umocni moje stanowisko w negocjacjach 8)
Dokładnie nie wiem, kiedy ta przeprowadzka, obecni lokatorzy mają się wynieść do 5 lutego.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon sty 10, 2011 13:03 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

seidhee pisze:Pogadam z TŻ. A czy gdybyśmy go wzięli, to ktoś mógłby nam przy przeprowadzce (Andersa->Bródno) pomóc przewieźć koty? Pytam bo w razie czego taka oferta umocni moje stanowisko w negocjacjach 8)
Dokładnie nie wiem, kiedy ta przeprowadzka, obecni lokatorzy mają się wynieść do 5 lutego.

Ja Ci pomogę :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon sty 10, 2011 13:28 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

seidhee pisze:
Aleba pisze:Chce ktoś kotka?

Obrazek Obrazek

Pogadam z TŻ. A czy gdybyśmy go wzięli, to ktoś mógłby nam przy przeprowadzce (Andersa->Bródno) pomóc przewieźć koty? Pytam bo w razie czego taka oferta umocni moje stanowisko w negocjacjach 8)

:1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon sty 10, 2011 13:47 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

Naprawdę niczego nie obiecuję... Teraz mamy naprawdę kiepski moment na nowego tymczasa. Nie wiem, czy TŻ da się przekonać.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon sty 10, 2011 13:50 Re: ^JoKot^ cz. 3 - nowy rok z apelem o wsparcie finansowe!

Ale próbujesz :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon sty 10, 2011 20:28 Re: ^JoKot^ cz. 3 - gdzie są nasze KLATKI WYSTAWOWE?

Maluch jest kotką ;)
Oczy, uszy i nos czyste (to znaczy nos brudny, ale to się zmyje ;)).
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon sty 10, 2011 20:51 Re: ^JoKot^ cz. 3 - gdzie są nasze KLATKI WYSTAWOWE?

ja z innej beczki i tak po cichutku żeby nie zapeszyć - wygląda na to, że będę miała w domu drugiego ozdrowieńca :roll:

tfu, tfu, tfu żeby nie zapeszyć :ok:
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Pon sty 10, 2011 22:28 Re: ^JoKot^ cz. 3 - gdzie są nasze KLATKI WYSTAWOWE?

kciuki :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto sty 11, 2011 10:31 Re: ^JoKot^ cz. 3 - gdzie są nasze KLATKI WYSTAWOWE?

Wczoraj córka zniosłą nową biedę.Kocia młoda,nie ciachnięta chyba.Czarno-biała,śliczna i ludziowa. Menele wyprowadzili sie i zapomnieli kota zabrać :evil: . Siedzi smutna w klatce.Moze ktoś reflektuje na tymczas bo u mnie już lanie wszelkie odchodzi???Dowiozę.Za dużo nas :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 11, 2011 13:18 Re: ^JoKot^ cz. 3 - gdzie są nasze KLATKI WYSTAWOWE?

MagdalenaKa pisze:ja z innej beczki i tak po cichutku żeby nie zapeszyć - wygląda na to, że będę miała w domu drugiego ozdrowieńca :roll:

tfu, tfu, tfu żeby nie zapeszyć :ok:

niech będzie tfu tfu tfu i niech już szybko będzie ten ozdrowieniec! :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]