Ewa no ja jak na dzień dzisiejszy bo nie wiem co będzie jutro pozwolę sobie zaktualizować kącik medyczny;
Czandra bez zmian:
1xdziennie antybiotyk w zastrzyku, jest w kopercie dla Czandry w czerwonym koszyczku, 1/2 tab. dziennie unidox, 1 Xdziennie Catosal, zakrapianie oczu i noska gentamycyną, karmić strzykawą jeśli sama nie je albo Ricovery jest w puszkach, albo convalescensem w proszku do rozpuszczenia w wodzie
NIMFA bez zmian smarować pyszczek
SANDRA
1/2 tabletki raz dziennie Enroxil
1/4 tabletki raz dziennie witamina B 12
1/4 tabletki dziennie Hemofer
Jak skończą się tabletki Enroxilu przestajemy podawać pozostałę leki jutro zobaczę ile jeszcze jest dawek enroxilu
RUDA
1xzastzryk w antybiotyku zostały jeszcze 2 dawki więc ja już je podam do piatku w piatek będzie ostatnia
PSOTKA
jutro Ewa pojedzie z nią do weta - dziś miała czyszczenie i szycie łapki, kroplówkę i zabezpieczenie łapki szytej pani Doktor pół godziny łapkę zawijała a Psotka w pięć sekund sciągnęła cały bandaż i opatrunek z łapki

ale ta kicia ma w

sobie święte pokłady cierpliwości. Jutro pewnie Psotka jeszcze dostanie wzmocnione kropłówki więć nie trzeba ją karmić, ale potem jeśli sama nie będzie jadła trzeba dokarmiać.
Jutro EWA zaktualizuje co trzeba odawać Psotce i co robić z łapką weci muszą wymyśleć jak tą ranę zabezpieczyć do wygojenia.
I jeszcze raz przypominam o zapisywaniu w ewidencji co komu podano

żeby dwa rzay te same leki nie były podane