DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 29, 2011 18:43 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

TŻ właśnie wrócił zmęczony, skonsumował obiad - to zapytałam wstępnie o transport.
Damy radę jeszcze w ten weekend - tylko nie wiem czy lepiej w sobotę czy niedzielę.

Uuuuf - jakoś poszło
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro mar 30, 2011 6:23 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Moja kochana :1luvu: dzień taki jaki wam pasuje :ok: Cudownie,że tak szybko Nero może jechać bo co tu kryć -on u mnie męczy się;odkąd zaczął wychodzić na dwór to mógłby na nim przebywać cały dzień;prosi o wyjście piszcząc pod drzwiami...niestety nie mogę go puścić bo wtedy trzeba zamykać moje dziewczyny a one szaleją na jego widok;no i trzeba go pilnować bo jeszcze nie zna podwórka;razem nie puszczę -bo szalone babki mogłyby go zadeptać i tez trzeba byłoby pilnować;no i koło się zamyka...dam znać domkowi,że to w ten weekend.... MEKSYKANKA SUPER :1luvu: DZIĘKI

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro mar 30, 2011 6:53 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

bardzo,bardzo sie cieszę!
Super dziewczyny jesteście :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro mar 30, 2011 7:02 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Mam u siebie dwie koteczki od "mojej" zbieraczki p.Ireny;są to matka-wiek ok2l. i córka-wiek ok.14m-cy;obie piękne tri;matka -to ta,która w ubiegłym roku straciła łapeczkę i kawałek ogonka;niestety córka "rozsypała się" ;noworodki wszystkie za TM :( ;nie jest to przyjemne ale tym samym zmniejszamy problem ze znalezieniem domków czyli dajemy szansę na domki dla innych,biednych kociaków czyli ZMNIEJSZAMY BEZDOMNOŚĆ....druga koteczka,matka-gruba jak bela-ciężko byłoby z rodzeniem bez tylnej łapki :? ;dobrze,że nareszcie mogę zrobić porządek u tej pani;tylko boję się,że jak wydobrzeje znów zacznie zbierać.Muszę zdobyć pisemne zobowiązanie,że nie będzie tego robić pod grożbą zawieszenia pomocy z MOPS-u no i mojej,rzecz jasna;w innym wypadku będę zawsze miała pełno roboty dzięki niej :evil:
Ostatnio edytowano Śro mar 30, 2011 7:03 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Post » Śro mar 30, 2011 7:02 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Żeby tylko ten DT okazał się właściwy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro mar 30, 2011 7:06 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Domek jest sprawdzony,jest tam pudelek od nas,z Białegostoku,nie pierwszy zresztą;Monika wysyła zdjęcia tak co dwa tygodnie,pisze też często do dziewczyn;właśnie po to zaprasza tego kto będzie wiózł Nero aby można było zobaczyć dom,ogród,poznać ją i oczywiście obejrzeć zwierzaczki,które tam są;

J.D.

Post » Śro mar 30, 2011 7:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

To suuuper.
Ja postaram się jeszcze dziś wieczorem dać znać, którego dnia jedziemy.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro mar 30, 2011 7:39 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

ok, a ja biorę szybciutko za karmienie,sprzątanie bo o godz.10 Nero będzie miał zabieg "odjajczania" :mrgreen:
edit:właśnie byłam na fb i widzę,że Małgosia zmieniła tytuł za co Bardzo Dziękuję :ok:

J.D.

Post » Śro mar 30, 2011 7:59 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

ja też ledwo sie wyrabiam ze sprzataniem,karmieniem, czyszczeniem... Spóźniłam się dziś do pracy :mrgreen: Bo siebie tez musiałam na bóstwo zrobić.

Ciesze sie z Neronka. Asiu, moze niech go wet obmaca w narkozie. Moze moze :wink: zajrzeć do oczek i choć w przybliżeniu coś powiedzieć.

Co z kotami?
Ostatnio edytowano Śro mar 30, 2011 8:33 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 30, 2011 8:16 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Wet jest fajnym facetem ale ...wykastrować umie :ok: koteczki jadą dziś na godz.15 na sterylkę do Białegostoku;mój TŻ wiezie;jest trochę niezadowolony bo przez to przepadał mu wyjazd do Druzgiennik :roll: marudził ale szybko go "zgasiłam" :mrgreen: mam w tym wprawę :twisted:
*********************************************************************************
Nero już po zabiegu,wybudził się szybko z narkozy a myślałam,że jeszcze mu pazurki przytnę a tak figa :? zamknęłam do klatki bo "tańczy" po ścianach,bidulek :(
Mamuśka tri niecierpliwi się w zamknięciu i płacze a nawet burczy i fuczy choć tak na prawdę nie jest dzikuskiem tylko boi się ....

J.D.

Post » Śro mar 30, 2011 10:54 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Tyle stresu im sie funduje. Biedne zwierzaki :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 30, 2011 11:02 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Tak ,Asiu,to stres ogromny ale zawsze staram się sobie wytłumaczyć,że to dla ich dobra,że tak trzeba aby w przyszłości nie było problemów;
przypominam,że Nero nadal szuka DS

J.D.

Post » Śro mar 30, 2011 13:39 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Kocie dziewczyny pojechały na sterylki do Białegostoku a ja jestem wykończona....

J.D.

Post » Śro mar 30, 2011 14:05 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

J.D. pisze:Kocie dziewczyny pojechały na sterylki do Białegostoku a ja jestem wykończona....

nie dziwie sie. A masz co obrobić i czym sie martwić. Będzie dobrze Asiu, zobaczysz!
Ale na wszelką wszelkosć przytulę ciebie troszeczkę :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 30, 2011 18:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Zatem piszę - TŻ był przez moment w domu - sobota chyba lepsza...
Musimy jeszcze dogadać szczegóły - gdybyśmy np. wyjechali o 9 ( U Was pewnie bylibyśmy koło południa).
Zaraz sprawdzę ile i jak się jedzie do Sokółki
czyli w Wa-wie 15-16.00????

W końtakcie pozostajemy
:)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]