MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 29, 2010 18:21 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Dulencja pisze:Odważyłaś się mnie ocenić i napisać, że "widzisz, wiesz".

Moje gratulacje. Ja nigdy w życiu tak bym się nie odważyła.

Tak.

Zacytuję, żebyś nie zmieniła :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob maja 29, 2010 18:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:
Dulencja pisze:Odważyłaś się mnie ocenić i napisać, że "widzisz, wiesz".

Moje gratulacje. Ja nigdy w życiu tak bym się nie odważyła.

Tak.

Zacytuję, żebyś nie zmieniła :wink:

Długo wyrabiam sobie zdanie o człowieku, bardzo długo.. Cofnij się do poprzedniego wątku, a zobaczysz ile cierpliwie zniosłam.. Ale przychodzi czas, ze nie ma co się oszukiwać. I nie udawaj, ze nie oceniasz, zawsze i każdy ocenia, tylko poprawność polityczna każe się wzdrygać przed tym słowem.. oceniamy, bo musimy, po to by wiedzieć z kim mamy 'do czynienia' ..
Ale to dyskusja na inny watek i inne forum.
I wybacz, ale nigdy nie zmieniałam postu (oczywiście edytowałam, co uwzględniałam w przypisie do niego) , wiec nie wiem po co Twój post i ten cytat.. wolę nie wiedzieć, bo na dziś mam dość.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 18:45 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Dulencja pisze:Zacytuję, żebyś nie zmieniła :wink:

Długo wyrabiam sobie zdanie o człowieku, bardzo długo.. Cofnij się do poprzedniego wątku, a zobaczysz ile cierpliwie zniosłam.. Ale przychodzi czas, ze nie ma co się oszukiwać. I nie udawaj, ze nie oceniasz, zawsze i każdy ocenia, tylko poprawność polityczna każe się wzdrygać przed tym słowem.. oceniamy, bo musimy, po to by wiedzieć z kim mamy 'do czynienia' ..
I wybacz, ale nigdy nie zmieniałam postu (oczywiście edytowałam, co uwzględniałam w przypisie do niego) , wiec nie wiem po co Twój post i ten cytat.. wolę nie wiedzieć, bo na dziś mam dość.

Nie oceniam. Nauczyłam się tego na studiach i w pracy. Inaczej bym nie mogła funkcjonować w zawodzie i nawet nie wiesz, ile mnie to kosztowało. To właśnie chciałam przekazać, Ty oceniasz mój "byt", to co napiszę i to co zinterpretujesz po swojemu i przekładasz to na mnie jako czlowieka.. Wybacz, ale ja tak nie umiem i nawet nie chcę się nauczyć..

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 18:51 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:
Dulencja pisze:Zacytuję, żebyś nie zmieniła :wink:

Nie oceniam. Nauczyłam się tego na studiach i w pracy. Inaczej bym nie mogła funkcjonować w zawodzie i nawet nie wiesz, ile mnie to kosztowało. To właśnie chciałam przekazać, Ty oceniasz mój "byt", to co napiszę i to co zinterpretujesz po swojemu i przekładasz to na mnie jako czlowieka.. Wybacz, ale ja tak nie umiem i nawet nie chcę się nauczyć..

Dulencja
Jak każdy z ludzi oceniasz i dosłownie wszystko, inaczej nie mogłabyś funkcjonować w rzeczywistości .. oceniasz swoich współpracowników, zanim powierzysz im zadnie, jakie mają wykonać, swoje możliwości, zanim podejmiesz się czegoś, dziecko, zanim powierzysz mu choćby zabawę edukacyjną, panią w sklepie, która podaje Ci ser, lub pijaczka-cwaniaka, który chce od Ciebie 1 zł, na bilet :mrgreen: ... Oceniamy i to jest naturalne, co innego ocena, a co innego dyskryminacja :roll: Ale proszę nie brnijmy w tą dyskusje, to nie ten wątek, nie to forum...
Pozdrawiam.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 18:53 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

możecie w % określić, jaka część Waszej dyskusji dotyczy głównego tematu wątku?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob maja 29, 2010 18:55 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Femka pisze:możecie w % określić, jaka część Waszej dyskusji dotyczy głównego tematu wątku?

0%
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 18:58 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Dulencja pisze:
lesna pisze:Długo wyrabiam sobie zdanie o człowieku, bardzo długo.. Cofnij się do poprzedniego wątku, a zobaczysz ile cierpliwie zniosłam.. Ale przychodzi czas, ze nie ma co się oszukiwać. I nie udawaj, ze nie oceniasz, zawsze i każdy ocenia, tylko poprawność polityczna każe się wzdrygać przed tym słowem.. oceniamy, bo musimy, po to by wiedzieć z kim mamy 'do czynienia' ..

Dulencja
Jak każdy z ludzi oceniasz i dosłownie wszystko, inaczej nie mogłabyś funkcjonować w rzeczywistości .. oceniasz swoich współpracowników, zanim powierzysz im zadnie, jakie mają wykonać, swoje możliwości, zanim podejmiesz się czegoś, dziecko, zanim powierzysz mu choćby zabawę edukacyjną, panią w sklepie, która podaje Ci ser, lub pijaczka-cwaniaka, który chce od Ciebie 1 zł, na bilet :mrgreen: ... Oceniamy i to jest naturalne, co innego ocena, a co innego dyskryminacja :roll: Ale proszę nie brnijmy w tą dyskusje, to nie ten wątek, nie to forum...
Pozdrawiam.

Lesna poddaję się, znasz mnie lepiej niż ja sama, przeżyłaś to co ja i jak ja i znasz moją hierarchię wartości :roll: Wiesz o mnie dosłownie wszystko, włącznie z tym, że mój nick na miau.pl to Dulencja :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 19:03 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:
Dulencja pisze:Nie oceniam. Nauczyłam się tego na studiach i w pracy. Inaczej bym nie mogła funkcjonować w zawodzie i nawet nie wiesz, ile mnie to kosztowało. To właśnie chciałam przekazać, Ty oceniasz mój "byt", to co napiszę i to co zinterpretujesz po swojemu i przekładasz to na mnie jako czlowieka.. Wybacz, ale ja tak nie umiem i nawet nie chcę się nauczyć..

Dulencja
Pozdrawiam.

Lesna poddaję się, znasz mnie lepiej niż ja sama, przeżyłaś to co ja i jak ja i znasz moją hierarchię wartości :roll: Wiesz o mnie dosłownie wszystko, włącznie z tym, że mój nick na miau.pl to Dulencja :mrgreen:

Dulencja
Nigdzie nie napisałam, że "znasz mnie lepiej niż ja sama, przeżyłaś to co ja i jak ja i znasz moją hierarchię wartości :roll: Wiesz o mnie dosłownie wszystko" więc mi tego nie wmawiaj, nie odpowiadam, za to, co Ty piszesz.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 19:10 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Tak jak napisałam, poddaję się i wymiękam...

Co najwyżej mogę sfinansować kurs czytania ze zrozumieniem, zwłaszcza postów własnego autorstwa :roll:

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 19:12 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Tak jak napisałam, poddaję się i wymiękam...

Szacun. Ja wymiękłam duuuzo wcześniej :oops: :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 29, 2010 19:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Co najwyżej mogę sfinansować kurs czytania ze zrozumieniem, zwłaszcza postów własnego autorstwa :roll:

Nie potrzeba.. doczytaj o dysleksji, zwykle ludzie cierpiący na nią są bardziej od przeciętnej uzdolnieni w matematyce, w tym w logice (a to ona warunkuje czytanie ze zrozumieniem) .. ja nie mam z tym problemu. To też zostało uwzględnione przy badaniu na dysekcje, bo to nie był 'kupiony' papierek :roll: Wiec jeśli chcesz finansować, to nie mi ...
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 19:20 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:

Nie potrzeba.. doczytaj o dysleksji, zwykle ludzie cierpiący na nią są bardziej od przeciętnej uzdolnieni w matematyce, w tym w logice (a to ona warunkuje czytanie ze zrozumieniem) .. ja nie mam z tym problemu. To też zostało uwzględnione przy badaniu na dysekcje, bo to nie był 'kupiony' papierek :roll: Wiec jeśli chcesz finansować, to nie mi ...

No nie jestem pewna tak do końca...

Dysleksja

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 19:22 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Femka pisze:możecie w % określić, jaka część Waszej dyskusji dotyczy głównego tematu wątku?

0%

A możesz wyciągnąć z tego wniosek?
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob maja 29, 2010 19:22 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

[quote="Dulencja"
Dysleksja[/quote]
No to poczytaj, a później mów.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 19:25 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:[quote="Dulencja"
Dysleksja

No to poczytaj, a później mów.[/quote]

Nie muszę, dysleksję, dysgrafię i dysortografię mam wykutą na pamięc, dysleksję przerobiłam z dziećmi z PO.

Co to dysekcja?? 8O

Dulencja

[poprzednia][następna]