Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Zebym miala inne mozliwosci, to od razu bym przyjechala po dwa czarne diabelki.
kasiatatry pisze:trzymam kciuki za Lilke... mała biedna kuleczka...
SecretFire pisze:Kartki na tablicy magnesowej w kuchni duzo pomaga w takich wypadkach, jak sie ser w glowie ma![]()
U nas tez sie mowi: "Jak masz glowe jak sitko, to zapisuj." = Hattu Kopp wie Sieb, muttu aufschreiben. (Ewschen)
magdaradek pisze:ale właściwie Aniu co jest tym kociaczkom? Przepraszam, nie mam czasu doczytywać
kasia86 pisze:magdaradek pisze:ale właściwie Aniu co jest tym kociaczkom? Przepraszam, nie mam czasu doczytywać
Nie pisałam jeszcze o tym, bo się dopiero dowiedziałam.
Pacałka podejrzewa FIP. Mam nadzieje, że to tylko podejrzenia i za tydzień nie będzie płynu w brzuszku.
kasiatatry pisze:Czyli to ta bialaczka? Nie mozna zrobic jakis badan krwi żeby potwierdzic bądź wykluczyc? Biedne malenstwaja się za bardzo nie znam na tych chorobach...
kasiatatry pisze:Czyli to ta bialaczka? Nie mozna zrobic jakis badan krwi żeby potwierdzic bądź wykluczyc? Biedne malenstwaja się za bardzo nie znam na tych chorobach...
No wlasnie widze że zanim wyslalam to ktos napisal o tych testach. Rozumiem, że to sa drogie sprawy, wiec jeśli się zdecydujesz Aniu na testy, to ja wysle pieniazki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 67 gości