Foczko.skoczko - super!
Dzisiaj Fundacja dostała wspaniały kontenerek od Lila_iwa, zdjęcia wkrótce, a już teraz bardzo, bardzo dziękujemy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Poszukujemy osób, które chciały by z nami na tym polu współpracować stale - poprzez zamieszczanie ogłoszeń w portalach lub poprzez sponsorowanie zamieszczania takich ogłoszeń. Jednego kota ogłaszamy w 25-35 miejscach, dlatego bardzo przydałaby się nam (a przede wszystkim naszym podopiecznym) pomoc![]()
Aktualnie możemy liczyć na pomoc foczki.skoczki i Ziółko w tym zakresie, brakuje nam rąk do pracy
Sarah DeMonique pisze:Jeśli mogę pomóc, to bardzo chętnie.
Aleksandra59 pisze:Mogę zasponsorować ogłoszenia dla dwóch kotów, które robi CatAngel z tego wątku:
viewtopic.php?f=27&t=117559&start=75
ryśka pisze:Aleksandra59 pisze:Mogę zasponsorować ogłoszenia dla dwóch kotów, które robi CatAngel z tego wątku:
Wspaniale, dziękujemy bardzo, bardzo! Poprosimy w takim razie CatAngel o ogłoszenia Betki i Dzidki
Ziółko pisze:dzisiaj odebrałam książki od mrrr i w sobotę zrobię bazarek na te książki.
Mrrr dziękuję bardzo
Aleksandra59 pisze:ryśka pisze:Aleksandra59 pisze:Mogę zasponsorować ogłoszenia dla dwóch kotów, które robi CatAngel z tego wątku:
Wspaniale, dziękujemy bardzo, bardzo! Poprosimy w takim razie CatAngel o ogłoszenia Betki i Dzidki
To ja piszę PW do CatAngel, że ja płacę za ogloszenia. Ryśka - rozumiem, że treść ogłoszeń ze zdjęciami prześlecie
CatAngel pisze::mrgreen:
Czy śpieszno wam z ogłoszeniami
Ziółko pisze:już mój TŻ kupił jedną z książek za 10zł,
tak że jest nieźle, a drugą weźmie do pracy, bo podejrzewa że jego kolega ją kupi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1348 gości