[Białystok7]dziękujemy za głosowanie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 17:28 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

aga&2 pisze:
Kicia oddana bo "dziecko się nie uczy" pojechała do nowego domku. Więc klamka zapadła, biedne dziecko...

Pani Agusiu a mój Aslan nadal czeka! Ja też. On sie starzeje !! Panie mają jakiś cudowny środek na oddawanie kotków, ja nie ...Zdjęcia Aslanka nie było od dwóch tygodni w "porannym" - proszę ...może tym razem uda się.

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Śro mar 24, 2010 21:51 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Kretek i Ivi na nowym, ulubionym miejscu - lodówce :mrgreen:
Obrazek

panna Ivi :mrgreen:
Obrazek

Milo w swoim ulubionym transporterze :mrgreen:

Obrazek

tak wypoczywa nasze koto :mrgreen:
ps. zdjęcie robione z góry :mrgreen:
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 21:55 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro mar 24, 2010 21:52 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

monia3a pisze:W mojej lecznicy test podwójny na FIV i FELV kosztuje 30 zł :)

monia3a, a mogłabyś zdradzić sekret, gdzie jest ta Twoje lecznica??? plisssssssssssssss :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro mar 24, 2010 22:52 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Monia nosi koty do lecznicy w Starosielcach
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro mar 24, 2010 22:53 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

dorotak97 pisze:Zajmijmy się ratowaniem kotów. :kotek:
Od drzew są inni specjaliści i inne fora.
Helikopter z księciem Karolem na pokładzie jakoś nie przeszkadzał ekologom. :evil:

Dorotko, tu akurat się z Tobą zgodzić nie mogę. To, że ratujemy koty nie znaczy, że powinniśmy olewać inne, równie ważne sprawy. Uważam, że informacja o zaistniałej sytuacji powinna się znaleźć przede wszystkim na naszym wątku. Napisanie emaila trwa ok. 5 min, a wiele osób mogło nie trafić na ten wątek :wink: A przecież każdy email się liczy.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Śro mar 24, 2010 22:57 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Luspeczko...jak tam nasza Pumcia?

Basica

Post » Śro mar 24, 2010 22:58 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Basica - w obliczu tego filmiku nasze wysiłki sterylizacyjne są ....psu na budę. Już lepiej byłoby wziąć bociany na łańcuch...

Bozennak - no cóż, patentu nie mam. Tamta kicia to po prostu taki tulaczek a ludzie szukali tulaczka...Asłan o ile pamiętam to taki lekko dzikusek?
Lusesita - pięęękności. No i Ivi i Milo nie wyglądają na dzikoty. Ale to pewnie tylko marketing :) NO i mój ulubiony Krecinek taki wyluzowany...

Ostatnio jakaś epidemia alergii :evil:
Napisała Nicola, która kiedyś tymczasowała dwa kociaki i oddała w pakiecie, że państwa dzieciaczek jest uczulony. Basik też wrócił "bo alergia". I jeden z Dalmatyńczyków też był ogłaszany na białystokonline. Kurcze, czy ludzie nie moga pomyśleć wcześniej? Może nie Ci od Nicoli - ok, koty wzięli rok temu a dziecko ma 3 mce (swoją drogą czy u tak małego dziecka da się wykonać miarodajne testy?) Ale Ci od Basika - dziecko z objawami astmy i biorą kota bez sprawdzenia testami.
Poprzez powrót Basika Pumek przeprowadził się do Jani. Kić niestety niereformowalnie sika poza kuwetę. Zmiana miejsca zamieszkania narazie nie pomogła bo dziś również... Jak się nie naprawi to chyba na agro go? Mój Słonik nie zawsze trafia do kuwety i czasem mam ochotę go rozebrać z futerka :twisted: Ale i bez tego wiem, że nie powinno się oddać sikającego po kątach kota dla dobra owego kota... A u Jani mamy kumulację :( I się wydaje że kotom jest tam tak fajnie - bo jest. Jania wkłada w opiekę wiele serca. Ale tylko ona wie ile to kosztuje sił, dyplomacji i polityki.

Dziś w ramach przepustki zaszalałyśmy z panią Anią na skarbonkach. Ech...jakieś takie społeczeństwo mało hojne się trafiło. Hitem było liczenie 60 zł w pięcio i dwu groszówkach - jest to mocno hm... zajmujące.
Dostaliśmy fajne rzeczy na bazarki od Ewy Speichler - ksiażki o zdrowiu i urodzie i inne różności. Niech no tylko nadworny się zbierze do fotek :D
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro mar 24, 2010 23:05 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

aga&2 pisze: Lusesita - pięęękności. No i Ivi i Milo nie wyglądają na dzikoty. Ale to pewnie tylko marketing :) NO i mój ulubiony Krecinek taki wyluzowany...

wyluzowany, bo najedzony :mrgreen:
ale serio, to tylko zdjęcie. ogólnie Kreto nie przepada za syfkami, a one za nim... wręcz przeciwnie :twisted:
oczko Krecika, jak widzicie same, mimo operacji jest bez zmian... szkoda :(
i jeszcze jedno. jakiś syfek (chyba Ivka) robi nam sukcesywnie siku na pościel. nic by nie było, gdyby nie fakt, że brakuje mi pościeli na zmianę :? ma ktoś może pomysł o co tu kaman?? kuweta czyszczona na bieżąco dodam
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro mar 24, 2010 23:06 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

to masz to co ja z Pumkiem....cudny kocio, tylko te sioooo :cry:

Basica

Post » Śro mar 24, 2010 23:10 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Basica pisze:to masz to co ja z Pumkiem....cudny kocio, tylko te sioooo :cry:

Basiczko, i co robisz z tym fantem??? psikasz czymś to miejsce czy tylko zapierasz??? mnie już szla trafia pomału... :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro mar 24, 2010 23:14 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Basica pisze:Luspeczko...jak tam nasza Pumcia?

Pumeczek grzecznie przejechał całą drogę. U Jani był wystraszony i jak go tylko postawiłam na ziemię to schował się za lodówkę :( Tak mi szkoda kicia.. Co w tych kocich główkach jest no :evil:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw mar 25, 2010 0:17 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

aga&2 pisze:[
Bozennak - no cóż, patentu nie mam. Tamta kicia to po prostu taki tulaczek a ludzie szukali tulaczka...Asłan o ile pamiętam to taki lekko dzikusek?

Ogromnie ucywilizował się, naprawdę polubiłam go myslę z wzajemnością ale ...on czuje, ze jest tymczasem, może dlatego jest taki z dystansem. Chciałabym, zeby było inaczej - nie jest.
Może to lepiej...
Proszę go pokazać w gazetce - może coś dobrego się okaże :)

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Czw mar 25, 2010 8:39 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

Lu - Krecio piękny...mimo chorego oczka. A tymczasy też śliczne :1luvu: Twoje poprzednie dwa tymczaski mają się doskonale, koteczka drobniutka, za to to kocurek okazały i już po kastracji młodzieniec.Pozdrawiają.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw mar 25, 2010 9:26 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

lusesita pisze:
Basica pisze:to masz to co ja z Pumkiem....cudny kocio, tylko te sioooo :cry:

Basiczko, i co robisz z tym fantem??? psikasz czymś to miejsce czy tylko zapierasz??? mnie już szla trafia pomału... :?

ja mam kupione specjalne podkłady na materac, nieprzepuszczają płynów, z jednej strony mieciutka flanelka, z drugiej warstwa nieprzepuszczalna, pranie na okrągło.... ale poza podkładami mam zasikane wszystko...ciuchy zdjete z suszarki i nie schowane od razu, dywaniki, kołdrę i poduszki....generalnie wszystko :(

Basica

Post » Czw mar 25, 2010 10:33 Re: [Białystok7] mega przystojny (prawie:) norweg s.36

MalgorzataJ pisze:Lu - Krecio piękny...mimo chorego oczka. A tymczasy też śliczne :1luvu: Twoje poprzednie dwa tymczaski mają się doskonale, koteczka drobniutka, za to to kocurek okazały i już po kastracji młodzieniec.Pozdrawiają.

wiem Pani Małgosiu - piękny, cudny, jedyny w swoim rodzaju :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i bardzo dziękuję za wieści o Belli i Bono!!! po świętach jakoś wybierzemy się do nich z wizytą :mrgreen:

Basica pisze:ja mam kupione specjalne podkłady na materac, nie przepuszczają płynów, z jednej strony mieciutka flanelka, z drugiej warstwa nieprzepuszczalna, pranie na okrągło.... ale poza podkładami mam zasikane wszystko...ciuchy zdjete z suszarki i nie schowane od razu, dywaniki, kołdrę i poduszki....generalnie wszystko :(

no to mnie pocieszyłaś... :?
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]