S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 16, 2010 23:14 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

MIKUŚ pisze:Niestety kazdy z Nas to przezywa. Tak Teresa straszne to. My z Martą musiałyśmy juz podejmować te decyzję. Trdune decyzje. Lecz słuszne. Jedyne. :|

Cięzko wiem jak to jest. Załamka. Ale trzeba działaś dalej. Osobiście mam juz dość FIP-a i wiem ze kazdy ma juz dość.

Basiu nie tłumacz mi tego jak małemu dzieciakowi :? chyba nie znamy się od dziś to dla mnie tez nie jest pierwszy raz, ja już niestety też musiałam podejmować decyzję o uspieniu kociaka bo nie było szans, ale tu nie chodzi o moje odczucia mnie nie chodzi o mnie :( mnie nie jest żal siebie, ale tak ogólnie... zresztą szlag by to trafił wszystko...
poza tym jutro masz zrobić przezroczysty zastrzyk Fabii i Felicii, a 19.03. biały zastrzyk i mam nadzieję że zrobisz to w przciwieństwie do dyżuru dzisiejszego rannego

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 17, 2010 7:49 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

witam się z rana....
strasznie mi przykro z powodu Gaji :(
['] ['] [']
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro mar 17, 2010 8:05 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Biedna kocinka ...Gaja [*]

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro mar 17, 2010 8:11 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Na kociarni lezą ulotki - propagujące Naszą Działalność. Proszę poroznoście.
Teresa do Michała, ew. na Ostrogórską.
Monika do siebie i moze dałabyś dr do Katowic?

Marta moze wartałoby trochę tych ulotek do szkół poroznosić? Dla tej szkoły co Nam pomogła :lol:
MIKUŚ

Post » Śro mar 17, 2010 16:42 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Byłam na kociarni ok godz 14.Fabia i Felicja juz wybudzone .Felicja drze gumiora żeby ją z boksu wypuścić ,Fabia nieco grzeczniejsza.
Niech dziewczyny jeszcze posiedzą przynajmniej do piatku.

Wzięłam część ulotek ,trochę ulotek wzięła też Jadzia.Podrzuciłam ogloszenia papierowe może Minika jutro pokseruje

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 17, 2010 16:52 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

MIKUŚ: może weź ulotki na jutro podjechałabym z poduchami rano to wzięłabym i poroznosiła u mnie na osiedlu
Obrazek

Madziula

Post » Śro mar 17, 2010 19:56 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Madziula pisze:MIKUŚ: może weź ulotki na jutro podjechałabym z poduchami rano to wzięłabym i poroznosiła u mnie na osiedlu

Pewnie wezmę trochę. Tylko ze ulotki lepiej nie po osiedlu tylko do sklepów zoo... i do lecznic. Tam gdzie ludzie chcą i mogą. Niestety nie mamy ich na tyle by wrzucać ludziom do skrzynek. Nie mozemy ich marnotrawić.
MIKUŚ

Post » Śro mar 17, 2010 20:17 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Diabeł w skórze kota :mrgreen:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro mar 17, 2010 20:57 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Zainteresowanie Akcją Wiosenna niestety jest dość małe , dlatego postanowiłam ostatni raz wkleić APEL o wpłaty na Akcję i.....zakończyć ją :roll:

Jesli ktos chciałby jeszcze zasilic konto Kociej Chatki poprzez wpłatę na AKCJĘ WIOSENNĄ to serdecznie zapraszam :D Kazda złotówka będzie mile widziana :wink:

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Lista osób, które wpłaciły pieniądze na Akcję Wiosenną :1luvu:

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :P
Mar_tika - 20 zł -jest wpłata :P
Kicia_Kluska - 15 zł - jest wpłata :P
Bona44 - 30 zł - jest wpłata :P
Bubor - 100 zł - jest wpłata :P
mamaja4 -35 zł -jest wpłata :P
Kleo - 30 zł - jest wpłata :P
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 17, 2010 23:57 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Dziś byłam odwiedzić Fetę Feta to jedyny kociak, z 4 który przezył pp to siostrzyczka a było ich trzy siostry pingwinki razem z nimi przywiozłysmy ze schronu buraskę niestety kociaki zachorowały na pp pierwsze objawy wystapiły po 9 dniach - dwa pingwinki i buraska nie przeżyły pomimo podania krwi od ozdrowieńca i całego toku leczenia :( Natomiast Feta przeżyła pp dzięki leczeniu i opiece p. Marzenki. Dla pani MARZENKI normalnie należy się koci medal nigdy nie miała kota, ale no właśnie i to jest to ale ... jest człowiekiem przez duże C... zrobiła co do niej należało nie płakała, nie biadoliła, że nie może patrzeć że kicia chora, że nie da rady się nią zająć, że może umrzeć zrobiła wszystko co musiała i dzięki temu Feta żyje i kwitnie - i szczerze mówiąc nawet nie podpisałam z nią umowy adopcyjnej i nie zrobię tego bo wiem że cokolwiek by się nie zadziało kicia będzie miała dobrze, no nie wiem jak to wyrazić ale czasami ktoś kto chce kota idealnego i ma tysiąc wymagań, a potem przy najmniejszej pierdole dzwoni do mnie bo sam nie potrafi nic zrobić, choćby zapewnił kociakowi wszystkie inne warunki nie wzbudza we mnie zaufania. I tak Feta już ma się całkiem dobrze fizycznie przybiera na wadze, biega, bawi się, jeszcze łapki nie zarosły po werflonach ale to kwestia czasu. W każdym razie to panienka na włościach mieszka z 5 letmim amstafem, i 11 letnią suczką kundelkiem, najlepsze jest to że ta ponad troszkę kilogramowa malizna Fetka podporządkowała sobie 30 kg amstafka 8O ponad to lepiej Fetki nie próbować dotykać albo brać na ręce bo zaraz obydwa psiaki stają w jej obronie :lol: starsznie fajny widok :D no ale z drugiej strony amstaf budzi respekt 8O kurcze szkoda, że nie zabrałam aparatu, ale może następnym razem

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 18, 2010 8:59 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

MIKUŚ pisze:
Madziula pisze:MIKUŚ: może weź ulotki na jutro podjechałabym z poduchami rano to wzięłabym i poroznosiła u mnie na osiedlu

Pewnie wezmę trochę. Tylko ze ulotki lepiej nie po osiedlu tylko do sklepów zoo... i do lecznic. Tam gdzie ludzie chcą i mogą. Niestety nie mamy ich na tyle by wrzucać ludziom do skrzynek. Nie mozemy ich marnotrawić.

oki :)
coś pomyślę :)
Obrazek

Madziula

Post » Czw mar 18, 2010 9:21 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

Witam
Akcja ulotkowa rozpoczeta :)
Wczoraj wzielam troche ulotek dalam do lecznicy Lupus i Teriera, oraz do sklepow zoologicznych i w inne miejsca uczeszczane przez ludzi.
Bardzo dobry pomysl z tymi ulotkami :ok: :ok:
Grosiki tez sukcesywnie wymieniam u nas w pawilonie na osiedlu, co zamienie to wrzucam do skarbonki jest to co prawda po 3 zl. jednorazowo, ale wiecej naraz sie nieda.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw mar 18, 2010 9:23 Re: S-ec K.Chatka- pomoc z OGŁOSZENIAMI pilnie potrzebna!!!

jadziaII pisze:Witam
Akcja ulotkowa rozpoczeta :)
Wczoraj wzielam troche ulotek dalam do lecznicy Lupus i Teriera, oraz do sklepow zoologicznych i w inne miejsca uczeszczane przez ludzi.
Bardzo dobry pomysl z tymi ulotkami :ok: :ok:
Grosiki tez sukcesywnie wymieniam u nas w pawilonie na osiedlu, co zamienie to wrzucam do skarbonki jest to co prawda po 3 zl. jednorazowo, ale wiecej naraz sie nieda.

Wielkie dzięki Jadziu :D
A za małą Fetę trzymam kciuki .jedyna ocalała z całego rodzeństwa :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]