KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 7:42 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Witam :) Zjawiam się na Waszym wątku z prośbą o pomoc... :oops:

Zgłosił się do mnie domek chcący zaadoptować kotkę Savanah, którą tymczasuję od czerwca ub. roku (wątek podlinkowany do banerka w moim podpisie). Młode małżeństwo mieszka w Sadkowie, 17 km od Wrocławia w kierunku Kątów Wrocławskich. Bardzo, bardzo proszę o pomoc w wizycie przedadopcyjnej :oops: :oops: :oops: Chętnie pokryję ewentualne koszty dojazdu z Wrocławia do Sadkowa (lub uiszczę stosowną wpłatę na wrocławskie kociaki :ok: )
Czy znajdzie się dobra duszyczka? :oops: :1luvu:

:!: :!:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Wto sty 26, 2010 8:44 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

KIELCE potrzebuja pomocy ma ktos czas zeby pomoc i ma blisko :oops: i przepraszam ze tak tu wolam...witam wszystkich :lol:
Ostatnio edytowano Wto sty 26, 2010 9:26 przez krynia08, łącznie edytowano 1 raz
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 9:20 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

krynia08 pisze:KIELCE potrzebuja pomocy ma ktos czas zeby pomoc i ma blizko :oops: i przepraszam ze tak tu wolam...witam wszystkich :lol:

Witaj krynia, nie mam blisko ale skoro nie ma chętnych :(
Wysłałam już pw do smoczycy, zrobię sobie wycieczkę :)

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto sty 26, 2010 9:21 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:KIELCE potrzebuja pomocy ma ktos czas zeby pomoc i ma blizko :oops: i przepraszam ze tak tu wolam...witam wszystkich :lol:

Witaj krynia, nie mam blisko ale skoro nie ma chętnych :(
Wysłałam już pw do smoczycy, zrobię sobie wycieczkę :)

:1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto sty 26, 2010 9:24 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: pucio jesteś KOFANA :D a jakiego byka walnełam 8O :ryk: :ryk: wiec do szkoły ramolko stara :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Wto sty 26, 2010 9:28 przez krynia08, łącznie edytowano 1 raz
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 9:27 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Kilka dni temu od sąsiada dowiedziałam się, że u nas na ogródkach działkowych pojawił się kot i że często zagląda do mojej altanki. Altankę mam murowaną, a już dawno w drzwiach mąż wyciął dziurę z myślą gdyby jakiś kot szukał schronienia. Dawno na naszych ogródkach kotów nie było, a że sąsiad jest gołębiarzem i codziennie musi być na działce więc dostrzegł naszego gościa:)
Mąż zrobił super drewnianą budkę, w środku wszystkie ściany obił grubą, puchatą narzutą, jeszcze dołożyłam kołderkę po córci więc budka jest pięciogwiazdkowa:) Wstawiliśmy ją do altanki i codziennie wozimy jedzonko, albo kot ma taki apetyt albo przyprowadził kumpli bo znikają ogromne porcje jedzenia. Niestety kota nie udało mi się jeszcze spotkać ale wyraźne są ślady łapek na śniegu. Mam nadzieję, że do tego jedzenia nie dobrał się jakiś szczur:)
Tak więc teraz pucio się zbiera i jedzie nakarmić kociaka.
Ja też Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Post » Wto sty 26, 2010 9:29 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

PUCIO TYLKO PILNUJ GOLEBIARZA :mrgreen: bo wiesz ptaszki :wink:
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 9:30 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

krynia08 pisze:PUCIO TYLKO PILNUJ GOLEBIARZA :mrgreen: bo wiesz ptaszki :wink:

Do tego jeszcze ma pieska, tez się nad tym zastanawiałam :wink:

pucio79

Post » Wto sty 26, 2010 9:33 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

ale jak ma ptaszki i pieska to chyba dobry czlowiek a klateczki chyba na kotki przygotowane zeby nie weszły :wink: ale mniej oko mimo wszystko skoro zglosił ze kotek jest :roll:
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 10:01 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

dla tych co nie daj boże mają kompleksy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: http://www.youtube.com/watch?v=0L8jHwlHZRw&NR=1 wiec luzik na dobry dzionek i wielkie ciacho :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 10:03 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Opis pasuje do działek przy Górce Skarbowców :) Jest tam gołębiarz z psem i ostatnio pojawił się biało-czarny kot, którego wcześniej tam raczej nie było. Ciekawe, czy to tylko zbieg okoliczności...?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Wto sty 26, 2010 10:44 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

no to sru na gore :mrgreen:
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 12:15 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Krynia, dzisiaj dajesz czadu :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]