CoolCaty pisze:Do Kasia86: Aniu, jaką kolwiek postawę przyjmiesz, nie zmieni to mojego podejścia do Twoich zwierząt i pomocy innym zwierzętom, które do mnie przynosisz.
Do Bożeny: Niestety ja nie wiedziałam jakie warunki są dla Sisi proponowane. Dowiedziałam się o tym dopiero niedawno. Uważam, że będzie jej lepiej w domu mniej zakoconym. Bo nikt mi nie wmówi, ze tak samo dopieści się 3 koty jak 15 kotów. A moją decyzję przeważyła wypowiedź o ewentualnym nie leczeniu kotki, jełśi miałaby białaczkę. Taka postawa jest dla mnie niedopuszczalna. Ze względu na Twoje uczucia Bożeno jest mi bardzo przykro, bo wierzę w to, że kochałabyś tę koteczkę. Ale miłośc to nie wszystko. Jełśi chodzi o Bambo, to ja nie mam wpływu na decyzję jaka będzie w jego sprawie podjęta - nie ja się nim opiekuję.
Nie chodziło mi o nieleczenie kotki jesli ma białaczke, tylko o to ,ze jest wiekowa i nic jej nie dolega to nie ma takiej potrzeby.Ja kotów nie lecz, tylko mój wet i on nie patrzy na koszty, bo prosze,aby ratował do ostatniego tchnienia...Byc moze xle i nieprecyzyjnie sie wyraziłam.Jesli chodzi o Sisi, to kotka miałaby u nas DS z 2 innymi cyklopkami i Bambuskiem.Skoro uwazasz,ze mój domnie jest odpowiedni dla Sisi, to i pewnie dla Bambuska nie jest-Jest tez takim kotem jak Cesarzowa tylko mniej wizualnie pieknym co dla niektórych.wYDAJE MI SIE,ZE SKORO MAŁEJ NIKT OD RAZU NIE CHCIAŁ, JA ZGODZIŁAM SIE OD RAZU JA WZIAC NA STAŁE I LECZYC NAWET TUTAJ, BO WTEDY TEZ NIE BYŁO DOBRYCH WIESCI ,GDZIE JA UMIESCIC TO DLATEGO UWAZAM,ZE Sisi jest członkiem mojej rodziny, bo była mi obioecana i na nia czekam nadal.Jesli jak mówie znalazłas taki super DT,W CO NIE WATPIE, BO JEST WIELE FAJNYCH LUDZI, TO TEZ TAM bAMBUSKA USMIESC, BO KALEKI KOT JAK TWIERDZISZ, NIE POWINIEN BYC W ZAKOCONYM DOMU.jA NA TYLE..