natawojtek pisze:Nie wiem co jest w tym zylexisie, ale wszyscy mi go proponowali. 6 wetów w 3 różnych klinikach więc raczej sie na niego zdecyduje.
Jak to co? Zarobek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
natawojtek pisze:Nie wiem co jest w tym zylexisie, ale wszyscy mi go proponowali. 6 wetów w 3 różnych klinikach więc raczej sie na niego zdecyduje.
pixie65 pisze:natawojtek pisze:Nie wiem co jest w tym zylexisie, ale wszyscy mi go proponowali. 6 wetów w 3 różnych klinikach więc raczej sie na niego zdecyduje.
Jak to co? Zarobek
Gibutkowa pisze:Polecają bo mają na stanieW większości klinik wet. interferon trzeba zamawiać (ściągać z Wa-wy). O TFXie wielu wetów nie słyszało nawet a ze świecą szukać takiego co jak nie słyszał to się zainteresuje. Welcome to reality
pixie65 pisze:I takie sytuacje są super![]()
yooraskowo pisze:Wtajcie, pisalam wczesniej o tym, ze u moich kotek stwierdzono FIV . Poniewaz z jednej probki krwi dwa rozne testy pokazaly zgola odmienne wyniki idac za rada znajomej zrobilam trzecie podejscie . Tym razem badanie z osocza, ktore nie wykazalo FIV. Co mam o tym myslec? Jest 2: 1 ale nadal gdzies siedzi strach, ze ten FIV jednak jest
Nie wzbije się kura do lotu.... bo kury, nieloty, niezdolne są do wzlotu.Agn pisze:Bujaj się, PcimOl.
Agn pisze:PcimOl - a źródło?
Bo info jest znane, ale zdania co do efektywności i kosztów kuracji dość podzielone.
pixie65 pisze:Agn pisze:PcimOl - a źródło?
Bo info jest znane, ale zdania co do efektywności i kosztów kuracji dość podzielone.
...oraz skutków ubocznych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 475 gości