Ja-Ba pisze:wiora pisze:Ja-Ba pisze:i na ogródku też troszke..
bardzo smieszne![]()
to co, wątek dla wnerwionych?![]()
![]()
moze byc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Witam Serdecznie Dziewczyny. Chciałam Wam napisać że wczoraj przyszły dwie przesyłki z Krakvetu, za które zaplacila Wiora.Kochana Wiora, jak zwykle przyszła nam z nieocenioną pomoca i zamowiła 10 kg suchej karmy dla Maluszków i 4 worki piasku Benek po 10 litrów każdy.Wiora Dziekujemy Ci z całego Serca. Jesteś Anioł normalnie![]()
![]()
Bardzo Bardzo sie cieszymy. Kociaczki wsuwają karmę.No i w koncu wymieniłam im na normalny piasek, bo w zwiazku z czekaniem na pieniażki, przez jeden dzien byliśmy zmuszeni korzystać z trocin. Jak wyglądały kociaczki i mieszkanie to nawet nie chce pisać.Walczyłam wczoraj do bólu, aby to wszystko wysprzątać, bo było wszędzie.Zeby było mało, dzis przyszła paczka od Wiory
![]()
![]()
Zupełne zaskoczenie. Sucha karma, mokre jedzonko dla Maluszków, makaron i ciuszki. Zauważyłam kilka par rekawiczek, czapeczki, szaliczki. Ten brązowy komplecik Wiora jest przesliczny
![]()
![]()
Pięknie, Pieknie Ci Dziękujemy.Cały czas ganiam teraz w Twoich ciuszkach. Te zielone spodenki są super.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 680 gości